Прошу дотримуватися гарної манери спілкування, бо гугл сьогодні лютує, заблокував нам рекламу на сторінках цієї теми Зараз буду багато видаляти, редагувати. Конкретно які саме слова, йому не подобаються не можу вказати (скоріше нецензурні вислови, в тому числі ру..ня, бо це наче зневажливе для росіян за політикою гугла). Небезпечний чи образливий контент, будь ласка, не вживайте. Щиро сподіваюся на розуміння.
Часть 4. Фашизм. Нацизм. (Сейчас это скромно называется ультраправые, но видно птицу по помёту)
1) Пока мы все наблюдали возрождение, становление и кристализацию фашизма в России. Фашизм и нацизм проявился в США
2) Сперва это были нацистские флаги на водном параде в поддержку Трампа. Тогда ещё у Трампа открещивались, мол, залётные, мы их не знаем. НО ...
3) Илон Маск зиганул. Два раза. И не надо его оправдывать. Он зиганул. Зиганул открыто. И это видели все.
4) Потом уже был стрим и подтверждение поддержки Илоном Маском партии "Альтернатива для Германии", которая имеет явно нацистскую идеологию. Илон Маск также поддерживает Томми Робинсона, британского антиисламского активиста
5) И ведь так не бывает, что есть гений, миллиардер, плейбой, а тут фигак, ещё и зига в довесок. Немного историчной справки Где у нас родился Илон Маск ? В Южно-Африканской Республике, 28 июня 1971 А что было в Южно-Африканской Республике в то время ? Апартеид
официальная политика расовой сегрегации, проводившаяся правившей в Южно-Африканском Союзе и Южно-Африканской Республике Национальной партией с 1948 по 1994 год. Проявление расизма в государственной практике.
То ничего удивительного в зиговании Маска
6) После всего этого, ярые сторонники Илона Маска на этом форуме, начинают смотрется под очень интересным уголом. Да и освещение какое-то красно-коричневое. Бетон, Schmit и прочие. Особенно, номерной фокс, с его "у меня есть ребята, они могут подъехать"
Огинь канєшно. Дивлячись подібне розумієш що при зомбі апокаліпсисі я буду той самий якого зїдають на першій хвилині фільму. в принципі "махрових ухилянтів" можна похвалити хоча б (чи хотаб ) за те що економлять державі 15млн + гроші на підготовку
За те що на момент будуть "ходєчими консервами", читав що десь в Патагонії колись жінок відгодовували на зиму з такою метою
jump написав:Мера Дрогобича оштрафували через невиконання плану мобілізації. Мер зазначив, що рішення про штраф буде оскаржене в суді. «Те, що нам інкримінують невиконання програми мобілізації за грудень, це можна застосувати до кожного мера в Україні. Яким чином я можу доставити людину до військкомату?», — каже Кучма.
Вчений згвалтував журналиста. Як це не дивно, але саме в цьому данному випадку ТЦК швидше за все вчинили правомірно (так, це диво), наклавши стягнення. Згідно оновленних норм нашого козлячого законодавства, підприємство (керівництво) стало агентом-посередником між ТЦК та військовозобов"язанними працивниками. Я місяці чотири тому викладав скан припису від ТЦК, який вимагав забезпечити явку у ТЦК одинадцяти працівників. Зазвичай такі приписи ТЦК видає адміністрації разом з повістками. Тобто керівник мав ознайомити з приписом працівників, які перелічені в приписі, під розпис видати повістку (або зі свідками скласти акт про відмову в отриманні), надати наказ про увільнення робітника на потрібну дату із збереженням зарплатні та при необхідності забезпечети проїзд (напр. автобус). Після цього повідомити ТЦК про виконану роботу з копіями наказів. Тобто "трудяги" з ТЦК такі втомленні, що вимагають від цивільних займатися мобілізацією колег. Не знаю, чи є мер керівником колективу, але швидше за все пани закусили вудила та не виконали дії по вимогах ТЦК згідно алгоритму. І тоді так, штраф на керівника 34 тис.
5) И ведь так не бывает, что есть гений, миллиардер, плейбой, а тут фигак, ещё и зига в довесок.
6) После всего этого, ярые сторонники Илона Маска на этом форуме, начинают смотрется под очень интересным уголом. Да и освещение какое-то красно-коричневое. Бетон, Schmit и прочие. Особенно, номерной фокс, с его "у меня есть ребята, они могут подъехать"
Чому ж не буває? Фашизм і геній не сумісні? У маска лічна сімейна трагедія від впровадження нових прогресивних цінностей... він в команді трампа більш всіх підходить на роль Великого Інквізитора. Понятно, що трамп не підтримує нашу владу , вона зробили ставки на його противників.
Wirująświatła написав:По пальцам пересчитать людей у которых я что то почерпнул за последние 20 лет. Наоборот интернет дал возможность проверять всю инфу даже от маститых профи.
Именно поэтому ты тащило сюда Генерала СВР и прочих Соловьев с трупом Путина в холодильнике