Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1463214633146341463514636 ... 14676>
Повідомлення Додано: Нед 03 сер, 2025 16:04

Banderlog написав:
  Shaman написав:я свої думки виклав - чекаю на твої. а то критиканів багато, нема кому робити - й ти один з таких ;)

м'ясом вони як воювали, так й воюють - як це ти не хочеш визнавати. а ракетами та шахеди тероризують цивільне населення. руські так завжди й воюють - вони герої лише проти беззахисних.

а скільки можна брехати - "ти ж того року не хотів перемирря по лінії зіткнення?" - це ж твоя вигадка та нахабна брехня. чи є стиль життя по-руські - нахабно брехати. схоже ти просто балабол, який сам нічого не може запропонувати, лише накидає на інших...

а ще я дивлюся - затишшя на гілці, всі проросійські поховалися. може нас чекає чергова різка зміна курсу, й всі чекають оновлені методички? бо сміливість руських - це лише блефувати, а в житті - бекати - "а нас за що" 8)
мясом воюєм ми. Бо в нас нема ні ракет ні кабів. Те що ти називаєш терором мирного населення все відбувається десятикратно на фронті. Чи ти вважаєш що мобілізованих менш шкода ніж ухилянтів в тилу?
Я можу запропонувати.
1 вибори і новий презедент, бо цей вийти з даної ситуації не здатен.
2. Мобілізація тотальна, зняти кілька частин нацгвардії з фронту і зачистити великі міста. Слабих на укріпроботи, здорових на фронт, бзвп вже пройдуть в підрозділах, за 3 роки в них час був...
3. Заборонити вивіз грошей з україни на час війни. Має бути держ монополія на зовнішню торгівлю.
Звідси виводиться більше ніж сюди поступає.
4. Відвоювавшим 3 і більше років дати відпустку на рік.
5. Антикорупціонерів всіх теж на фронт.
6. Відмовитись від гоніння на церкву, курсу в нато, відчепитись від російськомовних...

з приводу що ми воюємо м'ясом - надто смілива заявка. ми кидаємо людей на самовбивчі штурми? тому обережніше зі словами. а ракети чомусь Раша все одно пускає в тил. на фронті більше дрони літають. дронів нам вистачає?

я так бачу плану, як домовитися в тебе звісно немає - аби на інших наїхати. :D

виборів під час війни не буде, крапка. це провокація під час війни. Зе міг би створити коаліційний уряд, але так, особисті амбіції переважають. маємо що маємо. менша з проблем.

про мобілізацію - немає данних скільки ми мобілізуємо. так має, бути така кількість, щоб забезпечити ротацію. демобілізація - це має влада відкрито комунікувати, не ховатися.

антикорупціонерів в армію - контролювати, щоб різні Banderlogи собі на золоті унітази не заробляли, як вони вихваляються 8)

а що про зупинення бойових дій? спочатку зупинення, потім про мову поговоримо. от сформулюйте, як ЛАДа утискають в Харкові з мовою. не уявляю. а про церкву - хто патріарх твоєї церкви - ти жодного разу не відповів на це питання. тому тут питання не утиску віри, а п'ята колонна з російським громадянством й незрозуміло ще з якими погонами... й все одно віряни ходять до церков. теж питання - як УПЦ МП утискають в Харкові?

російськомовних зараз не утискають, а просто нищать саме руські - що там зі "звільненими" містами Донбасу - суцільна сіра зона?
Shaman

Подякував: 772 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 03 сер, 2025 16:09

Banderlog написав:Це якраз до чого, те про що пишеш ти то пусте.
Головне це корупція в верхах.
Народ хоче пожиттєвих термінів для корупціонерів з кофіскацією майна.
Ні про один такий випадок не чути. Корупціонеори виводять гроші в європу, далі вивозять туди родини.
Кожен можновладець, який бере взятки має знати, що рано чи пізно , держава його випотрошить, а його сімя буде доїдати хрін собачий без солі. Тоді буде порядок.
А та корупція про яку ти говориш взагалі не вартує уваги.

"взять и поделить". десь вже чув таке - здається той, хто сказав дуже освічена та ерудована "людина" :lol:

подивимось на Китай - кажете смертна кара? тому політичні опоненти Сі дійсно масово за ґратами. а родина Сі чесно примножує свої статки, як власне й Саша-стоматолог виявився дуже талановитим бізнесменом - недовго правда 8)

з корупцією борються зовсім по-іншому. але тобі звісно це не сподобається, бо відповіді в тебе, звідки твої гроші - в тебе теж немає 8)
Shaman

Подякував: 772 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 03 сер, 2025 16:11

Banderlog написав:
  pesikot написав:
  Banderlog написав: Це ще один спосіб викачки з україни грошей. Щоб боротись з корупцією першим ділом треба заборонити, точніше сильно обмежити вивід звідси грошей. Хоча б на час війни.

Це взагалі ні до чого, бо як я писав вище - коррупція має значно більше проявів

Це якраз до чого, те про що пишеш ти то пусте.
Головне це корупція в верхах.
Ні про один такий випадок не чути. Корупціонеори виводять гроші в європу, далі вивозять туди родини.
Кожен можновладець, який бере взятки має знати, що рано чи пізно , держава його випотрошить, а його сімя буде доїдати хрін собачий без солі. Тоді буде порядок.
А та корупція про яку ти говориш взагалі не вартує уваги.

То ти за порядок ...

Ок, ти в ЗСУ щось крадешь, за кордон хочешь, родину туди теж

Чому тебе не потрібно випотрошити та "а його сімя буде доїдати хрін собачий без солі" ?
Давай аргументи на свою користь, я почитаю )
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 03 сер, 2025 16:14

budivelnik написав:
  _hunter написав:Я хотел вот прямо как в тех инфо-циганских рассказах: "поотказывал себе во всем пять (или сколько там было?) лет - и в топ 10% (или сколько там?) по доходам вышел". Вот такие истории финансового успеха у финансового гуру есть? :roll:
За 5 років - нема
За 20-25 років - є.
Глянь як зміниться доходи, якщо ти будеш кожних 3 роки збільшувати їх на 30% (грубо 10% в рік)
......

И есть двое-трое подопечных - на которых эта теория подтверждается? :roll:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 03 сер, 2025 16:17

Banderlog написав: Я можу запропонувати.
2. Мобілізація тотальна, зняти кілька частин нацгвардії з фронту і зачистити великі міста. Слабих на укріпроботи, здорових на фронт, бзвп вже пройдуть в підрозділах, за 3 роки в них час був...
3. Заборонити вивіз грошей з україни на час війни. Має бути держ монополія на зовнішню торгівлю.
6. Відмовитись від гоніння на церкву, курсу в нато, відчепитись від російськомовних...

Так головне ж в п.6, навіщо було весь цей туман нагоняти ? )
Чому ти таке недолуге ? )

З церквою все просто - відмовляйтесь від РПЦ і буде вам щастя, хто не згоден - на Росію через міні поля )

До узкоязычных взагалі ніхто не чіпляєтся, розмовляйте як хочете
Але державна мова - українська, в держустановах - українська, документообіг - українською

PS. Про "гоніння" на церкву.
Сьогодні у Храмі Усіх Святих Чернігівських відбулась воскресна служба, як і кожного дня відбуваються там служби
Де "гоніння" ?

Всі "гоніння" в твоїй голові
Востаннє редагувалось pesikot в Нед 03 сер, 2025 16:25, всього редагувалось 1 раз.
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 03 сер, 2025 16:19

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Banderlog написав:Головне це корупція в верхах.
Трошки не так
1 Народу розповіли що якщо в корупціонерів забрати а народу роздати - то народу працювати не треба в нього і так все зявиться..
2 А от якби народу розказали ІСТИНИЙ СТАН СПРАВ - тобто
а - корупція заважає (особливо якщо в тебе нема кума корупціонера, бо як є - то допомагає)
б - якщо забрати ВСІ статки корупціонерів і поділити їх ПОРІВНУ( по справедливості не вийде бо тоді відібране переміститься до нових корупціонерів( кум який все вирішить- є практично у всіх) то кожному може перепаде по гайці від бентлі.. а може й не перепаде по 1000 грн...

То можливо боротьба з корупцією в головах тих хто заробляє нижче середньої по державі- трошки б опустилась в низ списку, звільнивши перше місце питанню ЯК ЗАРОБИТИ
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 03 сер, 2025 16:23

_hunter написав:
  budivelnik написав:
  _hunter написав:Я хотел вот прямо как в тех инфо-циганских рассказах: "поотказывал себе во всем пять (или сколько там было?) лет - и в топ 10% (или сколько там?) по доходам вышел". Вот такие истории финансового успеха у финансового гуру есть? :roll:
За 5 років - нема
За 20-25 років - є.
Глянь як зміниться доходи, якщо ти будеш кожних 3 роки збільшувати їх на 30% (грубо 10% в рік)
......
Ті хто виграє перегони -як правило індивідуалісти...
По Україні є 2 млн успішніших від мене...
Але в кожного з них свій рецепт успіху... хоча у переважної частини -рецепт один
а- спочатку вчимось заробляти більше ніж витрачати
б - потім вчимось правильно вкладати заощаджене у розвиток а не споживання
Як правило -10 років достатньо для виходу на заробіток який вищий середнього по Україні.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 03 сер, 2025 16:26

Shaman написав:
  Banderlog написав:
  Shaman написав:я свої думки виклав - чекаю на твої. а то критиканів багато, нема кому робити - й ти один з таких ;)

м'ясом вони як воювали, так й воюють - як це ти не хочеш визнавати. а ракетами та шахеди тероризують цивільне населення. руські так завжди й воюють - вони герої лише проти беззахисних.

а скільки можна брехати - "ти ж того року не хотів перемирря по лінії зіткнення?" - це ж твоя вигадка та нахабна брехня. чи є стиль життя по-руські - нахабно брехати. схоже ти просто балабол, який сам нічого не може запропонувати, лише накидає на інших...

а ще я дивлюся - затишшя на гілці, всі проросійські поховалися. може нас чекає чергова різка зміна курсу, й всі чекають оновлені методички? бо сміливість руських - це лише блефувати, а в житті - бекати - "а нас за що" 8)
мясом воюєм ми. Бо в нас нема ні ракет ні кабів. Те що ти називаєш терором мирного населення все відбувається десятикратно на фронті. Чи ти вважаєш що мобілізованих менш шкода ніж ухилянтів в тилу?
Я можу запропонувати.

з приводу що ми воюємо м'ясом - надто смілива заявка. ми кидаємо людей на самовбивчі штурми? тому обережніше зі словами. а ракети чомусь Раша все одно пускає в тил. на фронті більше дрони літають. дронів нам вистачає?

я так бачу плану, як домовитися в тебе звісно немає - аби на інших наїхати. :D

виборів під час війни не буде, крапка. це провокація під час війни. Зе міг би створити коаліційний уряд, але так, особисті амбіції переважають. маємо що маємо. менша з проблем.

про мобілізацію - немає данних скільки ми мобілізуємо. так має, бути така кількість, щоб забезпечити ротацію. демобілізація - це має влада відкрито комунікувати, не ховатися.

антикорупціонерів в армію - контролювати, щоб різні Banderlogи собі на золоті унітази не заробляли, як вони вихваляються 8)

а що про зупинення бойових дій? спочатку зупинення, потім про мову поговоримо. от сформулюйте, як ЛАДа утискають в Харкові з мовою. не уявляю. а про церкву - хто патріарх твоєї церкви - ти жодного разу не відповів на це питання. тому тут питання не утиску віри, а п'ята колонна з російським громадянством й незрозуміло ще з якими погонами... й все одно віряни ходять до церков. теж питання - як УПЦ МП утискають в Харкові?

російськомовних зараз не утискають, а просто нищать саме руські - що там зі "звільненими" містами Донбасу - суцільна сіра зона?
це так і є, ми воюєм мясом. На штурми воно закінчилось в 23му, тепер стає тільки на оборону. В нас нема переваги в дронах, особливо там де фронт рветься. Чим по твому компенсується перевага росіян в артилерії, ракетах та авіації? Тільки піхотою в норах. На фронті ракет і дронів літає більше ніж в тилу. Просто влада говорить тільки про втрати цивільних і висвітлюєть в основному удари по столиці і мільйонниках. Ти багато чув про обстріли херсону сум чи харкова?
Комунікувати? Ця влада і так забагато комунікує, раніше звернення було 2, 3 рази на рік. А зара черчіль сам знімає відосики на телефон.(напевно економить гроші для телемарафону :lol:)
Народ втомився од цієї безкінечної пустої балаканини.
Виборів під час війни не буде а війна буде до 35 року? ))
І демобілізації не буде до 35 року? А влада не боїться, що не розігнавши майдан на захист набу, зявиться новий майдан? Рідних військовослужбовців, за терміни демобілізації? Майдан тих кому затримують виплати за убитих і скалічених? Думаєш цих людей буде розігнати легше ніж атикорупціонерів?
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 03 сер, 2025 16:27

budivelnik написав:
  _hunter написав:
  budivelnik написав:За 5 років - нема
За 20-25 років - є.
......
По Україні є 2 млн успішніших від мене...
Але в кожного з них свій рецепт успіху...
......

А теперь смотрим, что я сказал в самом начале этого спора непойми о чем...
  _hunter написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав:detroytred
Я вам уже говорил - вы ведёте бесполезный спор.
У человека единственная цель - похвастать своими достижениями.
Никто не спорит - успеха он добился. Но, подозреваю, здесь достаточно людей, добившихся не меньшего. И я даже не говорю, что материальный успех не единственный вил успеха.
Но при такой цели доказывать что-либо бесполезно, человек просто не хочет говорить о другом и будет всё переводить на одну тему - на себя любимого.

......

там проблема: нет никаких доказательств, что оно хоть как-то масштабируется. Т.е. не является обычной случайностью.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 03 сер, 2025 16:30

Re: Напад росії і білорусі на Україну

_hunter написав:А теперь смотрим, что я сказал в самом начале этого спора непойми о чем...
А тепер згадай що я тобі відповів
1 Не масштабується моє досягнення.
2 При цьому є 2 млн тих хто не вивчаючи мої досягнення- досяг кращого
3 Масштабується досягнення тих хто ВНИЗУ по доходам і чим більше вони внизу тим менші зусилля їм треба прикласти щоб вилізти вище
4 Але вилазячи вище вони починають конкурувати з тими хто там вже є

Таким чином
Те що є всього ОДИН олімпійський чемпіон- не заперечує того що сотня тисяч у цьому ж виді спорту стануть чемпіонами свого двору.

ПС
за пошуками чарівної палички тобі до
а - воєнпенса - в нього є тверде переконання що колись якийсь можновладець за вас все вирішить
б - до лада - той вважає що треба здатись і тоді москалі вам все вирішать
або
в - до долярчика, він вже вступав двома ногами в піраміду, йому зайвий партнер заважати не буде
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 1463214633146341463514636 ... 14676>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему