The rate of breakthrough cases reported among those fully vaccinated is below 1% in all reporting states, ranging from 0.01% in Connecticut to 0.54% in Arkansas.
Ризик повторно захворіти після вакцинації менше 1%, в принципі такий самий як і вірогідність захворіти повторно. І так само збільшується з часом. Чи Ви думали що перехворів і все, в доміку? І може вже пора навчитися гуглити та користуватися гугл транслейтом а?
Hotab написав: Может потому у него все расчеты показывают...
Уже даже ЛАД свои расчеты привел А вы с stm продолжаете позорно сливаться, но при этом громко верещать.
За последние сутки в Украине 4,9% выявленных. Желтая зона detected((.
Так Техасс рассмотрели, с Израилем разобрались. Теперь очередь ФРН https://de.statista.com/statistik/daten/studie/1100739/umfrage/entwicklung-der-taeglichen-fallzahl-des-coronavirus-in-deutschland/ Там график смертности выглядит теперь так https://ibb.co/X78VYC1 Этот график, Флер, доказывает противоположную идею вашей идее о правах завшивленных даже самым упоротым. Вы ведь не слепая, нет И по Израилю будет такой же график волнами, и по США. А вот по РФ и Бразилии будет ещё интересней статистам, но эти страны почему-то открытую статистику ни на каких сайтах не дают, весь мир гадает какая там реальная смертность. Наверное там люди принципиально мрут больше что бы не обогатить кого не дай то Бог
budivelnik написав:А якщо перехворіло 3%..то яка різниця?
В Україні — рекордна кількість вакцинованих проти COVID-19. За добу 173 тисячі щеплень..... Ризик повторно захворіти після вакцинації менше 1%, в принципі такий самий як і вірогідність захворіти повторно. І так само збільшується з часом. Чи Ви думали що перехворів і все, в доміку? І може вже пора навчитися гуглити та користуватися гугл транслейтом а?
Я почну вам довіряти після того,як ви навчитесь користуватись калькулятором .... 1 173000щеплень в добу=85000 вакцинованих в добу 2 40 млн осіб/85000 вакцинованих за добу=470 днів 3 Офіційний захист від щеплень триває 180 днів...
Питання на засипку А навіщо радіти 170 000 , якщо статистично необхідно в три рази більше?
Тому ще раз Для 50% населення група(0-40 років) - щеплення не потрібно від слова взагалі, по двом причинам а - воно не покращує статистику б - воно дозволяє якось триматись на плаву при 170 000 щеплень в добу
ЛАД написав:Не спорьте, вы с Ой+ оба правы. Просто говорите о разных вещах.
Могу объяснить, что имеет ввиду Ой+. Пусть средняя продолжительность жизни 80 лет. И пусть 96% людей умирают раньше со средней х лет, а у 4% средняя 100 лет. Тогда 96х + 4•100 = 100•80 или 96х + 400 = 8000. Если даже эти 4% умрут в 60 лет, то получим среднюю 96х+4•60/100. (96х + 4•100) - (96х + 4•60) = 400-240 = 160 Т.е. сумма уменьшится на 160 и станет равной 8000-160 = 7840. И средняя продолжительность жизни станет равной 7840/100 = 78,4 года. Т.е. уменьшится на 1,6 года. Но это я сделал совершенно фантастические допущения.
П.Лад, що значить угодництво оба праві? 2*2=4, або скільки кому думається? Я хотів все ж таки побачити, яким чином років нарахує п.Hotab. А тоді, можливо, якщо би він міг зробити прості підрахунки, то його би попустило з істерикою. Трохи поточню алгоритм, яким я також ішов, але ми в умовах задачі говорили про наглу смерть всіх старше 83 роки, а це 3 млн (4%), сер. вік 85, сер. недожиття 5 років (я навіть щедро спочатку давав 10, але п.Hotab дав 10 недожиття для 80, то 5 буде точніше), а ніяк не 40 р. Тоді робимо далі дії і маємо взагалі зменшення на 0,2 р. для цієї змодельованої ситуації. Що там буде в майбутньому ніхто не знає розраховуючи очікувану тривалість на підставі продовження певних трендів які можуть різко змінитись як в одну, так і в другу сторону. Але смію запевнити, що коли ми побачимо оф. результати тривалості життя в ковідні роки як в країнах що боролись з ковідом не жаліючи громадян, так і в тих що забили на ковід, то тривалість життя не зміниться більше ніж на рік з доковідним періодом. Знову ж таки пережовувати ці цифри і блудити в трьох соснах бажання не маю і відкланююсь.
Ой+ написав:Знову ж таки пережовувати ці цифри і блудити в трьох соснах бажання не маю і відкланююсь.
Ясно. Так і знав, що не буде розрахунків фактичної середньої тривалості життя, не використовуючи цифри з табличок ..очікувана середня тривалість життя.
Бо інакше , щоб щось пан доказав, треба не тільки прикінчити всіх 83-річних німців, а ще і почекати десятки років (до речі скільки??? Всі німці які сьогодні живуть мають померти?) , щоб перевірити. Бо ми ж принципово надуваємо губки "тільки не треба мені очікувану, омріяну, придуману середню тривалість життя". Ото, пане Ой+, краще не позоритись з вашим "не треба мені", а використовуйте те, що використовують демографи. Бо все інше - це не про прогнозні розрахунки, а про фактичне. Якого ми з вами на своєму віку не дочекаємось. До побачення. Якщо буде натхнення, можете ще показати мої цитати "краще не вчитись і працювати, а локдаунитись".
The rate of breakthrough cases reported among those fully vaccinated is below 1% in all reporting states, ranging from 0.01% in Connecticut to 0.54% in Arkansas.
Ризик повторно захворіти після вакцинації менше 1%, в принципі такий самий як і вірогідність захворіти повторно. І так само збільшується з часом. Чи Ви думали що перехворів і все, в доміку? І може вже пора навчитися гуглити та користуватися гугл транслейтом а?
Это конечно прикольно. Но важна оценка риска при гарантированном exposure. То что попадалось в прессе: в семьях, где появилась Дельта, вероятность breakthrough infection после Файзера - 20%.
По данным федеральной службы, за месяц скончался 50.421 человек. Это максимальный показатель с начала пандемии. В данных Росстата "ковид" как основная причина смерти назван в 38.922 случаях. Остальные пациенты умерли от сопутствующих заболеваний.Предыдущий рекорд, согласно подсчетам Росстата, был установлен в декабре 2020 года, когда скончался 45.331 человек. ....... Отметим, что 50 тысяч смертей в месяц — это примерно по 1600 в сутки, однако оперативный штаб по борьбе с инфекцией за месяц ни разу не фиксировал более 800 летальных случаев. До середины июля этот показатель не достигал и 700. В сумме это дает около 24 тысяч смертей.
Собственно это снова стоит Ромасику перечитать , если вдруг он с первого раза ранее не понял. Снова те самые 3 цифры: 1. Официально подали в мир 23 тысячи ковидных жмуров 2.Для себя насчитали 50 тысяч жмуров. 3. Избыточная смертность за месяц 60+ тысяч жмуров.
Ромасик говорит "зрады нет,ничего не скрывают" Впрочем никто и не говорит , что зрада есть. Но как минимум 2 первые цифры (тот факт, что они разные) очень дурно пахнет.
budivelnik написав:Я почну вам довіряти після того,як ви навчитесь користуватись калькулятором .... 1 173000щеплень в добу=85000 вакцинованих в добу 2 40 млн осіб/85000 вакцинованих за добу=470 днів 3 Офіційний захист від щеплень триває 180 днів...
Питання на засипку А навіщо радіти 170 000 , якщо статистично необхідно в три рази більше?
Тому ще раз Для 50% населення група(0-40 років) - щеплення не потрібно від слова взагалі, по двом причинам а - воно не покращує статистику б - воно дозволяє якось триматись на плаву при 170 000 щеплень в добу
Ваш калькулятор бере на вході сміття і на виході теж отримує сміття.
Іммунітет це не партія йогуртів, яку потрібно викидати після закінчення терміну придатності. В когось він закінчується за 6 місяців, а в когось триває довгше. В розвинутих країнах менша популярність любого Вам соціал-дарівінізму, тому і вводять повторні щеплення через 6 місяців, в першу чергу для літніх людей, в яких ризик повторно захворіти вищий. Якщо для вас сотня-півтори пенсіонерів в день як в Британії зараз - не трагедія то можна взагалі повторно не вакцинувати. щодо молодше 40 - 1) негативний вплив ковіду це не тільки смерть, вже сотні наукових праць про це є 2) якщо просто дати всім перехворіти то є ризик появи нових штамів, які в умовах великої кількості імунних скоріше за все будуть направлені на пробиття імунітету і все почнеться по новій 3) як заставити вакцинуватися саме пенсіонерів? А якщо ми не можемо їх заставити то може краще хай вакцинуються переносники?
Ну і подумайте які є альтернативи вакцинації, якщо при просто перехворіти буде локдаун на 15 тис в добу. Може краще все ж хоч 173 тис і без локдауну?
І що трапилося з Вашим твердженням що кількість вакцинованих ніколи не перевищить кількість перехворілих? Як тепер розуміти оце Ваше 3% перехворілих? Вакцинованих то вже більше, якщо офіціні цифри брати.
yama написав:...... итак официальное мнение звучит так ( не дословно) - " вакцинация уменьшает вероятность тяжелого течения болезни, но не защищает вас от самой болезни и не делает вас безопасными ( не заразными ) для других " с этим все согласны ? я конечно сказал своими словами , но максимально приближенно к официально версии ... поправьте если что
Вообще-то не так. Говорилось о том, что вакцинация уменьшает вероятность и заражения, и передачи вируса.
статистически невозможно просчитать вероятность заражений вне лабораторных условий. Вакцинированные по анализам будут зараженными.
Я и не настаиваю. Только, чтобы не выглядеть глупо, не стоит тогда открывать пятачок на предмет "я всем и Хотабу показал статистику" . Потому что как-то сложновато показывать то, что сам не знаешь где найти и не интересно знать))).