всё тоже самое.
но ваксы смотрю уже в большинстве. прям буянят.
ещё также хорошо бы вакцина справлялась с вирусом...но...
Но это всё неважно - думаю в ближайший год (а может и пол года) мир начнёт обсуждать новую тему.
|
|
![]() Re: Эпидемия коронавируса в миреА вы, пан Роман, здесь подгавкиватель или животное первой скрипки? Просто Флер не уточнила мне дату второго укола. Она вела учёт.Флер, мне уже по срокам можно, или нет? ![]() К слову, там где-то и Будивельныка рядом по дате была вторая. Напомните когда, так я его отведу. Все никак с вашим не справится? Так может то у вас не этот вирус, а что-то другое?)) ![]() А там і двох перших хвилин достатньо. Сама запитує: чому в Ізраїлі та інших привитих ріст смертності, а в Афганістані статистика показує ні? Сама ж відповідає - мабуть в Афганістані не тестують і похилих таких нема. Крапка. Далі й не дивився. Цього досить з головою. Імхо: опоненти просто тролять (тому й самі свої висновки не озвучують. Лише баатозначущі загадкові висловлювання: готовьте вогнегасники, жжет і т.д.). Але навіщо так товсто?
![]() в Британии уже "как в Италии" не верят
а Вы предлагаете просто забыть про старые жолобострашилки и поверить в новые потому что "как в Италии"?? ![]() Re: Эпидемия коронавируса в миреЯ даже могу перечислить этих четверых (от большего лайна к меньшему) - Ромасик, fler, Вкладчик1234, budivelnik. До того, как они начали здесь резвиться, ветка была нормальной - цитировались действительно научные статьи по теме, шла реальная (не псевдо) дискуссия, приводилась статистика из первоисточников. С приходом этой четверки, а также еще нескольких их "подгавкивателей" (определение от Ромасик'а) косяком пошли видосики, мимосики, статистика из "вторых" рук, закидывание лайном оппонентов, в общем ветка стала превращаться в "мусорную", а-ля "Політичні дискусії". Первым это понял основатель ветки Corpocrator и ушел. Следом ушли и остальные "отцы-основатели". Думаю, модераторам стоит поступить здесь как с веткой "Політичні дискусії" - запретить "+" на ветке, может хоть так любителей "плюсов" от "сопартейщиков" поубавится. ![]()
![]() Re: Эпидемия коронавируса в миреПрекрасна ілюстрація дій моїх опонентів 1 Спочатку здурі щось власне, але- примітивне придумати 2 Потім спробувати переконати навколишніх , що озвучений примітивізм - це від будівельника 3 І в кінці цю маніпулятивну тупизну - розвінчати... Клас..... А тепер по порядку 1 Так на ковід впливає тільки вакцинація чи й а - локдауни б - слухняність населення в - генетичний імунітет в - середній вік ..... і ще з десяток не перечислених 2 Тут є хоч один ковідперестрашений який ризикне заявити що пункти б , в, і г - менш ніж на порядок перевищують по своєму впливу - вплив вакцинації 3 Є чудовий інструмент перевірки реального впливу вакцинування... Алгоритм простий Беремо три дати , в кожній з країн ( будь-то Японія чи Україна з Англією.....) Пів року від початку епідемії Початок вакцинації Сьогодні... І на кожну з цих трьох дат визначаємо всього дві цифри а - відсоток смертей в групі 20+ до загальної кількості б - відсоток смертей в групі 0-20 до загальної кількості... Тепер пояснення що шукаємо і що знайдемо.. Група 0-20 - не вакцинована практично на 100% Тому , в періоді пів року і початок вакцинації - у нас буде контрольна цифра у групі 0-20 А станом на сьогодні..ця цифра повинна змінитись ...на рівень впливу вакцинації... А так , як ми розглядаємо кожну країну окремо...то й отримаємо зміни по кожній країні.... Я буду дуже сміятись , якщо відсоток смертей в групі 0-20 до загальної кількості смертей ...буде практично однаковий на всьому періоді спостережень.... От тоді й поговоримо хто тут лайномет..а хто науковець. Закликаю хотаба, дейтройта і янюру - провести такий підрахунок... Цим вони доведуть що в них а - є мозок б - вони можуть його використовувати в математичних операціях. ПС я свідомо і спеціально такий підрахунок не робив...тому у ковідперестрашених є шанс довести мені що мої алгоритми доводять що я не правий.. ППС але даю 90% , що три розтечуться думками по столу, пояснюючи в емоційних виразах чому так не можна...і при цьому так і не ризикнуть перевірити. Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 05 лют, 2022 19:09, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|