Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1202612027120281202912030 ... 12467>

Яким шляхом, на Вашу думку, може закінчитися війна?

Напад росії і білорусі на Україну 3.6 5 142
Повна перемога України на полі бою
5%
7
Мирні переговори за підтримки міжнародних партнерів (тиск, який змусив би агресора припинити війну та сприяти мирному врегулюванню)
23%
33
Компроміс із росією (територіальні поступки)
32%
46
Внутрішні зміни в рф (революція, переворот)
8%
12
Виснаження однієї зі сторін
19%
27
Ізраїльський варіант
4%
5
Інший варіант
8%
12
Всього голосів : 142
Повідомлення Додано: Вів 21 січ, 2025 09:59

_hunter написав:
  Hotab написав:_hunter

19 идет ПЕРЕД 68

А число 179 перед 458 , і? Статті протирічать, відміняють одна одну?

Ты смотри -- таки обучается! :lol:

Статьи -- нет. Вот это противоречит:
  Hotab написав:почали з другого пункту «договору» - «якщо я порушу..». А ще є перший «я виконую вимоги до себе..».

Стаття 17.
Збройні Сили України та інші військові формування ніким не можуть бути використані для обмеження прав і свобод))
Смешно, правда?

Вообще, можно у кого-то поинтересоваться, какие статьи Конституции работают?
Вообще какие права гражданина соблюдаются?
А то все вцепились в обязанности
Бетон

Подякував: 127 раз.
Подякували: 309 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 21 січ, 2025 10:04

Hotab написав:Это все понятно. У нас диалог возник с того, что гражданин , идя на нарушение закона, рассматривает лишь один вариант развития событий: его (если найдут еще! Если докажут! Если есть что взять!) максимум оштрафуют, не беря во внимание другие варианты.

Так і повинно бути.
Так визначено в законі.
Такий суспільний договір.

Якщо брати до уваги інші варіанти, то знайти виправдання можна на будь-що і будь-кого.
В принципі, так і є.
Тому постійно кажу: праві (мають свою правду) всі...

І єдине більш-менш об'єктивне узгодження між цими правдами -- це визначення в законі.
Бо обмінюватися аргументацією своїх правд сторони можуть нескінченно і не знайдуть згоди.

В законі ж визначено те, з чого почали діалог.
detroytred

Подякував: 2129 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 січ, 2025 10:06

tester7336

тогда тоже должен работать 1%

Згадували, що є.
Коли 99% по закону, то це не називається «на беззаконня беззаконням»
Hotab

Подякував: 375 раз.
Подякували: 2312 раз.

Профіль

1
3
2
Повідомлення Додано: Вів 21 січ, 2025 10:15

Hotab написав:tester7336

тогда тоже должен работать 1%

Згадували, що є.
Коли 99% по закону, то це не називається «на беззаконня беззаконням»

Ви вважаєте, що 99% по закону?
ВЛК та інші процедури відповідно закону?))
Ні. Там просто інші порушення.

За бусифікацію голосять лише тому, що це вже за гранню порушень і на самому першому етапі.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 січ, 2025 10:18

Hotab написав:А дальше машига как сработает: в 99% так , как это ухылянт и ожидал. А в 1% монетка встает на ребро и ухылнта тащат в бусик на пендалях. Но ведь ухылянт должен был осознавать, идя на нарушение, что 1% существует.

ні
закидають
а далі: або платиш за вихід або дохнути...

Мобілізація в Одесі: співробітники ТЦК порвали довідку про відстрочку і затягли чоловіка в бус (відео)

https://focus.ua/uk/voennye-novosti/689 ... chku-video
Востаннє редагувалось jump в Вів 21 січ, 2025 10:29, всього редагувалось 1 раз.
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1316 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 січ, 2025 10:26

Якщо прямо і чесно, то державу та держслужбовців жаль, бо вони згідно демократичних законів по суті є слугами інших громадян та заложниками держави.
Отак прописані закони, бо така основа демократії.
Держава служить громадянам.
І отой посадовець (що всл, що лікар, що чиновник, що вчитель, що поліціянт в держзакладах), є як отой слуга ... якщо згідно закону.

Такі правила.
Але правила порушуються і порушують їх першими хто? Да, держслужбовці...
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 21 січ, 2025 10:28, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 січ, 2025 10:31

ЛАД написав:prodigy
Простите, но у вас всё сводится к вере.
К вере в санкции, в развал экономики РФ в ближайшем будущем, к вере в то, что юани и рупии никому не нужны, к вере в победу, к вере в "покращення стану на фронті через деякий час".
Всё это хорошо. Но вера это не аргумент, а на вопросы, благодаря чему будет покращення стану через деякий час, вы не отвечаете, а уходите от них.
Я был бы рад услышать убедительные аргументы в пользу наших близких успехов и несколько раз задавал эти вопросы.
К сожалению, кроме веры "в светлое будущее" ничего не увидел. Причём такая вера почему-то исключительно у тех, кто сам в обозримом будущем на фронт (и вообще в армию) попасть не планирует.

окрім віри по можливості донатю на дрони,

ви все знаєте самі, моя віра не переб"є вашу віру в ссср, в індустріалізіцію (яка була побудована на гроші, коли у моїх дідів відібрали землю (бо до початку колективізації селяни володіли землею майже 10 років), загнали в колхози (це як Гулаг-тільки спиш не на нарах, а на полицях в хаті, а працювати всі виходять як починають у рельсу бахать)

деякі сподівались на рпв, переміря і іншу хрінь...я не сподівався

з початку року (коли писали, що до січня канікули, потом ще якійсь причини, чому парламент сша не голосує пакет допомоги(то об"єднували з кордоном, то з Іхраїлем)-а ми втрачали Авдіївку, Вугледар, Попасну і сотні малих і середніх сіл, але саме цінне-втрачали єліту нашої армії (тих, хто пройшов Солідар і Бахмут), саме тоді генерали (типу Содоля стали дозволяти собі поїхати на вікенд за 300км від своїй ділянки фронту (може вони і раніше їздили, але фотки ми не бачили), а риба псується з голови.
коли питають про стан на фронті-солдати , сержанти кажуть що все погано, ледь триємося. Главком Сирьский каже про стабілізацію.

Чи треба нам мобілізація 18-25? так треба, може не 18, а 21 (хоч різниці не бачу)
час , на жаль втрачено, а часто бачу молодь в місті-вони навіть і близко не переймаються війною-у нас майже кожен день сотні людей черга на кавзанках за 250грн/година покататись, а там ще за дівчину заплатити, кофе, круасан-тобто тисяча улетає без проблем(вони всі не працюють , школяри,14-17р, а батькі їм виділяють такі кошти, маю 100% впевненості, що за 3 роки вони жодної гривні не задонатили і жодного часу не працювали (у нас є центри -де пенсіонери плетуть сітки для фронту).Тому Зе і не наважується на зниження призивного віку, бо ті 1,5% пассіонарних молодих людей(20-25рр) вже в армії з 2022р ( кожного дня бачу їх фото на Алеї Героїв), а ця молодь на 80% гнила, припускаю, що вони майже 99% кандидати на сзч. При тому втікуть не з фронту, а з тренировочного лагерю.
На що я сподіваюсь? то ось на таких нашіх славних чоловіків (які на 70% з села, або маленього міста з населенням до 50 тисяч)

prodigy

Подякував: 3278 раз.
Подякували: 3324 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Вів 21 січ, 2025 10:44

prodigy написав:На що я сподіваюсь? то ось на таких нашіх славних чоловіків (які на 70% з села, або маленього міста з населенням до 50 тисяч)

З анонсу інтерв'ю: а з того боку "вискакує чувак з Покемоном" (проти Бредлі з ПК в лоб в повний зріст).

То що вирішило, вирішує?
Саме Бредлі...

Ось на це і сподівання.
На образно "Бредлі", яке й постріл танка витримує.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 січ, 2025 10:56

Banderlog написав:
  prodigy написав:

як казав генерал Дудаев, якщо ти справжній мусульманин, то маєш робити намаз два рази на день, мало? роби три рази

то Ви взагалі проти християнства то починаєте доказувати що православні недостатньо християни...
І не церква й не кабак? :lol:
хресний хід на буковині на аннину гору, до жіночого монастиря
. За легендою там жила Анна, яка часто молилась на горі, одного разу напали татари і один погнався за нею, вона взмолилась до Бога і земля провалилась під нею і закрила її. лиш коси лишились в руках татарина.
На вспомин жінки в жару на маковеїв по 800м лізуть на колінах. І стирають коліна в кров...
розумію, що воно після Ваших байок про пошесті сифілісу трохи дико, но є й такі історії)
збирається щоророку під 5т вірян.
Коли в томоській церкві будуть такі монастирі і такі хресні ходи тоді поговорим...
Да, для pesicota там на горі всім хто долізе на колінах наливають кагору од Онуфрія, і йому теж налиють як дійде.
https://molbuk.ua/chernovtsy_news/23385 ... 7cKLmsQalw

я бачив цих ідіотів в Гошові, а це повзання на колінах (можне ще дві тисячі казок пригадати)-це маніпуляція свідомості, люди на колінах не варті поваги (там 95% старі і не дуже жінки-вік 50-70).
Стосовно ПЦУ-там при владі молоді епіскопи яким ці хресні повзання не до вподоби, устави помякшуються. На приклад, я ніколи не буду цілувати руки "епіскопа" (будь якої конфесії).Раджу вам(як людина людині), що якщо має потребу -помолися вдома (не треба очами на схід, або перед крашеною дощечкою(іконою)-до церкви не ходжу взагалі (достатньо, 25 років відходив).
Що тобі сказати, без образ, але ти хлопець дуже-дуже приметивний.
Ти не відділяєш віру від бізнесу(бо церква-будь-яка це по перше бизнес, потім вже на 10му місті десь там 20му -віра в бога)
в США існують біля 2000 різних церков(як казав Ісус -де двоє і я там третій-то вже церква). Може мені стати ловцем людей, як сказав Ісус Андрію і брату його коли вони ловили рибу на озері:
Від Матвія 4:19

І сказав їм Ісус: «Ідіть услід за Мною, і Я зроблю вас ловцями не риби, а душ людських».

Banderlog, може тебе залучити до своєї церкви ?

років 15 тому у нас часто по місту ходили хлопці з Каліфорніїї (з бейджеками) в білих шорслів рубашках і чорних брюках.Підходять до мене (я був з братом):
Здравствуітє, мі хатім запросити вас до церкви (дають флаєр з адресою).
Питаю, що церква? бабтисти-адвентисти?
Ні, наше церква "последних дней Ісуса Христа"
Я кажу, хочу теж запросити вас до своєї церкви "Церква первых дней Ісуса Христа"
вони питають, чому перших? а я -а чому у вас "церква последних дней"(вони не знали що відповідати, просто впали в ступор). І знов, ми запрощуємо вас до нас.
А я, запрошуювас до себе в церкву. Ви звідки? КалЫфорния. Ну добре. Приходьте до мене в церкву. :mrgreen:
prodigy

Подякував: 3278 раз.
Подякували: 3324 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Вів 21 січ, 2025 11:00

Кумедний випадок:

*В Черкасской области бывший руководитель ТЦК пытался подкупить нынешнего за $2000: подробности*
https://focus.ua/voennye-novosti/689338 ... it-kollegu
detroytred

Профіль

#<1 ... 1202612027120281202912030 ... 12467>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Сибарит, pesikot, Господар Вельзевула і 4 гостей