Чтобы заплатить ФОПам хотя бы минималку, нужно порядка 5-10 млрд в месяц

И это без учета наемных работников у ФОПов.
Если и ФОПов подкармливать из бюджета, в который они вносят копейки - это вообще абсурд.
|
|
![]() Чтобы заплатить ФОПам хотя бы минималку, нужно порядка 5-10 млрд в месяц ![]() И это без учета наемных работников у ФОПов. Если и ФОПов подкармливать из бюджета, в который они вносят копейки - это вообще абсурд. ![]() А что если ковид был - но его только открыли (или сообщили миру) в 19 году?
![]()
Врач семейный. Просто я как-то не часто болею, и вот впервые на прием пришел с момента введения "семейной медицины" пояснений развернутых он не давал. Да я собственно и не спрашивал. Ну не стану же я в кабинете в дебаты вступать и что-то доказывать. К тому же кто его знает. Я не уповаю на начитанность и самообразование во всех отраслях. Я прекрасно знаю окончание поговорки "Jack of all trades (спец, куда бы ни пришел)" Амиксин мне тоже никогда не прописывали, но я и не болел практически ни чем очень давно. Я так же и не особо вникаю в то, откуда берется инфа про, то что то фуфломицин, а то не фуфломицин. Мало ли что и где сейчас пишут в интернетах. ![]() Є правило Спочатку розберись з основним і тільки після того як розібрався - переходь до деталей. Основне а - в січні-вересні 2020 померло на 9800 осіб менше ніж померло в січні-вересні 2020 Звідси висновок - навантаження на лікарів в 2020 було меншим ніж навантаження на лікарів в 2019 , не залежно від того скільки було населення в Україні,адже кількість лікарів в Україні не змінюється пропорційно кількості населення в Україні - якщо розібрались з а, можна переходити до б- допускаю варіанти , що в різні роки , були різні навантаження на лікарів різних підвидів. Але при цьому - хірург онколог - це хірург , який навряд чи замінить хірурга кардіолога, але точно в стані вирізати апендицит , чи вправити зломану кістку... Так само лікар по ОРВ, ОРЗ ,туберкульозна спрямованість - в стані лікувати ковідників При цьому в технічних інститутах до третього курсу включно читають для усіх одні і ті ж загальні дисципліни (математика, фізика,хімія,економіка ) а після третього - вже йде спеціалізація Наскільки мені відомо в медичних ще сильніше вчать базові -(в мене дочка на 3-му курсі), так от стоматологи ,офтальмологи ,гінекологи ,педіатори, онкологи,хірурги і так далі) до 6-го курсу вчать один набір предметів(з деякими уточненнями ,одні вчать предмет повністю ,другі тільки пару курсів) але вся спеціалізація тільки в інтернатурі....після 6-го курсу Тому примітивні хвороби а-ля грип, чи ковід з герпесом - можуть лікувати усі( в крайньому випадку базовий набір знань є у всіх випускників) , таким чином пересорт лікарів - це відмазка І останнє Якщо 5 попередніх років наша медична система легко переносила перепади навантаження в 20-30% 40000 смертей в місяць мінімум - 65000 смертей в місяць максимум То чому додаткова кількість смертей в ті місяці які були мінімальними має покласти медичну систему на лопатки? І це при умові що додаткові кількості смертей від ковіду не перевищують загальний середній максимальний місчний рівень.. ПС А уточнення 2% чи 1,8% , або 8% чи 7,5% - мені не цікаві і я їх розраховую спрощено Хоча якщо позанудствовати то можна вивести наступне (3257-3013)/3257 =7,49%.. на 7,49% мінімум нижчий від максимума або (3257-3013)/3013=8,1% .... на 8,1% максимум більший від мінімума....
![]() Ни один вменяемый врач таких гарантий не даст. Только шарлатан. Даже ремонт бампера авто часто берутся делать без гарантий идеального результата: "может, выйдет, может, нет". Человеческий организм малость посложнее и разные люди на одно и то же лечение реагируют по-разному.
Именно так и есть. И точно ещё долго будет.
Вопрос не понял.
На это не отвечу, статистикой не владею. Искать лень, если есть желание, займитесь сами. Например, сравните вероятности вылечиться (или умереть) от холеры или от той же пневмонии с помощью врача или с помощью бабки. ![]() Фуфломицин это препарат, продающийся в аптеках, который не имеет никакой доказательной медицинской базы - кроме рекламных статей производителя. Это всякие арбидолы, амиксины, оксолиновые мази и тд. Есть и давно составлены независимые списки таких фуфломицинов, они есть в интернете. например найдете если интересно правильный вариант ссылки Как маркер, можно прежде чем что принимать, смотреть зарегистрировано действующее вещество препарата в медицинских системах США или в развитых западных странах, там строго с регистрацией и без независимой доказательной базы ничего не зарегистрируют. ![]() Вам же сказали, что есть банки, в смысле коллекции, анализов крови и других анализов, которые хранятся множество лет, и никаких ковидов раньше 2019 года нет. Сейчас еще шерстят анализы на допинг олимпиады 2008 года, перепроверяя те пробы, но нет. Вирус испанки из 1918 года нашли даже у замороженного трупа в Гренландии вроде, а ковида нет. ![]() 1 Ні я ні Ви не знаємо що буде далі 2 Я дивувався тому що вже відбулось , тобто чому поки є зазор в 60% у Львові( ви цьому не вірите, але самі заявляєте що є 30% вільних у Харкові) - нас вже пів року мурлижать лякаючи що далі ще страшніше. Може треба було почати лякати вчора( коли є кратний запас) а не в березні коли був10-ти кратний запас) Дивишся і пів-року прожили б спокійніше 3 Вас не хвилює ,що молоді люди ,ходячи з повязками в пів-лиця і не маючи можливості в суботу-неділю запросити подругу на каву чи дискотеку( з двох причин а - зустрічають по лицю( а як побачиш?) б - кавярні закриті коли ти вільний Не створять сімю і в наступному році замість 250 000 новонароджених - буде 220000... зате на 1000 менше смертей у віці після 80..... Ви що за те щоб замінити +30 000 немовлят на +1000 пенсіонерів? Та навіть якщо один до одного Для вас краще щоб один після 60 -ти ,прожив на 5 років довше , ніж щоб народився один який проживе 60?
![]() Вы взяли практически безнадёжный пример, где "клиенты" согласны практически на всё, и конечно не проверяют "гарантированность" метода лечения (и готовы стать испытателями новых методов и лекарств) А что если взять ОРЗ, ОРВИ, грипп, и даже ковид? Где "профессиональная" медицина вроде как выработала "протоколы лечения"? Всегда ли лечение этих болезней по протоколам будет лучше самолечения самообразованным?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|