Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1469214693146941469514696 ... 14704>
Повідомлення Додано: Нед 10 сер, 2025 15:21

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Росіяни вчергове вдарили дроном по будівлі Сумської ОДА
Він додав, що окупанти системно б’ють по адміністративній та цивільній інфраструктурі, намагаючись тиснути та залякати людей.

"Путін хоче миру" ...

Ще додам, що в лютому-березні 2022 року рашисти теж намагались гатити по будівлям ОДА та міськради.

Але були настільки криворукі, що руйнували будівлі навколо

Наприклад, зруйнували будівлю колишнього кінотеатра (залишилась лише фасадна стіна зі сторони Красної площі)

В 1943 році цю будівлю майже зруйнували німецькі нацисті, коли відходили
В 2022 році цю будівлю майже зруйнували рашисти

Дуже символічно
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 10 сер, 2025 15:24

_hunter написав:
  Shaman написав:щось тут останні сторінки про що завгодно, окрім війни. чи дійсно зараз ніхто не може спрогнозувати чим закінчиться? а дехто банально чекає на оновлення методичок - бо ситуація може вивернути будь-куди...

А смысл по 10 раз повторять? - "РПО по ЛБС". Будет ли это в октябре или отложат до декабря (и конкретные названия сел) - особой роли не играет...

поки по лінії фронту мови не йде. руські для початку розмови хочуть весь Донбас... все як завжди - руські хочуть все отримати, а інші мають погодитися...
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1633 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 10 сер, 2025 15:24

Генштаб підтвердив ураження Саратовського НПЗ
Саратовський нафтопереробний завод є одним із ключових об’єктів паливної інфраструктури Росії, залучених у забезпеченні окупаційних військ нафтопродуктами. Його річна потужність перероблення становить до 7 млн тонн нафти.

Сили оборони звільнили Безсалівку в Сумській області – мапа
Сили оборони звільнили від російських окупантів ще один населений пункт у Сумській області. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних Сил України.

Йдеться про Безсалівку в Білопільській міській громаді. Сили оборони звільнили та повністю зачистили населений пункт від російських військ.
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 10 сер, 2025 15:28

detroytred написав:
  Shaman написав:ти ж останні сторінки - про стороннє. а про методички - є тут декілька, хто постійно просуває "Кац пропонує здатися" в різних оболонках. є реальні люди, які з різних мотивів це роблять (переважно це люди з антизахідними поглядами), а є незрозумілі. є окрема категорія втікачів, які постійно розповідають як тут погано - ну ці собі щось довести намагаються...

Поясню своє бачення:
ви (Ко звинувачувальників) тут звинуваченнями виштовхали з гілки купу людей..
Нехай навіть!!! дійсно з "неправильними" ворожими поглядами.
Але таких тут було ... волгар і може ще пара. Інших ви просто визначили "неправильними".

Впливу від їх писанини тут було нуль.
А от що думають різні люди, мені було цікаво.

ще раз - ви дуже багато розповідаєте, що всі брешуть... й? якийсь незрозумілі накиди на мене - я не певен, що хтось взагалі пішов через мене. та й більшість на посту. подвійний володар мух зник, й добре, бо взагалі маячню писав. хто такий волгар не знаю. я не звинувачую людей, я доводжу хибність їх думок, якщо вони маячню пишуть 8)
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 10 сер, 2025 15:29

розповідав дехто, які вільно дихається в окупації
«Тільки за закордонним паспортом». Виїзд із окупації ускладнюється. Що треба знати?
У Росії з 20 січня 2026 року діти до 14 років зможуть залишати територію країни тільки за закордонним паспортом. Такі поправки 23 липня ухвалила Державна Дума РФ.

Нововведення, на думку Луньової, показує, що російська влада готова випускати нелояльних дорослих. Проте всіляко намагається залишити в зоні впливу українських дітей.

Найважче зараз виїхати чоловікам призовного віку. Російські силовики не випускають їх, а за день-два після спроби залишити ТОТ надсилають повістки на службу в окупаційній армії.

що з приводу останнього абзацу?
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 10 сер, 2025 15:32, всього редагувалось 2 разів.
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 10 сер, 2025 15:29

Миша-клиент написав:
  flyman написав:
  sashaqbl написав:... можна обміняти залишки Донецької області, на Запорізьку. Хуйло зможе продати це як перемогу - звільнення Донбасу. Ми утримаємо Дніпро як річковий шлях. Він-він. Точніше луз-луз.

можна детальніше про "Дніпро як річковий шлях" в світлі ТОТ Херсонської обл., Чорноморського та інших паропластв

так Запорізьку вони ж прописали у своїй конституції як свою, ТОМУ на порушення конституції він не піде, це ж кримінальний злочин!

Записали и чё ?
Всю область не захопили, але всю записали.

Можуть весь світ записати в свою "конституцію" )
Результат буде той самий, тобто - ніякий

Нагадаю, таким як ти, Запорізська область записана в Конституції України
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 10 сер, 2025 15:38

Shaman написав:щось тут останні сторінки про що завгодно, окрім війни. чи дійсно зараз ніхто не може спрогнозувати чим закінчиться? а дехто банально чекає на оновлення методичок - бо ситуація може вивернути будь-куди...

А що тут прогнозувати ...

Війна продовжиться.
Пуйло не хоче зупинятись.
Трамп створив всі умови для цього, "сам бля, без ансамбля" - військові дії Путіна не мають жодного наслідку з боку Трампа
Востаннє редагувалось pesikot в Нед 10 сер, 2025 15:48, всього редагувалось 1 раз.
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 10 сер, 2025 15:44

Shaman написав:
  detroytred написав:
  Shaman написав:ти ж останні сторінки - про стороннє. а про методички - є тут декілька, хто постійно просуває "Кац пропонує здатися" в різних оболонках. є реальні люди, які з різних мотивів це роблять (переважно це люди з антизахідними поглядами), а є незрозумілі. є окрема категорія втікачів, які постійно розповідають як тут погано - ну ці собі щось довести намагаються...

Поясню своє бачення:
ви (Ко звинувачувальників) тут звинуваченнями виштовхали з гілки купу людей..
Нехай навіть!!! дійсно з "неправильними" ворожими поглядами.
Але таких тут було ... волгар і може ще пара. Інших ви просто визначили "неправильними".

Впливу від їх писанини тут було нуль.
А от що думають різні люди, мені було цікаво.

ще раз - ви дуже багато розповідаєте, що всі брешуть... й? якийсь незрозумілі накиди на мене - я не певен, що хтось взагалі пішов через мене. та й більшість на посту. подвійний володар мух зник, й добре, бо взагалі маячню писав. хто такий волгар не знаю. я не звинувачую людей, я доводжу хибність їх думок, якщо вони маячню пишуть 8)

Ще раз: коли я комусь вказую на його брехню, то конкретно.
Зараз мова про ваші "а дехто банально чекає на оновлення методичок".
Це звинувачення? Звинувачення.
То з кого аргументація звинувачень?

Тепер я пояснив, чому я на це звернув увагу -- бо звинувачення виштовхує людей з гілки.
detroytred

Заблокований
Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 сер, 2025 16:00

Slon_Nosov написав:
  _hunter написав:

А смысл по 10 раз повторять? - "РПО по ЛБС". Будет ли это в октябре или отложат до декабря (и конкретные названия сел) - особой роли не играет...

Поки Покровськ з Констахою у напівотеченні, важко уявити РПВ.
Малий зараз під Покровськом, там капець. Одного хлопця хотів зберегти 23 роки, назначив діловодом, щоб на позиції не ходив. Той тиждень просидів, сказав "сумно", краще "бігати" на позиції. З п'яти повернулось двоє, той хлопець з лівою рукою під ампутацію та інший на больнічку, три 200. Отака математика, але мабуть про війну не дуже цікаво бо гарних новин мало. Як будуть виводити не уявляю, мабуть знову всіх на виході покладуть як в тирі та значків посмертно надають.
P.S. Вакансія діловода вільна, якщо що... 8)

возможно за этим и пауза: Трамп дает последние "пол часа перед ужином" - и потом расходиться "как есть".
На это намекают и недавноперехваченные приказы "любой ценой до сентября"...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 10 сер, 2025 16:15

_hunter написав:

це якщо все буде іти як іде, ви відкидаєте виснаження сторін?
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 1469214693146941469514696 ... 14704>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему