Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 37143715371637173718 ... 12471>
Повідомлення Додано: Пон 27 кві, 2020 21:20

Serg-ik написав:
  Natt написав:А сколько надо? На 4-конфорочной плите 2 конфорки - это подставки под кастрюли и сковородки чаще всего. Двух конфорок хватает (ну разве что пару раз в год на ДР и НГ жарить/парить, и то многие от этого уже уходят), а при наличии мультиварки - так с головой. Я уже 4, наверное, никогда себе не поставлю.

Какие дамы нынче... Не хозяйки. Широкая конфорка для сковороды, сотейника, маленькая для турки, средние для кастрюл на 2-5 литров....

Так а что, хозяйки - это те, кто убивается у мартена? Чтобы что? Чтобы у масика три раза в день было свежее первое, второе и компот? Вместо турки кофемашина - гораздо удобнее, прекрасный девайс я считаю, нажал кнопочку, 4 секунды и ароматная чашка кофе готова, не нужно над туркой стоять, чтоб ничего не убежало. Ну и как бы вкусный кофе в турке - это таки нужно время и терпение. Чайник - электро, мне так удобнее. Итого одна конфорка для сковороды, вторая для кастрюль. Все.
Natt

Подякував: 620 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 кві, 2020 21:28

Serg-ik написав:
  Natt написав:А сколько надо? На 4-конфорочной плите 2 конфорки - это подставки под кастрюли и сковородки чаще всего. Двух конфорок хватает (ну разве что пару раз в год на ДР и НГ жарить/парить, и то многие от этого уже уходят), а при наличии мультиварки - так с головой. Я уже 4, наверное, никогда себе не поставлю.

Какие дамы нынче... Не хозяйки. Широкая конфорка для сковороды, сотейника, маленькая для турки, средние для кастрюл на 2-5 литров....

Не удивительно, что у вас уже нет жены :)
Ну ничего, сами изучите разновидность комфорок :)
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 27 кві, 2020 21:33

flyman написав:а на чайник?

вони просто не знають, як 40-літрову каструлю, із затертою наглухо кришкою і змієвиком, можна пристроїти на 4 комфорки одночасно :) а продукт .... мммм... :)
stas_rst

Подякував: 847 раз.
Подякували: 426 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 27 кві, 2020 21:46

stas_rst написав:
  flyman написав:а на чайник?

вони просто не знають, як 40-літрову каструлю, із затертою наглухо кришкою і змієвиком, можна пристроїти на 4 комфорки одночасно :) а продукт .... мммм... :)

В мене бабця переганяла з допомогою двох здоровенних чугунців (один на одному, герметично обмазаних на лінії контакту тістом) в селі на дров"яній плиті та змієвика у відрі з водою

А на 4х кофрорках пам"ятаю, гріли воду у великій каструлі для прийняття ванни літом, коли на місяць відключали гарячу воду.

Думаю, і зараз так роблять, якщо нема бойлера або газової колонки або двоконтурного котла індивідуального опалення.
Востаннє редагувалось flyman в Пон 27 кві, 2020 21:50, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 27 кві, 2020 21:49

flyman написав:В мене бабця переганяла з допомогою двох здоровенних чугунців (один на одному, герметично обмазаних на лінії контакту тістом) в селі на дров"яній плиті та змієвика у відрі з водою

так і було :) і гнати треба було тільки вдень - диму не видКо з комина :) ... бо за сухого закону Горбі в середині 80-х за таке можна було попасти мінімум на штраф :)
у моєї була діжка із змієвиком ... а я черпав гарячу постійно і відрами носив холодну ... бажання пити самогон пропало ще тоді :)
Востаннє редагувалось stas_rst в Пон 27 кві, 2020 21:52, всього редагувалось 2 разів.
stas_rst

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 27 кві, 2020 21:51

stas_rst написав:
  flyman написав:В мене бабця переганяла з допомогою двох здоровенних чугунців (один на одному, герметично обмазаних на лінії контакту тістом) в селі на дров"яній плиті та змієвика у відрі з водою

так і було :) і гнати треба було тільки вдень - диму не видКо з комина :) ... бо за сухого закону Горбі в середині 80-х за таке можна було попасти мінімум на штраф :)

не тільки при Горбі а і при інших гєнсєках, єдине що тре було не сильно розкочегарювати, а аварійного клапана тоді така гідравліка не передбачала...
навіть не уявляю, як то можна було налаштовувати без термометра, барометра та іншої контрольно-вимірювальної апаратури
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 27 кві, 2020 21:54

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

flyman написав:Думаю, і зараз так роблять, якщо нема бойлера або газової колонки або двоконтурного котла індивідуального опалення.

на старому БАМі - то точно :) 1,5 місяця моржування щороку :)
stas_rst

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 27 кві, 2020 22:04

pesikot написав:Не удивительно, что у вас уже нет жены :)

скорее так: не удивительно, что у Натт уже нет мужа.
Serg-ik
1

Подякував: 241 раз.
Подякували: 1574 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 27 кві, 2020 22:13

Natt написав:Так а что, хозяйки - это те, кто убивается у мартена? Чтобы что? Чтобы у масика три раза в день было свежее первое, второе и компот? Вместо турки кофемашина - гораздо удобнее, прекрасный девайс я считаю, нажал кнопочку, 4 секунды и ароматная чашка кофе готова, не нужно над туркой стоять

Масик -это кто? Муж или ребёнок? Про себя забыли? Борщ не едите? Только кофе по холостяцки с окурками? Кулинария-не только обязанность, но и увлечение.гляньте на кулинарные передачи. С каким упоением они готовят, самореализуются, готовят любимым.
А Вы...купили кофемашину ценой в полквадрата-квадрат жилья...А то и два квадрата в пригороде. Кроме турки есть гейзерная кофеварка для маленькой конфорки
Serg-ik
1

Подякував: 241 раз.
Подякували: 1574 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 27 кві, 2020 22:21

По частным домам, кажется с ними осенью будет писец полный. Пока сезон ещё продаются.
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

#<1 ... 37143715371637173718 ... 12471>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор