Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
vitaliian написав:А мне не пофиг что такой недвижимости в Киеве очень много и системно никто ей не занимается.
Ваше прізвище - Кличко? Чи Льоня-Космос?
Системний спеціаліст з "хрущовок" на Троєщині?((( Я не думаю, що обліківка Віталіана - здатна на щось вплинувати.
Хіба що - відрекламувати недорогі новобуди десь в Єпенях, за 15 км від межі Києва. З фонтанами, гіпсовими статуями, білками і зайчиками і дикими щоденними автокорками на трасі)))
Востаннє редагувалось Frant в Пон 07 чер, 2021 16:10, всього редагувалось 2 разів.
Унуноктий написав:интересно какой ремонт можно сделать за 20к?
ой, а можно поподробнее? Уже ничего? за 20 куе только глазом померяют квартиру и уйдут? или всё же пол, штукатурку проводку и санузлы можно сделать?
Сержик, я сейчас плиточника ищу... получается около 30 000 грн по работе.... крутят носом говорят что ездить в Крюковщину неудобно, ремонт на окружной(
vitaliian написав:Миф о дорогой киевской земле развенчан?
Звісно, що в Києві земля дешева. Особливо - в історичному центрі. Геть дешева - така, як в лісових селах Житомирської чи Чернгігівської областей. Дорога земля - за 10-25 км від Києва! Саме туди ломанувся нарот, за щастям! За свіжим повітрям, ясними зорями і тихими водами!
flyman написав:Поки що в прикупі вийшла мінус одна електричка на Коростень після лохдаунів. Коростень під питанням тепер.
я бы на электрички не рассчитывал, они убыточные и тенденция к их полному сокращению, может останется по 2 на каждое направление утром и вечером. Много куда ездит прямая маршрутка с Киева. В бабинцы например. https://www.eway.in.ua/ru/cities/kyiv/routes/10070 Там и школа есть.
flyman написав:Будуть внучки чекати коли Вєталь, чи хто там прийде - порядок наведе, або розслелить в ТТ
если бы, бабушки не против порядка хотя бы такого как был в совке, а новая дворовая интеллигенция категорически возражает. И управы в хрущах на них нет (там все такие). В мой жк въехал новый житель со своим самоваром, начал права качать типа он купил здесь квартиру и ему все должны. Собрался актив осбб и (без рукоприкладства) ему объяснили либо подчиняйся существующему порядку, либо вещи в зубы и на выход. До чувака быстро дошло что воевать со 100 квартирами ему не по зубам, и жить так как он хочет ему здесь не разрешат.
flyman написав:Вишенки, це де, який напрям? ШРТ там як далеко?
1. Я розглядав Блиставицю, але щось мучають сумніви. Нема ШРТ, але можна у доступності веломашиною (можна і електросамокатом, але в мене є підозра щодо якості доріг, та прохідності в холодну пору року, а також відстані, щоб на одному заряді туди-назад.
Як варіант, щось не далі Тетерева та пішій доступності до платформи ШРТ. Загальці підходять.
Якщо кортіло би біля Дніпра, то думаю, ліпше Українка. Хоча, а чим Тетерів не річка?
флудерасты завязывайте идите на...профильную ветку про ипеня
Востаннє редагувалось Прохожий в Пон 07 чер, 2021 16:24, всього редагувалось 1 раз.
Унуноктий написав:Сержик, я сейчас плиточника ищу... получается около 30 000 грн по работе.... крутят носом говорят что ездить в Крюковщину неудобно, ремонт на окружной(
Вы столько лет на форуме,а советами бывалых не пользуетесь: не надо делать дорогой ремонт в экономе