Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Фантом написав:Меня и всех моих родственников не мониторят.
Откуда такая уверенность? Вы платите за подписку на УБКИ?
Я плачу и подтверждаю. Причём в мобильной версии этих запросов не видно...
Ну прям за подписку родственников не плачу. Но если акция какая, типа д.р. за 25 грн на человека, никогда не отказываюсь. А за свою... Да, могу ответить - плачу.
П.С. Честно говоря не мобильной версией не пользовался, ткните пруфом - проверю.
Востаннє редагувалось Фантом в Сер 26 гру, 2018 00:18, всього редагувалось 3 разів.
ALEX66 написав:Неделю назад перешёл на дебетный вариант работы карты. Кешбек сразу увеличился с 1% до 2% .
а зачем такие телодвижения, можно и поворожить с А-банком и кешбек на кредитные хороший, а вот моню месяц уже на полке пылю.
Хотів би я помилятись, але Абанк фактично зкопіював Моно по умовах кредитки. Взяв за основу копіювання "лідера" і, враховуючи останні грандіозні зміни в Моно, як би не відбулось змін в Абанку.
ви не помиляєтесь, воно так і є, я вже всі активи повиводив з бразерсів, а тут моня таку каку положив, знов завів 25 к. і кешбек підвищений. На відповідь пана, який писав трішки раніше: залишок в 10%, то тут теж попровима ситуація, є і дружина і діти віком 18 років, хто вам забороняє відкрити на них.