Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1221712218122191222012221 ... 14255>
Повідомлення Додано: Вів 28 січ, 2025 16:47

Wirująświatła написав:
  Banderlog написав:От через такий юмор і хочеться засунути вас в гівно по самі вуха.
утопи в дерьме ближнего своего... напомните какая это заповедь?

В мене крильця ще не одросли :lol:
і з якої це радості Ви мені ближній? Гляньте може щось і дійде. Но наврядчи...
Но даж якби дійшло, будь моя воля я б всеодно макнув, про про всяк випадок.
https://youtu.be/9UjLqI4uC4c?si=ksNYrG95-m4h6YdH
Banderlog

Подякував: 112 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 28 січ, 2025 16:54

Hotab написав:
  Бетон написав:Когда я писал про режим на примере броварского головы, который в зелёной форме пьяный влетел в толпу людей, мне тут известные пропагандоны рассказали, что я агент и консерва, потому что режима нет. Голову накажут и посадят.
Голове просто штраф и машину вернули. Всё

Это доказывает, что я прав

Київська обласна прокуратура заявила, що оскаржуватиме цей вирок в апеляції.

Це доводить що неправий
Купити місцевий суд може в принципі хто завгодно. Голово РДА купив.
Але в «системі» не існує механізмів проти підкупу . А факт оскарження прокуратурою (заміть, не потерпілими, які за гроші згодились проковтнути!) говорить про відсутність системи.

Доречі продавшієся потерпілі сильно ускладнили прокуратурі тепер .

вы не правильно понимаете бюрократию.
обжаловать они будут для того что бы потом их не спросили почему они не подали обжалование хотя обязаны. а не потому что они хотят голову засадить.
на голову им глубоко начхать - главно подать апелляцию что бы их потом не дрюкнули.

был у меня в конторе случай - все знали что нет смысла судиться. но подали иск и получили отказ. зато любая проверка спросившая почему списана задолженность получала ответ - вот подавали в суд но нам отказали. а списали просто б по времени - каждая проверка бы дрючила и ковыряла.
Востаннє редагувалось tester7336 в Вів 28 січ, 2025 16:58, всього редагувалось 1 раз.
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 січ, 2025 16:55

konstantin kirovograd
ну чего сразу наполенон.
Есть наследие архитекторов, писателей, музыкантов, ученых
о них знают и помнят лучшие , и этого достаточно
так по крайней мере должно быть, чтобы цивилизация не вконец оскотинилась

andrijk777
Я спокойно и продуктивно общаюсь с девчонками на 15 лет младше меня
смеются правильно, там где надо
ну и подобное притягивается к подобному
ну и есть же разница - 25 летним медсестрам\кассиршам или аспиранткам
какая-то гопотелочка 25 клюнет на ланос+ или фордфокус.биток
незламниця из фанаток портникова на героя майдана абырвалга
а есть такие что пожурят за плохое знание шекспира или серебряного века
и даже православные красотки есть , с модельной внешностью, в кожаной юбке будет рассказывать про житие святых и каноны
Востаннє редагувалось fox767676 в Вів 28 січ, 2025 17:18, всього редагувалось 1 раз.
fox767676

Заблокований
Подякував: 406 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 січ, 2025 16:56

Slon_Nosov написав:
  _hunter написав:Так а знакомому это нафига? - вырвался - да и вырвался...

А він в Україні працьює, і дружина з дітьми зараз певернулись...

Ну, у каждого свои заморочки. Но тому знакомому стоит почитать "9,5 правил ведения безопасного бизнеса"
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 487 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 28 січ, 2025 16:59

Hotab написав:Так а як ми тут можемо знати (підтверджено) про поступки один одного???
никак. Поэтому лучше ими не хвастаться. Даже если они были/есть. Почему то барабашов и уа не выдумывают про себя истории, как они одной левой раскидали взвод орков. Я не знаю поступков этих людей, но то что они не занимаются форумным самовосхвалением - 100%
Wirująświatła

Подякував: 2521 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 28 січ, 2025 17:04

Wirująświatła

Почему то барабашов и уа не выдумывают про себя истории, как они одной левой раскидали взвод орков.

1. Тому що не розкидали.
2. Тому що повинні були по статусу і званням.

Доречі УА спробував щось там підняти про досягнення..
Думаю років через 5 він буде розказувати, що він сидів на носі ракети, яка поцілила в крейсер Москва. Вже є потуги на третьому році про «візуальниє наблюдєнія».

Поэтому лучше ими не хвастаться.

Ти трохи перекручуєш цінності.
У нас війнаа
Гілка саме про війну.
Не вистачало щоб учасники ще стидились своєї участі, щоб не зробити невдобно махровим ухилянтам) ))

Справа в тому, що якби була гілка про макак, чи резервне живлення, то прийти зі словами «посуньтесь, я воював» було б дічь. А тут - ні.
А наприклад на гілці нерухомості дослуховуються учасників реальних угод.
А на фінансовій - банкірів (такі там теж є, я знаю))
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2419 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Вів 28 січ, 2025 17:11

Slon_Nosov написав:До речі, відсрочка може бути поки людина на волі, якщо батьком трьох став будучи в армії, будеш служити до перемоги. Якщо помиляюсь - виправіть...

Трое и более детей это железобетонное основание для увольнения. Но есть нюансы.
Во-первых, несовершеннолетних детей.
И надо быть истинным арийцем. Одна любовь, одна жена, трое несовершеннолетних детей в этом браке.
Если вел распутный образ жизни, и дети в разных браках, это обычно затягивает процесс увольнения на пару месяцев, футболят назад, какие-то дополнительные документы и тд.
Беда с приемными детьми, тут всё осложняется до предела, на моей памяти был только один случай, когда было двое детей, усыновил третьего и уволился, но это был сам начальник группы персонала, который обладал недюжинными знаниями и бюрократическими возможностями в этом вопросе.
На ум пришло, у нас был солдат(и есть), пятеро детей, контузило сильно, признали на ВЛК не придатным, уволили. Он из села под Одессой, вернулся домой, и оказалось, что военный он мужик, 120 тысяч в месяц, папа скинь пять тысяч, скидываю, жена скинь 10 тысяч грн, не вопрос, а тут резкая смена статуса. Через месяц пошел сам в ТЦК, опять на ВЛК, дал денег, его из негодного признали годным, взял отношение, и вот он опять у нас на посту ))) Кстати, рукастый парень, про таких говорят у него золотые руки, технарь.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Вів 28 січ, 2025 17:13

Hotab написав:Ти трохи перекручуєш цінності.
У нас війнаа
у нас на форуме война? кто считает себя супергероем штурмовые бригады ждут вас. На форумах зачем самоутверждаться
  Hotab написав:Справа в тому, що якби була гілка про макак, чи резервне живлення, то прийти зі словами «посуньтесь, я воював» було б дічь. А тут - ні
это некстати абсолютно везде. Кроме близкого круга где тебя знают и способны дать оценку твоим словам.

Потому что говорит о нарушении высших психических функций и когнитивных искажениях. Если вас спросят воевали и где, можно ответить и то не всегда и не всем. Чтобы не восприняли это как упрек присутствующим или что то в этом духе. Это так же неадекватно как рассказывать случайным попутчикам про свои достижения. В близком круге - пожалуйста. Хвастайтесь чем угодно.

Скромность самое дорогое украшение.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 28 січ, 2025 17:27, всього редагувалось 4 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2521 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 28 січ, 2025 17:16

Миша-клиент написав:
  andrijk777 написав:... Розійтись коли немає дітей - елементарно.

Возможно, ЕСЛИ студенты, живущие в арендованной квартире...

НО еще тот головняк, ЕСЛИ - в совместно купленном и обставленном жилье, с машиной, счетами и Ц/Бумагами, бизнесом - возникает вопрос разъезда и раздела имущества (НЕ исключено, что с продажей, а то и покупками жилья при этом, нотариальным/по суду оформлением..., с учетом вероятной мести/желания напакостить со стороны второго из супругов).

приятель виїхав до США(1995) з дружиною (коли судно було в Гданську на ремонті приїзжала дружина, яка в Польші заповнила анкету на гринкарту і отримала письмо, що вона виграла ГК), поїхали втіхаря через Польшу (від Українського громадянства не відмовлялись -на всяк випадок), після 8 місяців в США дружина (22роки) подумала, що її 31 річний чоловік не має перспектив карьерного росту в США і пішла від нього "жити до сусіда", товстенного американця 130+кг(десь років за 45)
приятель дізнавших, вирішив розлучитись, дружина вимагала 18к дол (на цю суму придбала мебель на арендовану квартиру, коли муж був в американському навчальному центрі(учебка, Чикаго), він потім підписав контракт з NAVY, а дружина залишилась в Сан Франциско. Адвокат в США порадив розличитись в Одесі (тому що обидва не громадяни США, вони громадяни України -по факту). Муж прислав сестрі в Одесу заяву на розлучення до суду і дав довіру на те, що сестра представила в суді його інтереси. Отримавши поштою свідоцтво о розлученні -надіслав колишній дружині(та була в шоці), мебель вона повернула назад в магазин (бо купувала на карту мужа), і тому повернулись кошти на карту.
prodigy

Подякував: 3308 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Вів 28 січ, 2025 17:17

Wirująświatła написав:
  Hotab написав:Ти трохи перекручуєш цінності.
У нас війнаа
у нас на форуме война? кто считает себя супергероем штурмовые бригады ждут вас. На форумах зачем самоутверждаться

Чому саме бригади штурмові? Оперувати вже не треба нікому? Вивозити поранених?

Я б по іншому сформулював питання: ті, хто ніякого стосунку до армії і війни, а мали б його мати, мають прикрити трохи хлібальники , і більше слухати (читати) тих, хто хоча б волонтерить і по іншому в процесі.

На форумах зачем самоутверждаться

Коли учасники реальних угод на гілці нерухомості щолкають по носу теоретиків-умніків - це вони самоутверджаються?

Это так же неадекватно, рассказывать случайным попутчикам про свои достижения.

Ти знову не зрозумів «місце і час».
В поїзді люди далекі від війни можуть бути. А це гілка саме по війну. Кому вона далека по темі і він не хоче чути про військових, хай йде на іншу. Де він розуміється.
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 28 січ, 2025 17:25, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2419 раз.

Профіль

3
3
2
  #<1 ... 1221712218122191222012221 ... 14255>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти