Далі цінам вже нікуди рости, продукти просто не будуть...
+Додати тему
Відповісти на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
akido написав:Тобто ви висунули безапеляційне твердження "было и дороже"
Не я - эксперт выдвинул что дороже не было. А ты теперь требуешь от меня опровержения и отказываешься подтверждать что дороже не было.
Кожен має доводити свої слова самостійно, а не вимагати спростування їх від інших. Інакше брехуни завжди матимуть перевагу.
Ви не поставили під сумнів вислів чи то "експерта" чи то "журналіста" який писав статтю. Ви висунули власне твердження без жодних підстав. І навіть не додали щось на кшталт "мені здається"
А ни чё что пару лет назад стоил бензин 34-36 и доллар по 28-30. И когда был 23, а доллар по 24, то ни транспортники цены не опустили ни продукты не подешевели на (как положено). Почему импорт у нас в стране дорого стоит, а наши продукты в соседних странах по той же цене что и в Украине?!
Аллё об чём вы тут трусите.вон в сёлах в магазинах народ записывался на продукты до зарплат и пенсий .а теперь уже даже записываются.продавцов увольняют.денег нет .это Я говорю об Винницкой обл.