Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1115311154111551115611157 ... 11864>

Яким шляхом, на Вашу думку, може закінчитися війна?

Напад росії і білорусі на Україну 3.7 5 107
Повна перемога України на полі бою
4%
4
Мирні переговори за підтримки міжнародних партнерів (тиск, який змусив би агресора припинити війну та сприяти мирному врегулюванню)
24%
26
Компроміс із росією (територіальні поступки)
30%
32
Внутрішні зміни в рф (революція, переворот)
8%
9
Виснаження однієї зі сторін
18%
19
Ізраїльський варіант
5%
5
Інший варіант
11%
12
Всього голосів : 107
Повідомлення Додано: Пон 02 гру, 2024 18:58

Миша-клиент написав:ПОЭТОМУ, строительные РАБОТЫ - нельзя признавать услугами, это - подряд на создание нового объекта ("с нуля" или - в результате реконструкции), ремонт.
значит и ребенок собирающий из деталей конструктора модель самолёт "создаёт новый материальный продукт" или это другое?
Wirująświatła

Подякував: 2424 раз.
Подякували: 3402 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Пон 02 гру, 2024 19:28

Re: Напад росії і білорусі на Україну

flyman написав:
  Faceless написав:"Будівництво" такого обʼєкта, як канал - досить комплексна штука. Копання каналу, поглиблення дна - це якби послуги, це процес надання території певних характеристик, що зʼявляються саме по ходу виконання робіт.

його не копали, а відкопували
Перший ще фараони відкопали. Хоча може і вони не перші, а викопали пращури разом з чорним морем
Faceless
Модератор

Подякував: 1462 раз.
Подякували: 8118 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 02 гру, 2024 19:29

Wirująświatła написав:
  Faceless написав:Типу якщо жінка отримує якусь незалежність то вже "нелюдські якості"
то оценивают ее уже не по человеческим качествам, а по сделанной карьере. Кстати это повсеместно. Прислушайтесь к оценкам по каким критериям оценивают успешных людей. Может оценивают их доброту и супружескую верность? Или честность и открытость?
  Faceless написав:Це скоріше приклад дегенеративних відносин і цінностей
да. Как только вы становитесь успешны отношения с окружающими деградируют до уровня "где/кем он работает, какая у него квартира и авто".
Може то просто ваші субʼєктивні уявлення?
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 02 гру, 2024 19:31

flyman у пояркова EQ заоблачный, у меня eqметр сломался.
  Faceless написав:Може то просто ваші субʼєктивні уявлення?
я хотя бы раз за эти годы вас в чём то убедил? просто интересно) начиная с национализации альфа банка.

В обществе культ материальных ценностей и чем люди богаче, тем этот культ более развит. Поедьте в любое село им без разницы в каком жк у вас квартира, есть и хорошо, хоть бы и цоколь в Буче. Многим в селе без разницы где вы работаете и уровень вашего дохода. Хоть бы и таксистом, лишь бы на жизнь и семью хватало. Им без разницы где вы провели отпуск на Мальдивах или в Египте. У более успешного окружения уже другие запросы и стандарты. Культ денег начинается там где эти деньги есть, а не в селе Загальцы. Соответственно и критерии оценки смещаются с общечеловеческих к "ближе к брэндам".
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 02 гру, 2024 20:04, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Профіль

3
Повідомлення Додано: Пон 02 гру, 2024 19:57

І таке буває

Командир роти отримав десять діб гауптвахти за те, що його підлеглі самовільно залишили частину – рішення суду
https://sud.ua/uk/news/publication/3171 ... henie-suda
Успіх

Подякував: 236 раз.
Подякували: 957 раз.

Профіль

3
8
1
3
Повідомлення Додано: Пон 02 гру, 2024 20:08

Wirująświatła написав:flyman у пояркова EQ заоблачный, у меня eqметр сломался.
  Faceless написав:Може то просто ваші субʼєктивні уявлення?
я хотя бы раз за эти годы вас в чём то убедил? просто интересно) начиная с национализации альфа банка, когда я говорил что идет полная подготовка и национализация неизбежна , вы мне что ответили? не факт?

В обществе культ материальных ценностей и чем люди богаче, тем этот культ более развит. Поедьте в любое село им без разницы в каком жк у вас квартира, есть и хорошо, хоть бы и цоколь в Буче. Многим в селе без разницы где вы работаете и уровень вашего дохода. Хоть бы и таксистом, лишь бы на жизнь и семью хватало. Им без разницы где вы провели отпуск на Мальдивах или в Египте. У более успешного окружения уже другие запросы и стандарты. Культ денег начинается там где эти деньги есть, а не в селе Загальцы. Соответственно и критерии оценки смещаются с общечеловеческих к "ближе к брэндам".
По Альфі я спирався на інсайди від численних знайомих що там працювали. Суті суперечок я зараз не згадаю.
Щодо іншого - в селах не жив настільки довго, щоб оцінити різницю менталітету на власному досвіді. Але щодо всього іншого, те що ви називаєте "культ грошей" - це як на мене якраз ознака людей, які ніколи грошей не мали. Це приклад низької культури і виховання, і куцих цінностей закомплексованої людини.
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 02 гру, 2024 20:08

Wirująświatła написав:
  Миша-клиент написав:ПОЭТОМУ, строительные РАБОТЫ - нельзя признавать услугами, это - подряд на создание нового объекта ("с нуля" или - в результате реконструкции), ремонт.
значит и ребенок собирающий из деталей конструктора модель самолёт "создаёт новый материальный продукт" или это другое?

а дом из кирпичей, окон, стропил, профнастила и пр. материалов?! Конструкторы и делают для развития детей (начиная от речи, моторики и (НЕ) заканчивая - творческой личности, креативного мышления у нее)! Поиграв - разберет и создаст что-то новое!

В чем вопрос, не понял?
Миша-клиент

Подякував: 27 раз.
Подякували: 87 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 гру, 2024 20:11

Faceless написав:те що ви називаєте "культ грошей" - це як на мене якраз ознака людей, які ніколи грошей не мали. Це приклад низької культури і виховання, і куцих цінностей закомплексованої людини.
я помню ваши оценки некоторых локаций словом дупа. Ничего не надо объяснять? Вы же способны на самокритику? Для человека 5-10 лет копившего на варшавский оценка "дупа" как раз и есть "приклад низької культури і виховання, і куцих цінностей закомплексованої людини". Допустим я бы за этого человека только порадовался. А дупой называл бы места где объективно жить невозможно из-за отсутствия коммуникаций и/или инфраструктуры. Если вы себя относите к элите, ну Бога ради, только зачем это постоянно подчёркивать, чтобы мы не забыли? :D
Wirująświatła

Профіль

3
Повідомлення Додано: Пон 02 гру, 2024 20:28

для ЛАДа о том как надо развивать производства

«У нас просто глобальная коррупция повсюду. У бизнеса «опускаются руки» из-за коррупции и они, все меньше, помогают ВСУ», - генерал-майор Марченко.
https://t.me/kindzadza_ua/11993
Wirująświatła

Профіль

3
Повідомлення Додано: Пон 02 гру, 2024 20:32

Wirująświatła написав:
  Faceless написав:те що ви називаєте "культ грошей" - це як на мене якраз ознака людей, які ніколи грошей не мали. Це приклад низької культури і виховання, і куцих цінностей закомплексованої людини.
я помню ваши оценки некоторых локаций словом дупа. Ничего не надо объяснять? Вы же способны на самокритику? Для человека 5-10 лет копившего на варшавский оценка "дупа" как раз и есть "приклад низької культури і виховання, і куцих цінностей закомплексованої людини". Допустим я бы за этого человека только порадовался. А дупой называл бы места где объективно жить невозможно из-за отсутствия коммуникаций и/или инфраструктуры. Если вы себя относите к элите, ну Бога ради, только зачем это постоянно подчёркивать, чтобы мы не забыли? :D

Не перетворюйтеся на франта, яка ще еліта. "Дупа" я казав на локацію. Втім, я б теж порадів за людину, все життя складається з компромісів, хтось жертвує локацію заради іншого, це нормально. Є колега, щл купив на Трої, зате 4к, бо сім'я велика - і ні в кого немає самообману, що локація чудова, просто це свідомий вибір і свідомий компроміс.
А от оцінювати людей в плані "ким працює, на чому їздить, як відпочиває" - жалюгідно і видає в людині комплекс неповноцінності, намагання бути не тим, ким ти є, і залежність від необхідності справляти враження
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
  #<1 ... 1115311154111551115611157 ... 11864>
Форум:
+ Додати
    тему