prodigy написав:Чи вистачить для цього Михайла Драпатого, мабуть ні, але сподіваюсь на те, що вдастся покращити сітуацію (в Харківській області спрацювало, звізно що главком Сирський додав допомогу) Олександру Сирському треба більше делегувати повноваження своїм підлеглим генерал (тим на кого можно покластись, Михайло Драпатий один з таких) Бажаю Михайлу Драпатому військової вдачі, гарних офіцерів в допомогу Юрий Бутусов в кінці відео додає перелік пунктів-які має вирішити генерал-майор Драпатий, від себе додам-що нові бригади (які не мають досвіду бойових дій)-треба по батальонно додавати к нашим досвідченим бригадам (тільки не давати їм окрему ділянку скажемо 2-3км), а щоб вони воювали поруч з виснаженими бригадами (не знаю, чи це можливо), наприклад ботальон 92ї бригади тримає оборону на діляні 3км, їм додають в посилення батальон 161ї бригади (і комбат 161ї підпорядковується комбату 92ї), бо повністю розформувати нові бригади-це втрата величезної кількості бюджету МО на вітер
Попередник гл Гнатов не менш досвідчений принциповий і т.д., ніж Драпатий. ""Генерал-майор Андрій Гнатов направлений у Генеральний штаб на посаду заступника начальника Генштабу, і його завдання – це новий рівень підготовки оперативних штабів та вища Якість взаємодії між штабами й фронтом. Ми обговорили ці та деякі інші зміни з Головкомом Олександром Сирським – на всіх рівнях завдання поставлені", – сказав Зеленський." https://tsn.ua/ato/generala-andriya-gna ... 52857.html
Ключове, що вказав Бутусов - те, що Драпатий не "людина Сирського". І багато що буде залежати чи буде в нього самостійність.
Які будуть наслідки отакої дійсно принципової зміни? Будемо сподіватися, що добрі.
Ти вибираєш жінку для сумістного життя . Ти ж не ДУРАК ?
То вибираєш ту з якою ти мав би дітей і провів все життя .
Ти не вмієш народжувати , тому тобі треба доглядати жінку і по здоров,ю і по бажанням , щоб твоя дитина була бажана та здорова .Це як тобі потрібен сина чи доня .
Цинічні підходи , типу народила і я сплачую аліменти не проходять , бо тоді я маю сумніви, що то було від почуттів а не від тваринного бажання . Треба КОХАТИ свій вибір ! ( Ти ж не ДУРАК ,бачив що оченькі вибирали )
Як стались якись суперечки , то треба їх вирішувати разом і прймати остаточні рішення не на основі почуттів а на спільному рішенні , колі обидві сторони добряче ПОДУМАЮТЬ .
А навіщо діти? Від дітей одні проблеми, користі нуль. Тоді навіщо вони? Це не я питаю, це питає сучасна молодь. Коли питання дітей відпадає то питання вибору другої половинки стає значно простішим. Розійтись коли немає дітей - елементарно.
Когда я писал про режим на примере броварского головы, который в зелёной форме пьяный влетел в толпу людей, мне тут известные пропагандоны рассказали, что я агент и консерва, потому что режима нет. Голову накажут и посадят. Голове просто штраф и машину вернули. Всё
Ти не вмієш народжувати , тому тобі треба доглядати жінку і по здоров,ю і по бажанням , щоб твоя дитина була бажана та здорова .Це як тобі потрібен сина чи доня .
Цинічні підходи , типу народила і я сплачую аліменти не проходять , бо тоді я маю сумніви, що то було від почуттів а не від тваринного бажання . Треба КОХАТИ свій вибір ! ( Ти ж не ДУРАК ,бачив що оченькі вибирали )
Як стались якись суперечки , то треба їх вирішувати разом і прймати остаточні рішення не на основі почуттів а на спільному рішенні , колі обидві сторони добряче ПОДУМАЮТЬ .
А навіщо діти? Від дітей одні проблеми, користі нуль. Тоді навіщо вони? Це не я питаю, це питає сучасна молодь. Коли питання дітей відпадає то питання вибору другої половинки стає значно простішим. Розійтись коли немає дітей - елементарно.
раніше совки розраховували на стакан води в старості... зараз, під час війни, цікаво хто заводить дітей? на фоні того що піднімаєш їх за свої кошти, а потім виявляється що вони раби держави...
Так , я воював , в мене навіть війсковий квіток є , зо всіма відмітками , .
Толку людям говорити ціну лікаря на війні? Ціну кожної години без мед допомоги для пораненого. Того року попав з запаленням легень на стаб пункт, мені стидно було там стояти і займати час лікарів...
andrijk777 написав:А навіщо діти? Від дітей одні проблеми, користі нуль. Тоді навіщо вони?
как зачем, а кто будет ждать папкиной смерти шоб на наследство купить новый айфон?
Banderlog написав:Толку людям говорити ціну лікаря на війні?
вы бы пошли к врачу который 6 органов чувств не может перечислить? чтобы он у вас спрашивал "сынок, напомни лёгкие это где?"
безотносительно к обсуждаемым врачам, ценность любого человека в его поступках, а не в том где он был или не был. Тот что застрелил побратима и пошёл сдаваться тоже был на нуле, респект и уважуха (по вашей логике)?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 28 січ, 2025 15:40, всього редагувалось 4 разів.
Діти це безсмертя. Якщо не залишив якоїсь ідейно-культурної спадщини, за яку будуть пам'ятати наступні покоління, то треба хоча б дітей, які будуть пам'ятати та згадувати просто за батьківську любов
Бетон написав:Когда я писал про режим на примере броварского головы, который в зелёной форме пьяный влетел в толпу людей, мне тут известные пропагандоны рассказали, что я агент и консерва, потому что режима нет. Голову накажут и посадят. Голове просто штраф и машину вернули. Всё
Это доказывает, что я прав
Київська обласна прокуратура заявила, що оскаржуватиме цей вирок в апеляції.
Це доводить що неправий Купити місцевий суд може в принципі хто завгодно. Голово РДА купив. Але в «системі» не існує механізмів проти підкупу . А факт оскарження прокуратурою (заміть, не потерпілими, які за гроші згодились проковтнути!) говорить про відсутність системи.
Доречі продавшієся потерпілі сильно ускладнили прокуратурі тепер .
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 28 січ, 2025 15:42, всього редагувалось 1 раз.
Бетон написав:Когда я писал про режим на примере броварского головы, который в зелёной форме пьяный влетел в толпу людей, мне тут известные пропагандоны рассказали, что я агент и консерва, потому что режима нет. Голову накажут и посадят. Голове просто штраф и машину вернули. Всё
Это доказывает, что я прав
Київська обласна прокуратура заявила, що оскаржуватиме цей вирок в апеляції.
Це доводить що неправий
А я виїду за кордон. Все це наміри. Є вирок суду. Хай спочатку оскаржать.