|
monobank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Сер 06 лип, 2022 16:04
WallNutPen написав: бульбик написав:Вопрос знатокам. В каком банке выгоднее всего открыть карту долларовую или евровую для снятия валюты в Европе?
У Альфы в пакетках есть возможность снимать без комиса за границей в месяц эквивалент 30000 грн. в пакете Вайт и кажется тысяч 100 в пакете блек. Но надо искать банкоматы где еще не будет комиса со стороны владельца банкомата
Мои снимали в германии, и не встречали банкоматов с комиссией (были в разных городах, но может это один и тот же банк был  ) А так выгоднее всего расчитыватся валютной картой в валюте страны прибывания. Бесплатно 
-
PUnder
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2022 21:13
PUnder написав:Мои снимали в германии, и не встречали банкоматов с комиссией (были в разных городах, но может это один и тот же банк был  ) А так выгоднее всего расчитыватся валютной картой в валюте страны прибывания. Бесплатно 
як правило, банкомати банків не знімають додаткові комісії, що не скажеш про банкомати Euronet
-
Son of Sun
-
-
- Подякував: 101 раз.
- Подякували: 130 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2022 22:14
Декілька разів користувався Оплатою частинами від моні. Все було прозоро і зрозуміло. Для прикладу, вартість товару 7.000 грн на 6 місяців. Перший платіж 1.000 грн і протягом наступних 6 місяців банк автоматично списував з картки по 1.000 грн до повного погашення незалежно від того чи погашення відбувається за власні чи кредитні кошти. Як стало. Вхідні дані ті ж. Перший платіж 1.000 грн і протягом наступних 6 місяців банк буде автоматично списувати з картки по 1.040 (1.000 + 4% комісії за погашення в рахунок кредитних коштів) грн до повного погашення. Власними коштами будете погашати по 1.000 грн. В документах по Оплаті частинами по здійсненій операції про комісію 4% банк не згадує, у розрахунку реальної вартості продукту для споживача також цю комісію не враховує, інформація про комісію є в додатку(тик кнопку "І"). Враховуйте цей момент
-
myko
-
-
- Подякував: 49 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2022 22:22
myko написав:Декілька разів користувався Оплатою частинами від моні. Все було прозоро і зрозуміло. Для прикладу, вартість товару 7.000 грн на 6 місяців. Перший платіж 1.000 грн і протягом наступних 6 місяців банк автоматично списував з картки по 1.000 грн до повного погашення незалежно від того чи погашення відбувається за власні чи кредитні кошти. Як стало. Вхідні дані ті ж. Перший платіж 1.000 грн і протягом наступних 6 місяців банк буде автоматично списувати з картки по 1.040 (1.000 + 4% комісії за погашення в рахунок кредитних коштів) грн до повного погашення. Власними коштами будете погашати по 1.000 грн. В документах по Оплаті частинами по здійсненій операції про комісію 4% банк не згадує, у розрахунку реальної вартості продукту для споживача також цю комісію не враховує, інформація про комісію є в додатку(тик кнопку "І"). Враховуйте цей момент
Бо 4% це тариф кредитної картки, але мали б попередити та у розрахунок мали би включити, так як в інший спосіб не можна уникнути комісії, тобто це умова розстрочки - списання з кредитки. Напишіть листа до НБУ, там є управління захисту прав споживачів - вони їх швидко приведуть до тями.
-
idealstorm
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 192 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2022 23:20
idealstorm написав:Напишіть листа до НБУ, там є управління захисту прав споживачів - вони їх швидко приведуть до тями.
кого до тями приведуть? позичальника відпискою? наразі все відстрочений платіж - ложиш на карту 7к і береш частинами. місяць прожив і добре.
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2022 23:29
myko написав:Перший платіж 1.000 грн
без 4% за кредитные?
-
wtf
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 06 лип, 2022 23:49
Goodman написав: idealstorm написав:Напишіть листа до НБУ, там є управління захисту прав споживачів - вони їх швидко приведуть до тями.
кого до тями приведуть? позичальника відпискою? наразі все відстрочений платіж - ложиш на карту 7к і береш частинами. місяць прожив і добре.
Де логіка - ложиш на карту 7к? Я бідний як церковна миш - можу тільки в розстрочку від зп до зп платить по 1к. В мене в умовах договору пише, шо платіж буде завше з кредітки, а з кредітки це 4%. То маю я про це знати чи ні? Це є витратами по кредиту чи ні? Я маю ще нашкрібти 4%, щоби сплатить?
-
idealstorm
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 192 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 лип, 2022 08:30
idealstorm написав:Де логіка - ложиш на карту 7к? Я бідний як церковна миш - можу тільки в розстрочку від зп до зп платить по 1к. В мене в умовах договору пише, шо платіж буде завше з кредітки, а з кредітки це 4%. То маю я про це знати чи ні? Це є витратами по кредиту чи ні? Я маю ще нашкрібти 4%, щоби сплатить?
Україна уже як Америка - страна контрастов. Поряд плач за обмеження в 400к. Моно вважає , що ВИ все можете знати - хоча, Моно частинка Універсалу, а жоден банк свого не втратить.
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 07 лип, 2022 08:38
wtf написав: myko написав:Перший платіж 1.000 грн
без 4% за кредитные?
не дочитано
-
Мизантрóп
-
-
- Подякував: 1597 раз.
- Подякували: 1431 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 07 лип, 2022 14:27
Коллеги, подскажите пожалуйста, с карты какого банка выгоднее всего снимать наличку на территории Евросоюза?
-
югин
-
-
- Подякував: 125 раз.
- Подякували: 23 раз.
-
-
Профіль
-
-
|