|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 27 кві, 2020 21:20
Serg-ik написав: Natt написав:А сколько надо? На 4-конфорочной плите 2 конфорки - это подставки под кастрюли и сковородки чаще всего. Двух конфорок хватает (ну разве что пару раз в год на ДР и НГ жарить/парить, и то многие от этого уже уходят), а при наличии мультиварки - так с головой. Я уже 4, наверное, никогда себе не поставлю.
Какие дамы нынче... Не хозяйки. Широкая конфорка для сковороды, сотейника, маленькая для турки, средние для кастрюл на 2-5 литров....
Так а что, хозяйки - это те, кто убивается у мартена? Чтобы что? Чтобы у масика три раза в день было свежее первое, второе и компот? Вместо турки кофемашина - гораздо удобнее, прекрасный девайс я считаю, нажал кнопочку, 4 секунды и ароматная чашка кофе готова, не нужно над туркой стоять, чтоб ничего не убежало. Ну и как бы вкусный кофе в турке - это таки нужно время и терпение. Чайник - электро, мне так удобнее. Итого одна конфорка для сковороды, вторая для кастрюль. Все.
-
Natt
-
-
- Подякував: 620 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 27 кві, 2020 21:28
Serg-ik написав: Natt написав:А сколько надо? На 4-конфорочной плите 2 конфорки - это подставки под кастрюли и сковородки чаще всего. Двух конфорок хватает (ну разве что пару раз в год на ДР и НГ жарить/парить, и то многие от этого уже уходят), а при наличии мультиварки - так с головой. Я уже 4, наверное, никогда себе не поставлю.
Какие дамы нынче... Не хозяйки. Широкая конфорка для сковороды, сотейника, маленькая для турки, средние для кастрюл на 2-5 литров....
Не удивительно, что у вас уже нет жены  Ну ничего, сами изучите разновидность комфорок 
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 27 кві, 2020 21:33
flyman написав:а на чайник?
вони просто не знають, як 40-літрову каструлю, із затертою наглухо кришкою і змієвиком, можна пристроїти на 4 комфорки одночасно  а продукт .... мммм... 
-
stas_rst
-
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 426 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 27 кві, 2020 21:46
stas_rst написав: flyman написав:а на чайник?
вони просто не знають, як 40-літрову каструлю, із затертою наглухо кришкою і змієвиком, можна пристроїти на 4 комфорки одночасно  а продукт .... мммм... 
В мене бабця переганяла з допомогою двох здоровенних чугунців (один на одному, герметично обмазаних на лінії контакту тістом) в селі на дров"яній плиті та змієвика у відрі з водою А на 4х кофрорках пам"ятаю, гріли воду у великій каструлі для прийняття ванни літом, коли на місяць відключали гарячу воду. Думаю, і зараз так роблять, якщо нема бойлера або газової колонки або двоконтурного котла індивідуального опалення.
Востаннє редагувалось flyman в Пон 27 кві, 2020 21:50, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 27 кві, 2020 21:49
flyman написав:В мене бабця переганяла з допомогою двох здоровенних чугунців (один на одному, герметично обмазаних на лінії контакту тістом) в селі на дров"яній плиті та змієвика у відрі з водою
так і було  і гнати треба було тільки вдень - диму не видКо з комина  ... бо за сухого закону Горбі в середині 80-х за таке можна було попасти мінімум на штраф  у моєї була діжка із змієвиком ... а я черпав гарячу постійно і відрами носив холодну ... бажання пити самогон пропало ще тоді 
Востаннє редагувалось stas_rst в Пон 27 кві, 2020 21:52, всього редагувалось 2 разів.
-
stas_rst
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 27 кві, 2020 21:51
stas_rst написав: flyman написав:В мене бабця переганяла з допомогою двох здоровенних чугунців (один на одному, герметично обмазаних на лінії контакту тістом) в селі на дров"яній плиті та змієвика у відрі з водою
так і було  і гнати треба було тільки вдень - диму не видКо з комина  ... бо за сухого закону Горбі в середині 80-х за таке можна було попасти мінімум на штраф 
не тільки при Горбі а і при інших гєнсєках, єдине що тре було не сильно розкочегарювати, а аварійного клапана тоді така гідравліка не передбачала... навіть не уявляю, як то можна було налаштовувати без термометра, барометра та іншої контрольно-вимірювальної апаратури
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 27 кві, 2020 21:54
flyman написав:Думаю, і зараз так роблять, якщо нема бойлера або газової колонки або двоконтурного котла індивідуального опалення.
на старому БАМі - то точно  1,5 місяця моржування щороку 
-
stas_rst
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 27 кві, 2020 22:04
pesikot написав:Не удивительно, что у вас уже нет жены 
скорее так: не удивительно, что у Натт уже нет мужа.
-
Serg-ik
-
1
-
- Подякував: 241 раз.
- Подякували: 1574 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 27 кві, 2020 22:13
Natt написав:Так а что, хозяйки - это те, кто убивается у мартена? Чтобы что? Чтобы у масика три раза в день было свежее первое, второе и компот? Вместо турки кофемашина - гораздо удобнее, прекрасный девайс я считаю, нажал кнопочку, 4 секунды и ароматная чашка кофе готова, не нужно над туркой стоять
Масик -это кто? Муж или ребёнок? Про себя забыли? Борщ не едите? Только кофе по холостяцки с окурками? Кулинария-не только обязанность, но и увлечение.гляньте на кулинарные передачи. С каким упоением они готовят, самореализуются, готовят любимым. А Вы...купили кофемашину ценой в полквадрата-квадрат жилья...А то и два квадрата в пригороде. Кроме турки есть гейзерная кофеварка для маленькой конфорки
-
Serg-ik
-
1
-
- Подякував: 241 раз.
- Подякували: 1574 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 27 кві, 2020 22:21
По частным домам, кажется с ними осенью будет писец полный. Пока сезон ещё продаются.
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
|