Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1469114692146931469414695 ... 14704>
Повідомлення Додано: Нед 10 сер, 2025 14:46

Hotab написав:Shaman

чи ви прихильник балету

Я прихильник, що люди після 40 (а тут таких більшість) не міняються. Щось пояснити і перевиховати неможливо.

Тому лише цікаво, що думає, як бачить якийсь ... перелік форумчан.
Які тут з самих різних місць, сфер країни, суспільства-країни.

Ну й так: колективний погляд ширший - хтось того послухав, те побачив, взнав, поділився; хтось ще щось.

За великим рахунком тут кожен унікальний..
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 10 сер, 2025 14:46, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Заблокований
Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 сер, 2025 14:46

Re: Напад росії і білорусі на Україну

AlexxK написав:Мы живем в эпоху послеправды.

я как раз пытаюсь осмыслить происходящее на уровне таких категорий
задавая совсем другой уровень цитируемых источников
кто-то еще приносил на форум тексты не ангажированные политически на злобу дня ? Тут или хейт по границе "зеля-порохатые" или конспирология для чайников "англосаксы\корона всех победят"
fox767676

Подякував: 398 раз.
Подякували: 183 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 сер, 2025 14:49

Shaman написав:щось тут останні сторінки про що завгодно, окрім війни. чи дійсно зараз ніхто не може спрогнозувати чим закінчиться?

Що тут прогнозувати, все закінчиться, як то вже було три місяці тому. Лідори ЄС і Зе вже все роблять для цього - все те саме, що і тоді.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

fox767676 написав:кто-то еще приносил на форум тексты не ангажированные политически на злобу дня ? Тут или хейт по границе "зеля-порохатые" или конспирология для чайников "англосаксы\корона всех победят"

Чаплига дуже, дуже часто посилається і цитує кого?

Оцього Куща.
Отож.
detroytred

Заблокований

Профіль

detroytred написав:
  Shaman написав:щось тут останні сторінки про що завгодно, окрім війни. чи дійсно зараз ніхто не може спрогнозувати чим закінчиться? а дехто банально чекає на оновлення методичок - бо ситуація може вивернути будь-куди...

От вкажи хоч одного, хто чекає методичок.
Ну хоч одного отут.

Да нема тут таких. Жодного.
Бо це нафіг недоречно для отакого місця...

То й навіщо ти оце "вигадав" і на цьому намагаєшся будувати?

Ваяв би свої прогнози, викладав...
Цікаво було б.
Ні. З претензією вийшов..

ти так активно всіх звинувачуєш у брехні... але тоді чого так впевнено кажеш, що тут немає обдей з ботофабрики? ти знаєш всіх й кожного? ні. то звідки така впевненість?

чого вони тут є. по-перше, в принципі зрозуміло, коли за обліківкою реальна людина - за деякий час навіть складається певні очікування. так от, є обліківки де незрозуміло, що за людина за нею, десь її взагалі немає. особливо якщо людина реєструється, й давай тут флудити. по-друге - фабрика ботів на Раші є? Є. так чому б їм тут не пастися - ми ж позиціонуємо що найбільший фінансовий форум? це не про об'єктивність, люди тупо заробляють гроші. по-третє, тут інколи наскільки явні ІПСО пропихують, що вибачте.

вказати можу й не одного, й вже робив це не один раз - тому пропонуюю бути обережніше з оцінками, не треба так категорично 8) й чого саме ти сприйняв як претензію - я нікого не вказував? ;)
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1633 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 10 сер, 2025 14:56

Shaman написав: й чого саме ти сприйняв як претензію - я нікого не вказував? ;)

А хто тут фестивалив-то?
Я.

І нещодавно "дискусія" в мене була з тобою. Нещодавно. І перша за роки.

Для виправдовування, коли нема аргументів, підстав, доказів, й не потрібні аргументи (знання, що тут нема ботів тощо).
detroytred

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 сер, 2025 15:01

Hotab написав:Shaman
чи ви прихильник балету

Я прихильник, що люди після 40 (а тут таких більшість) не міняються. Щось пояснити і перевиховати неможливо.
Простий наявний приклад: вже не менше року Флер взагалі не відповідає геть нічого доляреку. Ігнор.
Долярек чи не щодня пише на її адресу якусь суть про «сосати», «давати всім» і т.д.
Його банять, інколи на тиждень, він виходить і продовжує те саме. Він здатний на перевиховання? Ні. Тільки 3.14-дити, що модератори і роблять. А ви кажете «лаваш». Тільки «маваш»

мда, це важкий випадок. схоже, яскравий приклад рівня освіти... але про провокаційність про окуляри я попереджав - теж очевидні закономірності 8)

а загалом це приклад особистих нападок - тут не до обговорень подій. от коли ЛАД не починає мене називати штатним пропагандистом, то інколи цікаво дискутувати. мені цікава логіка людей, які підтримують загалом хибні ідеї, але вони це аргументують. бо лівацька ідеологія дуже розповсюджена, й відповідно заперечити її не так легко - якщо так багато прихильників.

зараз дуже цікавий приклад - це ЛГБТ за free Palestina. тут я теж прихильник простих рішень - нехай поїдуть в ту Палестину, там їм ХАМАС швидко пояснить за ЛГБТ :lol:
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 10 сер, 2025 15:04

detroytred написав:
  Shaman написав: й чого саме ти сприйняв як претензію - я нікого не вказував? ;)

А хто тут фестивалив-то?
Я.

І нещодавно "дискусія" в мене була з тобою. Нещодавно. І перша за роки.

Для виправдовування, коли нема аргументів, підстав, доказів, й не потрібні аргументи (знання, що тут нема ботів тощо).

ти ж останні сторінки - про стороннє. а про методички - є тут декілька, хто постійно просуває "Кац пропонує здатися" в різних оболонках. є реальні люди, які з різних мотивів це роблять (переважно це люди з антизахідними поглядами), а є незрозумілі. є окрема категорія втікачів, які постійно розповідають як тут погано - ну ці собі щось довести намагаються...
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 10 сер, 2025 15:09

_hunter написав:
  Shaman написав:щось тут останні сторінки про що завгодно, окрім війни. чи дійсно зараз ніхто не може спрогнозувати чим закінчиться? а дехто банально чекає на оновлення методичок - бо ситуація може вивернути будь-куди...

А смысл по 10 раз повторять? - "РПО по ЛБС". Будет ли это в октябре или отложат до декабря (и конкретные названия сел) - особой роли не играет...

Поки Покровськ з Констахою у напівотеченні, важко уявити РПВ.
Малий зараз під Покровськом, там капець. Одного хлопця хотів зберегти 23 роки, назначив діловодом, щоб на позиції не ходив. Той тиждень просидів, сказав "сумно", краще "бігати" на позиції. З п'яти повернулось двоє, той хлопець з лівою рукою під ампутацію та інший на больнічку, три 200. Отака математика, але мабуть про війну не дуже цікаво бо гарних новин мало. Як будуть виводити не уявляю, мабуть знову всіх на виході покладуть як в тирі та значків посмертно надають.
P.S. Вакансія діловода вільна, якщо що... 8)
Slon_Nosov

Подякував: 1084 раз.
Подякували: 717 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 10 сер, 2025 15:18

Shaman написав:ти ж останні сторінки - про стороннє. а про методички - є тут декілька, хто постійно просуває "Кац пропонує здатися" в різних оболонках. є реальні люди, які з різних мотивів це роблять (переважно це люди з антизахідними поглядами), а є незрозумілі. є окрема категорія втікачів, які постійно розповідають як тут погано - ну ці собі щось довести намагаються...

Поясню своє бачення:
ви (Ко звинувачувальників) тут звинуваченнями виштовхали з гілки купу людей..
Нехай навіть!!! дійсно з "неправильними" ворожими поглядами.
Але таких тут було ... волгар і може ще пара. Інших ви просто визначили "неправильними".

Впливу від їх писанини тут було нуль.
А от що думають різні люди, мені було цікаво.
detroytred

Заблокований

Профіль

#<1 ... 1469114692146931469414695 ... 14704>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: АндрейМ, pesikot і 1 гість