значит и ребенок собирающий из деталей конструктора модель самолёт "создаёт новый материальный продукт" или это другое?
|
|
Додано: Пон 02 гру, 2024 19:28
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуПерший ще фараони відкопали. Хоча може і вони не перші, а викопали пращури разом з чорним морем
Додано: Пон 02 гру, 2024 19:29
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуМоже то просто ваші субʼєктивні уявлення?
Додано: Пон 02 гру, 2024 19:31
flyman у пояркова EQ заоблачный, у меня eqметр сломался.
я хотя бы раз за эти годы вас в чём то убедил? просто интересно) начиная с национализации альфа банка. В обществе культ материальных ценностей и чем люди богаче, тем этот культ более развит. Поедьте в любое село им без разницы в каком жк у вас квартира, есть и хорошо, хоть бы и цоколь в Буче. Многим в селе без разницы где вы работаете и уровень вашего дохода. Хоть бы и таксистом, лишь бы на жизнь и семью хватало. Им без разницы где вы провели отпуск на Мальдивах или в Египте. У более успешного окружения уже другие запросы и стандарты. Культ денег начинается там где эти деньги есть, а не в селе Загальцы. Соответственно и критерии оценки смещаются с общечеловеческих к "ближе к брэндам". Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 02 гру, 2024 20:04, всього редагувалось 1 раз.
Додано: Пон 02 гру, 2024 19:57
І таке буваєКомандир роти отримав десять діб гауптвахти за те, що його підлеглі самовільно залишили частину – рішення суду
Додано: Пон 02 гру, 2024 20:08
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуПо Альфі я спирався на інсайди від численних знайомих що там працювали. Суті суперечок я зараз не згадаю. Щодо іншого - в селах не жив настільки довго, щоб оцінити різницю менталітету на власному досвіді. Але щодо всього іншого, те що ви називаєте "культ грошей" - це як на мене якраз ознака людей, які ніколи грошей не мали. Це приклад низької культури і виховання, і куцих цінностей закомплексованої людини.
Додано: Пон 02 гру, 2024 20:08
а дом из кирпичей, окон, стропил, профнастила и пр. материалов?! Конструкторы и делают для развития детей (начиная от речи, моторики и (НЕ) заканчивая - творческой личности, креативного мышления у нее)! Поиграв - разберет и создаст что-то новое! В чем вопрос, не понял?
Додано: Пон 02 гру, 2024 20:11
я помню ваши оценки некоторых локаций словом дупа. Ничего не надо объяснять? Вы же способны на самокритику? Для человека 5-10 лет копившего на варшавский оценка "дупа" как раз и есть "приклад низької культури і виховання, і куцих цінностей закомплексованої людини". Допустим я бы за этого человека только порадовался. А дупой называл бы места где объективно жить невозможно из-за отсутствия коммуникаций и/или инфраструктуры. Если вы себя относите к элите, ну Бога ради, только зачем это постоянно подчёркивать, чтобы мы не забыли?
Додано: Пон 02 гру, 2024 20:28
для ЛАДа о том как надо развивать производства
Додано: Пон 02 гру, 2024 20:32
Re: Напад росії і білорусі на Україну
Не перетворюйтеся на франта, яка ще еліта. "Дупа" я казав на локацію. Втім, я б теж порадів за людину, все життя складається з компромісів, хтось жертвує локацію заради іншого, це нормально. Є колега, щл купив на Трої, зате 4к, бо сім'я велика - і ні в кого немає самообману, що локація чудова, просто це свідомий вибір і свідомий компроміс. А от оцінювати людей в плані "ким працює, на чому їздить, як відпочиває" - жалюгідно і видає в людині комплекс неповноцінності, намагання бути не тим, ким ти є, і залежність від необхідності справляти враження
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|