Sense Bank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 464465466467468 ... 1455>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Sense Bank 3.5 5 106
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
12%
13
2- Погане. Некомпетентне.
8%
9
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
18
4- Добре. Як і повинно бути.
40%
42
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
23%
24
Всього голосів : 106
Повідомлення Додано: Чет 22 вер, 2022 22:06

Alien написав:Ви мабудь не зрозуміли питання. Мені не треба ничого закривати. Мене все влаштовує. Банк хоче самостійно закрити єдиний наявний поточний рахунок в доларах (в цьому випадку картковий) при наявності діючих депо в доларах. Це нормально?

Не надо запутывать, когда и так всё сложно :evil: Текущий и карточный - это разные счета. Что наличие счёта никак не привязано к депозиту - это норма. А вот само по себе закрытие карточного счёта по неактивности в течение всего-то года - это ерунда какая-то. Я открывал долларовый вайт 1.07.2021 и так сложилось, что до сих пор ни разу его не применил. И долларового депозита у меня нет. Живёт себе. По опыту других банков думал, что так и надо. Может у персмена или просто в отделении ещё поспрошать что это за практика такая?
moveton

Подякував: 65 раз.
Подякували: 702 раз.

Профіль

1
6
Повідомлення Додано: Чет 22 вер, 2022 22:16

Re: Альфа-Банк

Alien, правильно ли понимаю ситуацию?

У вас есть валютный счёт в $, вы открыли валютные депозиты и данный счёт выбран для зачисления % и тела депозита. Алле захотелось этот счёт закрыть.

ps Если да, то Аллу порой тяжело понять.
Howl

Подякував: 580 раз.
Подякували: 1137 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Чет 22 вер, 2022 22:26

moveton написав:Не надо запутывать, когда и так всё сложно :evil: Текущий и карточный - это разные счета. Что наличие счёта никак не привязано к депозиту - это норма.

Вибачте Ви погано знаєте чинну нормативку з банківської справи. Раніше картковий та поточний рахунки дійсно були принципово різними. Навіть мали два різні рахунки у плані бухгалтерських рахунків. Але згодом вони усі стали поточними. І всі стали обліковуватись на 2620. Оскільки по суті єдина різниця у їх функціонуванні це доступ до карткового рахунку за допомогою картки. Але у випадку коли картка припиняє своє існування рахунок у більшості випадків продовжує функціонувати. Тому з точки зору банків карткові рахунки це поточні рахунки за суттю.
Щодо прив'язки рахунків до депо то це якраз особливість Альфи. Саме цей банк (але не виключно тільки цей) свого часу ввів норму що депо не можна відкрити без відкриття поточного рахунку у цій валюті, і не можна при наявності депо закрити останній рахунок у банку у тій же валюті що й депо. Тому мої питання саме до Альфи бо це її правила гри які вона свого часу запровадила а тепер сама і порушує
Alien

Подякував: 72 раз.
Подякували: 721 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Чет 22 вер, 2022 22:29

Howl написав:Alien, правильно ли понимаю ситуацию?

У вас есть валютный счёт в $, вы открыли валютные депозиты и данный счёт выбран для зачисления % и тела депозита. Алле захотелось этот счёт закрыть.

ps Если да, то Аллу порой тяжело понять.

Саме так як Ви написали. Більше того інших поточних рахунків у доларах в альфі нема. Будемо завтра з персменом розбиратись хто з нас віслюк ;)
Alien

Профіль

3
Повідомлення Додано: Чет 22 вер, 2022 22:49

Alien написав: Банк хоче самостійно закрити єдиний наявний поточний рахунок в доларах (в цьому випадку картковий) при наявності діючих депо в доларах. Це нормально?

у алли так нажаль працює. коли закрити автоматом то можна. полишивши депо підвішеним.
а от якщо самі захочете закрити то скажуть шо ніззя так як є прив’язка до депо.
от така загадкова алла.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 вер, 2022 23:28

Alien написав:Ви мабудь не зрозуміли питання. Мені не треба ничого закривати. Мене все влаштовує. Банк хоче самостійно закрити єдиний наявний поточний рахунок в доларах (в цьому випадку картковий) при наявності діючих депо в доларах. Це нормально?

а что мешает сделать счёт активным? например занести 1 доллар в кассу?
uaprofi

Подякував: 831 раз.
Подякували: 660 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 23 вер, 2022 00:05

Alien написав:Тому з точки зору банків карткові рахунки це поточні рахунки за суттю.

Я в курсе, что счёт, привязанный к карте - это у Аллы тоже 2620 (хотя у некоторых банков бывает и так, что нет явного 2620). Но с точки зрения предлагаемых банковских продуктов пакетка, куда входят карты и счета, и отдельный текущий счёт - это разные продукты с разной тарификацией. Это всё спор о терминах, конечно.
moveton

Подякував: 65 раз.
Подякували: 702 раз.

Профіль

1
6
Повідомлення Додано: П'ят 23 вер, 2022 00:13

uaprofi написав:

а что мешает сделать счёт активным? например занести 1 доллар в кассу?

Ну будь яка дія повинна мати якусь мету. Для чого мені втрачати час та нести той долар, який ще треба десь знайти та занести його в касу? При тому що альфа декларує намагання забезпечити клієнтів якомога більш дистанційним обслуговуванням. При цьому альфа готова витрачати кошти на виготовлення та доставку картки. Врешті решт витрати часу щоб забрати картку на новій пошті для мене будуть менші (а графік роботи зручніший) ніж відвідини відділення Альфи де я вже не був років зо два точно. То хай Альфа продовжує марнотратство - з дописів mephala та Howl я вже зрозумів що логіка банку хвора на всю голову
Alien

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 23 вер, 2022 02:39

Если мне не изменяет память, есть наказание за задержку возврата депо банком. Для этого они и делают счета (текущий или карточный), на которые депо и возвращают. А уже задержки снятия с этих счетов не несут для банка таких последствий. Знающие, поправьте, если не прав
ВАМ

Подякував: 10 раз.
Подякували: 34 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 23 вер, 2022 11:10

Как Альфа-банк дошел до такой жизни, что больше двух тысяч гривен(!) уже надо предварительно заказывать? Или консультант лапшу вешает?
candidat

Подякував: 5 раз.
Подякували: 54 раз.

Профіль

#<1 ... 464465466467468 ... 1455>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор