Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Amid написав:Доброго вечора, вельмишановне панство. Звертаюся до Вас за порадою. Нажаль, виникла необхідність відкриття ФОП 3ї групи з ЗЕД, з помірним income 10-15К$/місяць. Чи варто розглядати Альфу для відкриття фоповських рахунків (валютного та гривневого) з точки зору вигідності тарифів, чи немає тут приколів, накшталт, замовлення готівки за два тижні або необхідності завіренного перекладу кожного інвойсу з печатками. Плануєтьться половину знімати готівково, половину розкидати безготівково по різним банкам на рахуки/картки фізосіб. Можливо, інші банки вигідніші/безпроблемніші? Питаю тут, бо це одна з найактивніших гілок банків.
питання якими б я поцікавився на вашому місці 1) вартість вхідного свіфта + є ймовірність проблем із свіфтами, оскільки москальська альфа під санкціями і західні банки часто не розбираються що дві "альфи" 2) зараз банк як на мене в зоні "турбулентності" - он із першого разу не вийшло націоналізувати то вже депутани інший закон написали спеціально під Сенс, якщо наніоналізація відбудеться - невідомо скільки то буде часу і як гладко вона пройде - є ризик заморозки коштів як на мене 3) поцікавтесь лімітами в місяць, тут наче стеля 200К грн в місяць - вам може бути замало 4) я б мабуть розглядав на вашому місці якісь закордонні дочки, але вирішувати вам
Закордонні дочки - ад та Ізраїль. Приват рулить по всім вказанним параметрам, але треба знайти нормального менагера. І це головна проблема
rom888 написав:при оформлении депо ШВИДКИЙ считает начисл проценты из расчета только 2 дня ! а закрытие 12 марта если с 09 марта оформление... т е 4 дня... в чем прикол...? первый день не считается и последний... зачем писали, что насчитывают за 3 дня? спасибо.
Якщо у вас депозит оформлено 09.03. Відсотки будуть нараховані за три дні (09.03, 10.03, 11.03). Виплачуються 12.03 (але так як 12.03 — неділя, то кошти прийдуть у понеділок - 13.03). Хоч депозит на 3 дні, але технічно виходить строк 4 дні. /капітан Підтримка, Ярослав
внимание!!! читайте все внимательно сумма процентов насчитана только за 2 дня!!! и это заметила не только я ..назад прлистайте форум за 9 марта и увидите...картинку можете проверить на своем примере не доведя оформление договора до конца...
rom888 написав:внимание!!! читайте все внимательно
та то только картинка у Сенсе Давайте подождем таки 3 дня, посмотрим шо када реально начислят. Тут всегда весело Предлагаю таки кэпа разжаловать в хорунжего
rom888 написав:внимание!!! читайте все внимательно
та то только картинка у Сенсе Давайте подождем таки 3 дня, посмотрим шо када реально начислят. Тут всегда весело Предлагаю таки кэпа разжаловать в хорунжего
я в чат боте написала...пока добилась.чтобы все уразумели...охохо... сказали что будут исправления якобы... тестируем сырое "произведение"...столько времени ходит на это... мира!
cohan написав: таки пропустят через националнизацию... остается надеяться на приватовский вариант
А могут быть другие варианты? не национализация, а ВА и через Фонд?
ну судя по принимаемому закону (не компенсируют собственникам если какие средства хранились), не должно быть ВА, но после номера с Фридом ничему не удивлюсь