ЛАД написав:Стоит признать, что вероятность гибели/инвалидности достаточно высокая. Для более-менее объективной оценки, понятно, информации нет. Но очень грубо - пусть около 100 тыс. погибших и 2 млн, прощедших армию. В таком случае вероятность - 5%. Не очень мало. У пехоты может быть заметно выше.
багато залежить від армії(командуючих), в червоній армії навіть 44-45рр піхотинець в штурмах від 20 до 40 днів, бо "бабы нарожают"
Востаннє редагувалось prodigy в Вів 17 лют, 2026 18:21, всього редагувалось 1 раз.
Faceless написав:Так як і в будь-якій мобілізації в історії. Чи ви думаєте в усі війни до цієї всі солдати воювали з власної ініціятиви?
Ні, не вважаю, але апелювання до історії не завжди для мене працює. Історія має багато прикладів несправедливості, і це - не привід нічого не міняти. Ця війна наочно показує, що сучасні чоловіки не хочуть виконувати вигадані кимось іншим функції. Як суспільство ми маємо замислитись над тим, що щось потрібно міняти, що так як біло раніше, вже не працює. Ми домовились, що оборона країни - спільна справа усіх. Потрібно думати над тим, як це реалізувати.
Hotab написав:Може те, що забрати гроші - це саме «забрати гроші». А мобілізувати зовсім не дорівнює «забрати життя»?
Так, я ж не кажу про загибель, але позбавити людину автономності, права вирішувати що робити - це і є позбавленням життя. Як можна ставити знак рівності між грошима і життям? Чому Ви вважаєте, що безпека повинна бути безкоштовною? Я вже не один раз питав - що такого особливого роблять усі ті громадяни, які не притягуються до захисту держави? Нічого вони не роблять. Живуть своїм життям. Нехай вони платять за цю розкіш, за можливість жити своїм життям. У нас, як у спільному організму, мають бути взаємні обов'язки і права. Ви з цим згодні чи ні?
Faceless написав:Так як і в будь-якій мобілізації в історії. Чи ви думаєте в усі війни до цієї всі солдати воювали з власної ініціятиви?
Ні, не вважаю, але апелювання до історії не завжди для мене працює. Історія має багато прикладів несправедливості, і це - не привід нічого не міняти. Ця війна наочно показує, що сучасні чоловіки не хочуть виконувати вигадані кимось іншим функції. Як суспільство ми маємо замислитись над тим, що щось потрібно міняти, що так як біло раніше, вже не працює. Ми домовились, що оборона країни - спільна справа усіх. Потрібно думати над тим, як це реалізувати.
ви часом не на фінансовій підтримці ворога? навіщо стальки часу нити тут, на форумі, одне і теж про свою неспроможність себе захищати? написав раз та й досить, чи треба щоб ще хтось таке лайло у себе в голові масштабував... не вистачає лише примих закликів до капітуляції...
Востаннє редагувалось Slon_Nosov в Вів 17 лют, 2026 18:33, всього редагувалось 1 раз.
ви часом не на фінансовій підтримці ворога? навіщо стальки часу нити тут, на форумі, одне і теж про свою неспроможність себе захищати? написав раз та й досить, чи треба щоб ще хтось таке лайло у себе в голові масштабував... не вистачає лише примих закликів до капітуляуії...
+100500%
я чую заклики кожного дня-та віддайте вже Донбас і зупинить війну