Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
kingkongovets написав: та розтлумачь хоть раз внятно в чем сакральный смысл этого окружения? от повторения этого дурацкого словосочетания его смысл яснее не становится
Та ладно не поняли, тут всегда будет "а главное - дёшево!" дешево я понимаю, но зачем скупать мусор вокруг города? флай уже 100500 раз повторил бред про окружение города кавалирками, но смысл этого мне не ясен до сих пор
Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
я не рахую житло в пішій доступності до метро сміттям, можна купити 3 кавалірки по 10куе і рішити проблему, а ПА30 куе кавалірки в центрі, в трикутнику між м. Майдан незалежності. м.Театральна, м. Палац спорту, не вийде в такому бюджеті. Думаю буде Х2...Х3 і старий фонд.
Квартири за 10 000 дол??? Біля метро????
Флаймене, не сміши людей, ми не в цирку!
Краще оточувати Київ телеграфними стовпами, чи гранітними брилами з написом "тут був Федя!". Дешевше, а користь однакова(((
Frant написав:Квартири за 10 000 дол??? Біля метро????
Флаймене, не сміши людей, ми не в цирку!
Краще оточувати Київ телеграфними стовпами, чи гранітними брилами з написом "тут був Федя!". Дешевше, а користь однакова(((
Тобі квитанцію показати? А кінконовцю свідоцтво власності? Давай на пару з Кінконовцем знайдіть варіант кавалірки в центрі в районі трикутника трьох станцій метро не далі 25 хв. пєхотою. Тоді обговорим ціну.
flyman написав:І хто почав знову тролити передмістя? Тема КРЖН не актуальна, продажі стоять, менеджери ВП курять бамбук.
ты сам это спровоцировал, написав шо по сравнению с этим фт выглядит как эконом, так шо смачного кстати шо касается кэшфло от сдачи твоей нетривиальной недвиги - это абсолютно не пассивный доход, это не не твои любимые депо, флай, это занятие требует определенных навыков и моральных качеств и у меня очень есть очень большие сомнения, шо такой социо- и агорафоб как ты может ими обладать, пока ты не заработал на своем мусоре ни единого живого цента, но насрал в теме о киевской недвиге больше всех
kingkongovets написав:кому и теплотрасса, или коробка под мостом жилье, а у тебя по докам не жилье, а именно мусор, флай, со всеми вытекающими начиная с тарифов и заканчивая налогами при продаже я все еще не могу понять в чем сакральный смысл твоих безумных окружений, шо ты этим пытаешься достичь? бред какой то
Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Тобі доки на пруф вислати? Не розумію, в чому переживання такі.
Блін, скільки можна.
Намагаюся досягнути: - диверсифікації активів. - бути достантьо мобільним в межах Києва при зміні роботи (наразі стало не актуальним чинником у зв"язку з віддаленою роботою). - мати орендний кешфло.
Для мобільності в Києві - досить однієї квартири біля метро (не на окраїні). Плюс автомобіль.
П.С. щось не чутно переможних реляцій про здачу в оренду бучанськго напівпідвалу))) очевидно, попиту немає
Востаннє редагувалось Frant в Пон 14 чер, 2021 19:30, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:І хто почав знову тролити передмістя? Тема КРЖН не актуальна, продажі стоять, менеджери ВП курять бамбук.
ты сам это спровоцировал, написав шо по сравнению с этим фт выглядит как эконом, так шо смачного кстати шо касается кэшфло от сдачи твоей нетривиальной недвиги - это абсолютно не пассивный доход, это не не твои любимые депо, флай, это занятие требует определенных навыков и моральных качеств и у меня очень есть очень большие сомнения, шо такой социо- и агорафоб как ты может ими обладать, пока ты не заработал на своем мусоре ни единого живого цента, но насрал в теме о киевской недвиге больше всех
Хз що у цих людей у голові. Напів законне будівництво…
а тепер читаєм уважно і дивимся, хто перший згадав Бучу. Для малозрячиз виділив.
Faceless написав:
flyman написав:
Faceless написав:Який ще еліт, ФТ це комфорт клас
Ціна як в еліт. Мій комфорт клас був ПА600 на стадії "щось вилізло з котлована", і плюс ПА400 на ремонт. Ітого ПА1К для "заходь і живи".
У вас комфорт клас це де? В Бучі чи за окружною в гуртожитку? Здається ви трохи переплутали з класификацією. ФТ хоч і доволі дорогий для економ/комфорт, але це ніяк не бізнес і тим паче не еліт