Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
sequence дякую, мене зацікавив їх будинок на печерську в порівняно високій степені готовності але лякають деякі моменти - невідповідність призначення земельної ділянки а також в ОП мені не показати ТУ, сказали що вони "десь загадково лежать". Коли заходила туди на будівництво подивитись на квартири то відбилась від менеджера продаж і поговорила з будівельниками - вони сказали що немає ніяких технічних умов - вони заново все починають получати.
Рыба-сом написав:Але, знову-таки, зроблю наголос на наступному: схема "за останні 2/3/5 років я мав сукупний білий дохід 5 млн, тому без проблем фінмону чи податковій поясню, звідки у мене 1 млн кеша" далеко не завжди спрацьовує Там вам можуть сказати "ті 5 млн - до них питань нема, але доведіть, що цей 1 млн - він з оподаткованих грошей".
Так весь хай поднялся как-раз из-за того, что объяснить откуда этот 1 млн кеша даже на банковских депозитах по предлагаемой "нулевой декларации" не дают, в ЛЮБОМ случае на то что превышает 400 тыс. заплати 5%, и пофик, что все эти "превышения" белее белого и с них заплачены налоги, и все суммы даже есть в налоговой.
hume написав:Смотрю срач редкостный а поребррком поднялся. Не к добру это
Не обращайте внимания коллега. Просто у кормильцев заканчиваются ресурсы поддерживать штаны толпе рабов. Выводы как всегда будут одинаковае, из списка получающих пайку вычеркнут самое слабое звено, может не одно, а сразу несколько. Вот пропаганда и объясняет крестьянам, что надо кое где подвинутся, мыска с супом не резиновая. А чего так тихо на ветке? Нет настроения?