Відгуки про Interactive Brokers

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
  #<1 ... 4243444546 ... 53>
Повідомлення Додано: Пон 09 жов, 2023 14:34

Re: Відгуки про Interactive Brokers

Мені цікаво в зв'язку з посиленням фіскалізації що буде потім з цими грошима які через треті сервіси попали на інвсестиційні рахунки, особливо у тих хто декларує інвестиційні доходи, а також тих хто закидує гроші "погратись" (тобто це не пенсія, яку можна поїхати і обілетити в країні де є нормальне податкове законодавство/малі або відсутні податки).

То що буде? Ні е-ліміту, поповнення через платіжки, або прости господи у когось через р2р потім на ІБ, всі ці суми потенційно 18+1.5% + податок з інвестиційних операцій (якщо буде дохід).

Це так, на подумати всім хто в цій темі.
adj

Подякував: 108 раз.
Подякували: 195 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 09 жов, 2023 15:24

adj
Тут неизвестно что будет через пол года, когда закончится война и чем, не расползется ли заваруха на Востоке, не полезет ли Китай на Тайвань. А вы все о налогах)))
Согласен, лучше конечно ближе к старости сменить дислокацию на Андорру, ОАЭ, ну или иной регион где доходы от инвест деятельности не облагаются налогом)))
Shummi

Подякував: 257 раз.
Подякували: 50 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 09 жов, 2023 17:18

Shummi
Абсолютно по барабану що буде з тайванем і на близькому сході, якось розберуться.
Резиденство не планую змінювати, на ІБ у мене особисто сума для покупки нерухомості (по крайній мірі такий був план до війни), для мене повернення коштів в Україну залишається актуальним, вирішив нагадати і іншим хто любить поповнювати ІБ через костилі, щоб потім змогли пройти комплаєнс з тими грошима.
adj

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 жов, 2023 14:27

Shummi написав:bulldog-zp
Про проверку я помню. Я просто думал что раз уже счет у Вас есть и они его не блочат, то пополнять его в Евро никаких проблем нет. Но раз есть с их стороны претензии, то понимаю...
В Долларе я сам не нашел как это делать, в результате занимаюсь идиотизмом продаю баксы, покупаю евро, которое у нас на 1 % стоит дороже почему то от рыночного курса, и отправляю на ИБ.

Продаете хоть почку получаете грн их в моно сенс юнекс клининговый дом ... там покупаем евро за недорого и рассылаем через вайз без шума и пыли... Я правда вместо почек евро и здаю получается в среднем +1% а вообще ето все фигня для тех кто акции покупает так как там можно влететь или заработать много больше чем эти копейки...
Alexkievukraine

Подякував: 0 раз.
Подякували: 20 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 жов, 2023 12:09

Alexkievukraine
Ему этот путь почему то не нравится, ибо там опять же ЕВРО и Вайз Европейская компания. Переживает я так понимаю что заморозят аккаунт наверно. И тут конечно вопрос как потом выводить, на Вайз то нельзя. ЗЕН в этом смысле лучше, но это на сейчас. что будет дальше ведает только Всевышний)))
Shummi

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 жов, 2023 13:08

Прийшов лист від ДПС, цікавляться документальним підтвердженням іноземних доходів (поле 10.10 в декларації). Але чомусь за замовчуванням вважають що це дохід від іноземної компанії чомусь не думають що це можуть бути виплата відсотки по боргам (облігації).

Видно в ДПС були проведено дуже багато роз'яснень по КІК і ось наслідки. Якщо що в тій графі у мене менше тисячі гривень.
adj

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 жов, 2023 14:38

adj написав:Прийшов лист від ДПС, цікавляться документальним підтвердженням іноземних доходів (поле 10.10 в декларації). Але чомусь за замовчуванням вважають що це дохід від іноземної компанії чомусь не думають що це можуть бути виплата відсотки по боргам (облігації).

Видно в ДПС були проведено дуже багато роз'яснень по КІК і ось наслідки. Якщо що в тій графі у мене менше тисячі гривень.

Аналогічно. Дзвонив в ДПС, розповів що в 10.10 в мене відсотки від залишку на рахунку в IB, сказали прислати виписку з IB через кабінет. Зробив, поки тихо..
Eldarien

Подякував: 26 раз.
Подякували: 17 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 жов, 2023 14:45

Eldarien написав:
  adj написав:Прийшов лист від ДПС, цікавляться документальним підтвердженням іноземних доходів (поле 10.10 в декларації). Але чомусь за замовчуванням вважають що це дохід від іноземної компанії чомусь не думають що це можуть бути виплата відсотки по боргам (облігації).

Аналогічно. Дзвонив в ДПС, розповів що в 10.10 в мене відсотки від залишку на рахунку в IB, сказали прислати виписку з IB через кабінет. Зробив, поки тихо..

З того що розбирався, краще все ж надати офіційну відповідь на запит, можна через онлайн кабінет, через листування з ДПС. Бо ненадання відповіді є підставою для проводення документальної перевірки фіз. особи як я зрозумів.

У вас в листі від ДПС теж була згадка про іноземну компанію і прохання надати відомості про те де компанія зареєстрована, частка власності і так далі?
adj

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 жов, 2023 15:08

adj написав:У вас в листі від ДПС теж була згадка про іноземну компанію і прохання надати відомості про те де компанія зареєстрована, частка власності і так далі?

Не про частку, а про джерела іноземних прибутків у п.10.10. Надіслав, як я казав, виписку і довідку про відкриття рахунку в IB через листування з ДПС. У відповідь прийшов номер листа (типу що зареєстрували). Відповідь без тексту.
Eldarien

Подякував: 26 раз.
Подякували: 17 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 лис, 2023 12:48

А кто сталкивался, мне Вайз деактивировал счет. То етсь он был уже неактивен, но пополнять GPAY разрешал, а теперь тупо деактивировали, и уже нельзя зайти в профиль даже
Хотя я с него уже пол года слал только Gpay на интеректив брокерс пополняшки))) Наверное решили что я много шлю))))
Shummi

Профіль

#<1 ... 4243444546 ... 53>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор