Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Бетон написав:в КАН не має жодної нормальної локації
Тетріс в нормальній локації Хоча прильоти були вчора в декількох кварталах звідти, стрьомно.
а ну да, тетріс. ну там і ціна, 1к 380 куе
ну от шо ти постійно мелеш, тобі не соромно взагалі?)
1) Даймонд Хілл 2) Тетріс 2 черги 3) Сентрал Парк 2 черги ще є величезний клапоть на Маккейна від Філатова до Інтергал плази де вони почали зі школи
і це тільки житлові, бо у них і Мандарін і Оушен ще в портфоліо присутні
в їх Республіці до речі метр з ремонтом вже коштує дорожче ніж метр в перших чергах НЛ і десь однаково з ФК2 бо в маркетинг ніконовці вміють краще за всіх
Востаннє редагувалось kingkongovets в Суб 21 гру, 2024 18:48, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła написав:я не говорил за всю Одессу, те кейсы о которых знаю, 1й всей семьёй выехали заграницу, 2й переехали туда где дешевле отопление, 3й пока не переехали, но попросили у лорда скидку 500 грн до апреля, типа доходы упали, а цены на всё выросли.
Доходы упали - поедут в более дешевый район. Сейчас сезонный спад. Так было всегда. Прогноз в условиях войны не имеет смысла, но ткну пальцем в небо - в феврале начнется рост ставок аренды. Кто успеет сейчас снять - тот молодец.
В лютому почнеться нарешті сравжня мобілізація, можливо це вплине на ріст ставок оренди але не там де ви думаєте)
Бетон написав:Нивки парк не йде ні в яке порівняння з ФТ, де не дивлячісь, на маркетинг, люди відпочивають і біля барбекю, в басейні, а на дитячих класних майданах натовпи дітей
я той район ніколи для життя не розглядав (окрім приватного сектору), нікомуне рекомендую і вважаю лайном і те і те, але ФТ лайном роздутим рекламою і маркетингом і через те занадто переоціненим
а щодо активності на придомовій - так особисто мені цей двіж на теріторії абсолютно не подобається, якщо мені хочеться активності я їду або йду в місто пішки бо все поруч, я дуже проти шашликів і дитячих зграй під домом і басейн з дитячим супом всередині мені не потрібен теж мені подобається мій скромний маленький дворик з шлагбаумом, гаражом, спокоєм і охороною
А эта прекрасноэлитная 1К по семь за метр продаётся год, два, три или так, реклама агентству, смотрите, у нас по цене Манхетрена даже для вас есть Жалко КоляПГС пропал, он бы такую цену прокомментировал с привязкой к своим НьюЙорк.дим.риа
Бетон написав:Автівки там по 40...80 тисяч доларів. Ніфіга се расходники.
шось не бачив я там нічого супер дорогого, до того ж половина була внагляк запаркована на а-смузі - це постійна біда біля НЙ бо парковок там нема - але скільки б не вартував корч, він все одно залишається розходником і якщо якісь дурні цього не розуміють, купуючи авто які їм не по кишені - це виключно їх особисті проблеми
зи: взагалі це квінтесенція успішного успіху по-українськи - затягнути якесь бите, втоплене, чи з розірваним від їзди боком мотором лайно, зліпити тут з нього куклу, ще й «переодягнувши» по ходу в більш пізні роки щоб понтуватись, паркуючись у дворах чоловійників на околицях, або кидати на газонах, тротуарах чи смугах для транспорту бгг
Колись я ще в Торонто працював, то там дуже бодро евакуювали по Антоновича, невже знову розслабились?
Hotab написав:Хто може щось сказати про: Файна Таун Нивки парк
все це - маркетингова фігня, за яку ти будеш платити і якою майже ніколи не будеш користуватись
а по факту - велика щільність, ніякий звукозахист і повна дупа з локацією і логістикою
і все це за грубі гроші
Хотаб, не слухайте цю маячну про "маркетингову фігню". Ця "маркетингова фігня" і є те що створює цінність об'єкту. Тому якщо для власного проживання купуєте і обираєте між ФТ і чимось іншим. То тільки ФТ. Просто знайдіть варіант за нормальною ціною (1400-1700 за метр без ремонту - ну, тобто десь ціна 2018 року). Нивки Парк не варто купувати взагалі. Краще тоді вже просто орендуйте. Взагалі, проекти КАН - це єдине що варто уваги в Києві. Шкода що Сага накрилась. Бо був хоча б якийсь конкурент. Зараз конкурентів немає. Що погано.
Для себе купивбы навіть хрущь а лучше сталинку в районе м.Арсенальная хорошее место там , на мій погляд
Vadim_ написав:Для себе купивбы навіть хрущь а лучше сталинку в районе м.Арсенальная хорошее место там , на мій погляд
Я рекомендував би поспілкуватись з ріелторами. Вони рекомендують купляти там далеко не по всій локації, якщо під оренду. Як для себе - де завгодно, аби грошей вистачило би.
Бетон написав:в КАН не має жодної нормальної локації Тетріс в нормальній локації Хоча прильоти були вчора в декількох кварталах звідти, стрьомно.
а ну да, тетріс. ну там і ціна, 1к 380 куе
ну от шо ти постійно мелеш, тобі не соромно взагалі?)
1) Даймонд Хілл 2) Тетріс 2 черги 3) Сентрал Парк 2 черги ще є величезний клапоть на Маккейна від Філатова до Інтергал плази де вони почали зі школи
і це тільки житлові, бо у них і Мандарін і Оушен ще в портфоліо присутні
в їх Республіці до речі метр з ремонтом вже коштує дорожче ніж метр в перших чергах НЛ і десь однаково з ФК2 бо в маркетинг ніконовці вміють краще за всіх
Аби спорить до всирачки. Централ парк нікому не цікавий. Нащо якісь окремі клубні будинки
Маркетинг багато вирішує як видно. Для сімей з дітьми, яких в нормальній країні повинно бути багато, це все має велике значення.
Мені особисто теж достатньо маленьго дворика
Востаннє редагувалось Бетон в Суб 21 гру, 2024 21:36, всього редагувалось 1 раз.