Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
насправді це моє розуміння того, чому костел Святого Миколая Городецький побудував саме у цій локації) знято на телефон, але при завантаженні на форум на жаль втратилася якість і чіткість фото
П.С.: у мене ще є вчорашній захід сонця у київських передмістях))
Нерухомість у Львові супер надійна інвестиція. Допустим у 1900 році купив біля оперного будинок, ще при Австрії. Далі війна, ЗУНР, УНР, Польща, 2га війна, СРСР, 3й Рейх, СРСР, Україна. Дуже вдале вкладення на горизонті 100 років. А тут переживають, що в Києві 50-60 літнім хрущівкам хана скоро.
flyman написав:Нерухомість у Львові супер надійна інвестиція. Допустим у 1900 році купив біля оперного будинок, ще при Австрії. Далі війна, ЗУНР, УНР, Польща, 2га війна, СРСР, 3й Рейх, СРСР, Україна. Дуже вдале вкладення на горизонті 100 років. А тут переживають, що в Києві 50-60 літнім хрущівкам хана скоро.
А як це вигладало в Києві? ))))
зі. Вся нерухомість "на Вкраїні милій" "супер надійна інвестиція"
flyman написав:Нерухомість у Львові супер надійна інвестиція. Допустим у 1900 році купив біля оперного будинок, ще при Австрії. Далі війна, ЗУНР, УНР, Польща, 2га війна, СРСР, 3й Рейх, СРСР, Україна. Дуже вдале вкладення на горизонті 100 років. А тут переживають, що в Києві 50-60 літнім хрущівкам хана скоро.
Та от все думаю, де би так, щоб не дорого і клімат, і без потрясінь, і не за морем-океаном. Поки що виходить Португалія.
Занятость населения в Киеве падает втрое быстрее, чем по стране в целом. Так, в 2020-м количество занятых в столице снизилось с 1,397 млн до 1,26 млн (-9,8%), в то время как по Украине - с 16,575 млн до 15,996 млн (-3,5%). На Киев пришелся каждый четвертый случай потери работы (137 из 580 тыс).
К дорожаю, или дешевею - решайте сами. Не хочу оскорблять чувства верующих)
Та от все думаю, де би так, щоб не дорого і клімат, і без потрясінь, і не за морем-океаном. Поки що виходить Португалія.
zРадио написав:Занятость населения в Киеве падает втрое быстрее, чем по стране в целом. Так, в 2020-м количество занятых в столице снизилось с 1,397 млн до 1,26 млн (-9,8%), в то время как по Украине - с 16,575 млн до 15,996 млн (-3,5%). На Киев пришелся каждый четвертый случай потери работы (137 из 580 тыс).
О , то ти бахатий пепер
зі. На виробництво до сіквенс затруднів сі?
ху із сіквенс? з.і. В Галіцію з Портом маю варіянти. В кого нема, то для нього спочатку Гішпанія, 3 роки перекантуватися, ВНЖ, ПМЖ, громадянство і ... успішний успіх.
з.з.і. 280Койро, для КРЖН це і не гроші, один Тетріс\ТТ або два-три шлачка в прицентраллі. Півкиєва Фейлеса хоч завтра може понауїхати.
Востаннє редагувалось flyman в Чет 25 бер, 2021 14:54, всього редагувалось 3 разів.
zРадио написав:Занятость населения в Киеве падает втрое быстрее, чем по стране в целом. Так, в 2020-м количество занятых в столице снизилось с 1,397 млн до 1,26 млн (-9,8%), в то время как по Украине - с 16,575 млн до 15,996 млн (-3,5%). На Киев пришелся каждый четвертый случай потери работы (137 из 580 тыс).