|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 27 лип, 2025 15:09
Hotab написав: UA написав: Hotab написав:Всі, хто вирішать витратити всі свої статки до листопада 2025 на елітний алкоголь і таких само шльондр - пишіть мені, я непоганий компаньйон на чужі гроші. 😅
Відкрий збір донатів Головне правдиво напиши мету збору на "на елітний алкоголь і таких само шльондр". і що ти профі військовий з не тим ВОС. Буль креативно правдивим.
Хорватські силовики не з тим ВОСом будуть донатити, чи лише встановлять візуальний контакт і скажуть «сезон в Хорватії невдалий, знов у мене нема» 😅
гадаю треба встановити візуальний контакт з UA, та відправити його з інспекцією, як ЗСУ витрачає надоначене... 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 27 лип, 2025 15:14
Shaman написав: _hunter написав: Shaman написав:ти визначайся. ти проти корупції чи за?
Против-против. Поэтому-то я и "против" чувака, который "порешал" должность тылового боевого медика.
... ти знаєш Шабуніна? чи маєш відношення до частини, де він служив? ......
как ты там вот буквально сегодня писал? 🤔 — "я маю обґрунтовані ПІДОЗРИ" 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 27 лип, 2025 15:15
BIGor написав:..... Почитай уважніше шевеля губами, брешеш і не червонієш. Я такого взагалі не писав.
Брешуть собаки и ты вместе с ними. Ваши посты - viewtopic.php?p=5876319#p5876319, viewtopic.php?p=5876325#p5876325, viewtopic.php?p=5876327#p5876327? Или "вас взломали"?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 27 лип, 2025 15:20
Water написав: katso написав: Shaman написав:ні, це я бачу. прикладів касирів та охоронців АТБ наводити не треба
чому - касир чи охоронець це якийсь непотріб суспільства що вони не мають право нормально жити за свою працю? Самі винні що не вивчили Джаву та англійську? Так й суть суперечки власне в тому що в Європі це не є якимсь моветоном працювати на простих роботах типу касир або прибиральниця, за це й мова.
В Європі не дуже багато країн, де є посади типу охоронця супермаркету, автостоянки, продавець туалетного паперу у туалеті, персональний водій директора.
Продавцов много? Учителей, медсестёр, ...
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 27 лип, 2025 15:22
UA написав: Успіх написав: UA написав:Все інше - думати треба скрізь. Зараз розцінки сантехніків, плиточників, електриків в Києві на рівні Берліна. Якщо викликати в передмістя (через блок пости) то вище Цюриха.
😁😁😁 Значить блогер-плиточник в ютубчику правду говорив: "якщо плиточник-НЕпрофесіонал, то такі плиточники кажуть, що якщо 5Кгрн/день не заробив, то день пропав! А плиточники-ПРОФІ кажуть, якщо в них 10К/день..." То беремо калькулятор будівельника і дивимось на П'ЯТИ-денний робочий графік таких плиточників: У першому варіанті - 5К х 22дні = 110 000грн/міс! У другому, відповідно - 220 000грн!!! Тож виходить, що плиточники працюють на передку!!!😅😁😁😁 Шах і мат!©🔥🔥🔥
Трохи складніше Плиточник що мешкає в Києві на Веніку хоче роботу в Варшавському... ну може ще Нивки з Оболонью розгляне. На ПОХ не поїде, бо можливі блок пости. Випадково ще досі живий плиточник з Березані хер без солі доїдає виходячи подихати на вулицю лише вночі. Інструмент продав ще в минулому році (на хліб) Ну є ще варіанти де дружини возять в багажнику плиточників на роботу.
😁 Ну, за 100-200Кгрн/міс - можна і в багажнику покататись А якщо серйозно, то чув таке: 1. Майстри/міні-бригада(4-5чел) їдуть бусіком на об'єкт в понеділок, там і живуть, а додому приїзджають або на вихідні, або взагалі, по завершенні/здачі об'єкта! 2. Клієнт/господар 60+(або молодший з бронею) сам забирає майстрів з їхніх домівок бусіком(без вікон), а ввечері - відвозить назад. п.с. Той чел з Березані, що не міг зняти собі квартиру/бабушатнік в Києві, або - жити на об'єктак?(раз в місяць їхати на таксі/чи з броньованим дружбаном додому) ? п.с.2 Щось у Львові НЕ спостерігаються високі ціни на майстрів🤔 Напевно, понаїхало понаїхів-майстрів задокуя? Але ж теж бусифікація в нас, майже, на максималках - чому ціни не летять в космос/не прирівнюються до Барселони, Монако...? 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 27 лип, 2025 15:24
Shaman написав: ЛАД написав:... Но вы знаете, я себе слабо представляю перевод 9-томника теорфизики Ландау-Лифшица на укр. язык...
й відношення Ландау до радянської влади знаєте ж? 
Никогда не интересовался. А какая связь с переводом курса теорфизики? Или это по принципу: "А у вас негров линчуют!"
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 27 лип, 2025 15:30
Shaman написав:......... аргументи та цифри. оце бла-бла-бла залиш іншим 
Может, всё-таки не стоит требовать доказательств очевидных вещей? Да, рая на земле пока что нет нигде, но уровень жизни на Западе всё же точно выше нашего. И уровень бедности тоже отличается.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 27 лип, 2025 15:33
yama написав:Презумпція це невиновності. А оптимізація податків це те що роблять всі і завжди. Саме словосполучення зарплата військовим у час війни для мене абсурдне! Звісно я отримаю ше більшу кількість Хейту, Але це (зарплата військовим) парадокс Сучасної війни в Україні. Мій дід який мав дві спроби втечі з німецького полону, як і мій прадід який загинув у другій світовій війні зарплату не отримували. Тому питання донатів військовим виглядає теж дивним - у другій світовій прабабуся прадіусю привезла смачного поїсти у частину . Про якісь донати не йшлося , просто вся країна працювала на війну на заводах у три зміни і отримувала їжу часто в обмежених кількостсях , а продукти типу шоколад та інші смаколики взагалі по талонах. А цей абсурд коли працюють дорогі ресторани дискотеки , а у супермаркетах шоколад ікра та елітні продукти при тому що військові ще й отримують зарплату виглядає взагалі не як війна , а як якась нездорова прутня. Поки вся країна від дітей 15 років до жінок не мобілізується на заводи у три зміни за пайку їжі по талонах ми цю війну не виграємо . Поки ми будемо качати російську нафту через трубопровід по території України на суми в кілька млрд доларів в рік і отримувати за це від рф гроші - це абсурд, а не війна . Пояснюю хто служить або працює на критичних підприємтсвах отримує талони які може отоварити їжею першої необхідності та одягом, а інші підприємства які не належать до експорту, обороноздатності чи інфраструктури ( умовно водоканал залізниця електростанції) тупо хай закриваються і всіх у ВПК , на час війни ми маємо стати північною кореєю по більшості пунктів. А з такою прутнею як зараз коли люди мають право купувати валюту і щось крім продуктів першої необхідності та ще й інвестувати - рано чи пізно буде погано всім, точніше не буде України.
не зрозуміло чому ви порівнюєте з 2 світовою, по перше в совіцькій армії в 2 світову платили, за перебування в німецькому полоні гроші правда не виплачували. А по друге в нас тут взалі капіталізм і грошові відносини є основою суспільства. Якого б це чуда військові мали б щось робити безплатно?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 27 лип, 2025 15:36
Успіх Щось у Львові НЕ спостерігаються високі ціни на майстрів
То на твій.. найнижчої кваліфікації, без освіти і навичок
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2442 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 27 лип, 2025 15:40
_hunter написав: Shaman написав: _hunter написав:Против-против. Поэтому-то я и "против" чувака, который "порешал" должность тылового боевого медика.
... ти знаєш Шабуніна? чи маєш відношення до частини, де він служив? ......
как ты там вот буквально сегодня писал? 🤔 — "я маю обґрунтовані ПІДОЗРИ" 
підозру ти маєш, вірю, бо ти з тих, хто намагається все порішати. а з приводу її обгрунтованності - ти помиляєшся а от ми маємо ОБҐРУНТОВАНІ підозри з приводу твоєї втечі 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1