Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 97879788978997909791 ... 12412>
Повідомлення Додано: Нед 24 кві, 2022 23:16

Ромасик написав:а как же Славутич и Риверсайд?

На всем левобережье единственное место где обитали жирные коты это Riviera Riverside на Окипной.
На ПОХе RiverStone а не Риверсайд.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2341 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Нед 24 кві, 2022 23:22

UA написав:
  Ромасик написав:а как же Славутич и Риверсайд?

На всем левобережье единственное место где обитали жирные коты это Riviera Riverside на Окипной.
На ПОХе RiverStone а не Риверсайд.

точно, я их путаю)) Риверстоун имел в виду.
Ну значит еще обитали и коты не такие жирные. И та Ривьера Укрбуда...
Ромасик

Подякував: 1392 раз.
Подякували: 816 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 кві, 2022 00:34

барабашов написав:rjkz
Кстати это Азимов если мутит так с кривым бетоном(фанерой и гипсом по ихнему) - то может у него какие завязки на наших тамошних "братков"
Прибыльный чересчур бизнес в штатах давно занят макаронниками и евреями.
У нас тоже так с Сетама неплохо подымали люди, мои хорошие знакомые. Но это надо старых жильцов же выкидывать, многие против, карма потом у дельца будет не ахти, рачком много у нас болеют, экология то швах...
Почитайте в нете про нашего мэра и его команду. Особенно силовой блок(Мишу К.). Это вершина такого айсберга.

Я давно смотрю его канал - что-то мне нравится, что-то неприемлемо. Есть очень много интересных моментов. И чувак порой нестандартные решения принимает.
В разных странах разная этика и мораль. Японцы - это вообще нечто, такое ощущение, что инопланетяне.
Не сравнивайте миллионный Днепр с 400 миллионной страной. В крупных городах такое врядли легко доступно, а он в провинциальном городке Флориды.
К тому-же, он выкупает то, что итак итак заберет банк, но спасает кредитную историю и рейтинг людей + дает им чуть больще, чем если их жилье уйдет на форкложе (принудительное отчуждение). Им это выгодно, ему выгодно. Эмоции - это другое.
rjkz

Подякував: 8653 раз.
Подякували: 5449 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Пон 25 кві, 2022 16:28

Простите за оффтоп орки подходят к Кр.рогу и Запорожью

Подойдут не подойдут неизвестно но может быть наплыв беженцев в киевскую область (и др области центральной Украины)

В сумме население этих городов >1млн
К моему отцу уже несколько человек из кр.рога обращались в поисках жилья... Это не для паники, а для общего понимания что происходит.

Зображення
Зображення
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 25 кві, 2022 17:55

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Думаю основная масса по старинке двинется на западную Украину.
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 25 кві, 2022 19:00

hume написав:Думаю основная масса по старинке двинется на западную Украину.

Двинутся туда где есть свободное жильё. На западную переместилось примерно 3 млн человек, что примерно составляет 30% от их собственного населения. Мягко говоря не мало.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 25 кві, 2022 19:16

Основної масі російськомовного населення Схода буде не дуже комфортно у ЗУ. Вивчити українську хочуть/можуть не всі. У деяких людей зі Сходу є певні стереотипи. Довше їхати, довше повертатися - більшість розраховують невдовзі повернутися.
Київ зараз для біженців може бути дуже привабливим місцем - людей мало, дешево житло, його багато, може навіть простіше з роботою, принаймні для жінок, яких зараз дефіцит у країні.
Vlad442

Подякував: 6 раз.
Подякували: 2203 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 25 кві, 2022 19:23

Vlad442 написав:

Основної масі російськомовного населення Схода буде не дуже комфортно у ЗУ. Вивчити українську хочуть/можуть не всі. У деяких людей зі Сходу є певні стереотипи. Довше їхати, довше повертатися - більшість розраховують невдовзі повернутися.
Київ зараз для біженців може бути дуже привабливим місцем - людей мало, дешево житло, його багато, може навіть простіше з роботою, принаймні для жінок, яких зараз дефіцит у країні.
Про людей мало - то вже ніт. На вихідних було не проштовхнутися
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 25 кві, 2022 19:31

Vlad442 написав:Основної масі російськомовного населення Схода буде не дуже комфортно у ЗУ.

Жодних проблем. Ми гостинні, освідчени з високим рівнем культури та поваги до кожного українця, в тому числі і до російськомовного переселенця - жодних проблем, лише допомога, співчуття, доброзичливість.
Василь-Рівне

Подякував: 7014 раз.
Подякували: 3173 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Вів 26 кві, 2022 07:13

roberto dark написав:Мій батько із Польщі вже 2й місяць вмовляє мене, щоб я йому дозволив повернутись у Львів, хоча я відверто проти. Родичі та знайомі, хто виїжджали до Польщі зі Львову пересидіти, майже усі вже повернулись або планують найближчим часом.

Племінниця - виїхали з чоловіком і крихітною дитинкою, при грубих грошах на престижному авто - об'їхали пів Європи ( до речі для них, тобто біженців, в кожній країні бекоштовний готель з безкоштовними сніданками протягом тижня ) тобто тиждень Німеччина, тиждень Іспанія і т.д. - вже плаче, каже так, тут дуже гарно, але так хочеться додому, тобто будуть повертатись 100%.
Василь-Рівне

Подякував: 7014 раз.
Подякували: 3173 раз.

Профіль

3
2
  #<1 ... 97879788978997909791 ... 12412>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему