Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Ой+, Alien дякую. Не помітив, що інформація, до котрої посилалися аж за 28 лютого Але вже актуальна, з новими ставками є тут (дублюю): https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/ ... 4490310802 /капітан Підтримка, Ярослав
Ой+ написав:З вашого посилання: "Зміни у депозитних продуктах від 9 березня 2023 року Депозит "Максимальний" буде закритий на оформлення. Для діючих угод ставка буде встановлена в розмірі 7% річних (замість 14%), ставка при закритті або частковому знятті встановлена в розмірі 3% (замість 10%)." Тобто я не міг інакше розуміти, як що до 8-го березня нарахують при достроковому розірванні 10%, а вже з 9-го буде діяти 3%. А якщо, наприклад, при багаторічному депо з виплатою в кінці банк надумав би поміняти ставку на від'ємну, то також би вирахували за всі попередні роки?
По депозиту Максимальний все вірно. По строковим, до кінця строку ставка була б без змін, а пролонгувався б уже по новій ставці. Ось, маємо статтю на цю тему: https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/ ... 0017674580 /капітан Підтримка, Ярослав
Ой+ написав:Тобто я не міг інакше розуміти, як що до 8-го березня нарахують при достроковому розірванні 10%, а вже з 9-го буде діяти 3%.
По депозиту Максимальний все вірно. /капітан Підтримка, Ярослав
Ну якщо я правильно зрозумів то мені недорахували %, бо я вже вище писав скільки отримав, то виходить як 3% річних за 8 днів, а це суттєво менше як 10% річних за ці ж дні.
Ой+ написав:Тобто я не міг інакше розуміти, як що до 8-го березня нарахують при достроковому розірванні 10%, а вже з 9-го буде діяти 3%.
По депозиту Максимальний все вірно. /капітан Підтримка, Ярослав
Ну якщо я правильно зрозумів то мені недорахували %, бо я вже вище писав скільки отримав, то виходить як 3% річних за 8 днів, а це суттєво менше як 10% річних за ці ж дні.
Тоді давайте будемо перераховувати, але для цього, я вже йду до вас у ПП, щоб отримати ваші дані та все перевірити. /капітан Підтримка, Ярослав
Доброго вечора, вельмишановне панство. Звертаюся до Вас за порадою. Нажаль, виникла необхідність відкриття ФОП 3ї групи з ЗЕД, з помірним income 10-15К$/місяць. Чи варто розглядати Альфу для відкриття фоповських рахунків (валютного та гривневого) з точки зору вигідності тарифів, чи немає тут приколів, накшталт, замовлення готівки за два тижні або необхідності завіренного перекладу кожного інвойсу з печатками. Плануєтьться половину знімати готівково, половину розкидати безготівково по різним банкам на рахуки/картки фізосіб. Можливо, інші банки вигідніші/безпроблемніші? Питаю тут, бо це одна з найактивніших гілок банків.
при оформлении депо ШВИДКИЙ считает начисл проценты из расчета только 2 дня ! а закрытие 12 марта если с 09 марта оформление... т е 4 дня... в чем прикол...? первый день не считается и последний... зачем писали, что насчитывают за 3 дня? спасибо.
rom888 написав:при оформлении депо ШВИДКИЙ считает начисл проценты из расчета только 2 дня ! а закрытие 12 марта если с 09 марта оформление... т е 4 дня... в чем прикол...? первый день не считается и последний... зачем писали, что насчитывают за 3 дня? спасибо.
Якщо у вас депозит оформлено 09.03. Відсотки будуть нараховані за три дні (09.03, 10.03, 11.03). Виплачуються 12.03 (але так як 12.03 — неділя, то кошти прийдуть у понеділок - 13.03). Хоч депозит на 3 дні, але технічно виходить строк 4 дні. /капітан Підтримка, Ярослав
Amid написав:Доброго вечора, вельмишановне панство. Звертаюся до Вас за порадою. Нажаль, виникла необхідність відкриття ФОП 3ї групи з ЗЕД, з помірним income 10-15К$/місяць. Чи варто розглядати Альфу для відкриття фоповських рахунків (валютного та гривневого) з точки зору вигідності тарифів, чи немає тут приколів, накшталт, замовлення готівки за два тижні або необхідності завіренного перекладу кожного інвойсу з печатками. Плануєтьться половину знімати готівково, половину розкидати безготівково по різним банкам на рахуки/картки фізосіб. Можливо, інші банки вигідніші/безпроблемніші? Питаю тут, бо це одна з найактивніших гілок банків.
питання якими б я поцікавився на вашому місці 1) вартість вхідного свіфта + є ймовірність проблем із свіфтами, оскільки москальська альфа під санкціями і західні банки часто не розбираються що дві "альфи" 2) зараз банк як на мене в зоні "турбулентності" - он із першого разу не вийшло націоналізувати то вже депутани інший закон написали спеціально під Сенс, якщо наніоналізація відбудеться - невідомо скільки то буде часу і як гладко вона пройде - є ризик заморозки коштів як на мене 3) поцікавтесь лімітами в місяць, тут наче стеля 200К грн в місяць - вам може бути замало 4) я б мабуть розглядав на вашому місці якісь закордонні дочки, але вирішувати вам