Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
барабашов написав:rjkz Кстати это Азимов если мутит так с кривым бетоном(фанерой и гипсом по ихнему) - то может у него какие завязки на наших тамошних "братков" Прибыльный чересчур бизнес в штатах давно занят макаронниками и евреями. У нас тоже так с Сетама неплохо подымали люди, мои хорошие знакомые. Но это надо старых жильцов же выкидывать, многие против, карма потом у дельца будет не ахти, рачком много у нас болеют, экология то швах... Почитайте в нете про нашего мэра и его команду. Особенно силовой блок(Мишу К.). Это вершина такого айсберга.
Я давно смотрю его канал - что-то мне нравится, что-то неприемлемо. Есть очень много интересных моментов. И чувак порой нестандартные решения принимает. В разных странах разная этика и мораль. Японцы - это вообще нечто, такое ощущение, что инопланетяне. Не сравнивайте миллионный Днепр с 400 миллионной страной. В крупных городах такое врядли легко доступно, а он в провинциальном городке Флориды. К тому-же, он выкупает то, что итак итак заберет банк, но спасает кредитную историю и рейтинг людей + дает им чуть больще, чем если их жилье уйдет на форкложе (принудительное отчуждение). Им это выгодно, ему выгодно. Эмоции - это другое.
Подойдут не подойдут неизвестно но может быть наплыв беженцев в киевскую область (и др области центральной Украины)
В сумме население этих городов >1млн К моему отцу уже несколько человек из кр.рога обращались в поисках жилья... Это не для паники, а для общего понимания что происходит.
hume написав:Думаю основная масса по старинке двинется на западную Украину.
Двинутся туда где есть свободное жильё. На западную переместилось примерно 3 млн человек, что примерно составляет 30% от их собственного населения. Мягко говоря не мало.
Основної масі російськомовного населення Схода буде не дуже комфортно у ЗУ. Вивчити українську хочуть/можуть не всі. У деяких людей зі Сходу є певні стереотипи. Довше їхати, довше повертатися - більшість розраховують невдовзі повернутися. Київ зараз для біженців може бути дуже привабливим місцем - людей мало, дешево житло, його багато, може навіть простіше з роботою, принаймні для жінок, яких зараз дефіцит у країні.
Основної масі російськомовного населення Схода буде не дуже комфортно у ЗУ. Вивчити українську хочуть/можуть не всі. У деяких людей зі Сходу є певні стереотипи. Довше їхати, довше повертатися - більшість розраховують невдовзі повернутися. Київ зараз для біженців може бути дуже привабливим місцем - людей мало, дешево житло, його багато, може навіть простіше з роботою, принаймні для жінок, яких зараз дефіцит у країні.
Про людей мало - то вже ніт. На вихідних було не проштовхнутися
Vlad442 написав:Основної масі російськомовного населення Схода буде не дуже комфортно у ЗУ.
Жодних проблем. Ми гостинні, освідчени з високим рівнем культури та поваги до кожного українця, в тому числі і до російськомовного переселенця - жодних проблем, лише допомога, співчуття, доброзичливість.
roberto dark написав:Мій батько із Польщі вже 2й місяць вмовляє мене, щоб я йому дозволив повернутись у Львів, хоча я відверто проти. Родичі та знайомі, хто виїжджали до Польщі зі Львову пересидіти, майже усі вже повернулись або планують найближчим часом.
Племінниця - виїхали з чоловіком і крихітною дитинкою, при грубих грошах на престижному авто - об'їхали пів Європи ( до речі для них, тобто біженців, в кожній країні бекоштовний готель з безкоштовними сніданками протягом тижня ) тобто тиждень Німеччина, тиждень Іспанія і т.д. - вже плаче, каже так, тут дуже гарно, але так хочеться додому, тобто будуть повертатись 100%.