Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
cohan написав: таки пропустят через националнизацию... остается надеяться на приватовский вариант
А могут быть другие варианты? не национализация, а ВА и через Фонд?
ну судя по принимаемому закону (не компенсируют собственникам если какие средства хранились), не должно быть ВА, но после номера с Фридом ничему не удивлюсь
просто чуйка: если я на последние не открою тут конверт - никакой ВА не будет. Лучше б курс конверта подняли, шоб и не соваться зря
Востаннє редагувалось flysoulfly в П'ят 10 бер, 2023 11:30, всього редагувалось 1 раз.
да, таки пропустят через национализацию... остается надеяться на приватовский вариант
Де пропустять - у нас чи в педерації?
Фрідман і Авен продають свої частки в російському Альфа-Банку за $2,3 млрд, щоб з них зняли санкції – FT https://forbes.ua/news/fridman-i-aven-p ... 2023-12272 «Вони хочуть зробити все можливе, щоб позбутися своїх російських активів, щоб санкції були зняті», – сказало одне із джерел видання. Позбавлення головного російського активу не гарантує бізнесменам зняття санкцій, які ЄС має продовжити 15 березня.
AZTECA написав:У всех при оформлении депозита "Швидкий" переключатели "Виплата % в кінці терміну" и "Пролонгація депозиту" невозможно выключать/включать?
Стосовно пролонгації, то вона йде за замовчуванням, але після оформлення депозиту її можна буде відключити. Щодо нарахування %%, то вона відбувається в кінці строку, тому цей повзунок і не активний
Ой+ написав:Тобто я не міг інакше розуміти, як що до 8-го березня нарахують при достроковому розірванні 10%, а вже з 9-го буде діяти 3%.
По депозиту Максимальний все вірно. /капітан Підтримка, Ярослав Тоді давайте будемо перераховувати, але для цього, я вже йду до вас у ПП, щоб отримати ваші дані та все перевірити. /капітан Підтримка, Ярослав
Отримав виписку - привожу частину за березень: Повинно бути нараховано відсотків до кінця строку депозиту | |------------------------------------------------------------------------| | З | До | Дні | Сума |% ставка | Сума %% | |------------------------------------------------------------------------| | | 02.03.2023|08.03.2023| 7| 124,808.67| 14| 335.11