|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 03 сер, 2025 16:33
Shaman написав:подивимось на Китай - кажете смертна кара? тому політичні опоненти Сі дійсно масово за ґратами. а родина Сі чесно примножує свої статки-
тому китай став 2ю а може і 1ю економікою світу. ми ж демократія? То може проведем референдум на рахунок пожиттєвого з конфіскацією для розкрадачів в особокрупному розмірі? Чи мож це не на часі? Тут думка народу не важна? Активісти будуть боротись по іншому, дивитись щоб вистачало грошей на виплати по зовнішнім зобовязанням України?)))
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 03 сер, 2025 16:40
Banderlog написав:То може проведем референдум на рахунок пожиттєвого з конфіскацією для розкрадачів в особокрупному розмірі?
Можем.. але ти ж перший сядеш. Згідно референдуму кожен хто тицьне в тебе пальцем -отримає 10% того що в тебе є... Дуже швидко дотрахаємось до мишей.. ПС якщо ж рішення вкрав чи ні буде приймати суд... то толку з того референдуму? Тоді треба буде другий проводити на тему хто перший займе крісло судді і через скільки хвилин його можна буде розстріляти за незаконно прийняті рішення.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 03 сер, 2025 16:42
budivelnik написав: _hunter написав:А теперь смотрим, что я сказал в самом начале этого спора непойми о чем...
А тепер згадай що я тобі відповів 1 Не масштабується моє досягнення. ......
Именно! -- о чем я в самом начале и сказал: _hunter написав: Shaman написав: ЛАД написав:detroytred Я вам уже говорил - вы ведёте бесполезный спор. У человека единственная цель - похвастать своими достижениями. Никто не спорит - успеха он добился. Но, подозреваю, здесь достаточно людей, добившихся не меньшего. И я даже не говорю, что материальный успех не единственный вил успеха. Но при такой цели доказывать что-либо бесполезно, человек просто не хочет говорить о другом и будет всё переводить на одну тему - на себя любимого.
......
там проблема: нет никаких доказательств, что оно хоть как-то масштабируется. Т.е. не является обычной случайностью.
Дальше говорить не о чем...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 03 сер, 2025 16:42
pesikot написав:Давай аргументи на свою користь, я почитаю )
Сформулюваннями радив б трохи акуратніше, але почитай) Я в цю гру грати не хотів, правил гри я не встановлював, но я в неї програвати не збираюсь.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 03 сер, 2025 16:48
Shaman написав: ЛАД написав:detroytred Я вам уже говорил - вы ведёте бесполезный спор. У человека единственная цель - похвастать своими достижениями. Никто не спорит - успеха он добился. Но, подозреваю, здесь достаточно людей, добившихся не меньшего. И я даже не говорю, что материальный успех не единственный вил успеха. Но при такой цели доказывать что-либо бесполезно, человек просто не хочет говорить о другом и будет всё переводить на одну тему - на себя любимого.
дійсно, суперечка беззмістовна - бо detroytred нема чим похвалитися а ви ЛАД не хочете бачити, що насправді хоче сказати Будівельник - що якщо не розповідати, що хтось винен, а брати й робити - то все буде добре. як власне й робили ті, хто досяг успіху. дехто досяг благополуччя на тому, що брав хабарі чи "вирішував" питання - так ці й скиглять більше всього зараз - бо працювати й заробляти гроші не вміли й не вміють 
Бо Шаман вирішив перебріхувати теж. У Детройта є досягенння, але Шаману хочеться збрехати, що нема. Теж в будівельники на брехні вирішив податися. І справа не в "якщо не розповідати, що хтось винен, а брати й робити - то все буде добре", це ніхто ніколи не заперечував. Предметом є -- що і хто може, повинен зробити, аби населення брало й робило. Щоб азірівське "не скигли, а бери лопату й копай", відбулося. Місіонер каже - якщо кожен підійде до дзеркала...(( Шаман просто співає тут. Я ж кажу, що практики-реформатори країн робили це іншими способами. І це практика, факти. А не ваші і місіонера співи-заклики. Від них результату нема. Якби потужно ви не дули щоки та не співали, вдаючи з себе ...(((
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 03 сер, 2025 16:49, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 сер, 2025 16:48
_hunter написав:Дальше говорить не о чем...
А про що ти хотів поговорити? як прочитавши біографію Моцарта стати Моцартом? чи біографію Блохіна - стати Блохіним? Що там ти про жабу квакав? Є ж зворотній приклад Якщо хтось обігнав 95%... то математично неможливий варіант коли 95% всі зберуться з силами і обігнавши 5% потраплять в 5%.. це ти хоч розумієш? Тим більше що мова йшла про те що чим бідніший-тим легше піднятись а не про те як всіх нероб і фантазерів перетворити в успішних з допомогою одного оповідання.. Ще раз це тобі до воєнпенса Тільки він тут переконаний що розуміє проблеми економіки бо прочитав пяток книжок класиків...
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 03 сер, 2025 16:49
Как же хорошо в оккупации ...
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 03 сер, 2025 16:50
detroytred написав:що і хто може, повинен зробити, аби населення брало й робило.
Відповідь В першу чергу САМЕ населення повинно про себе подбати Бо ті ХТО і ЩО які будуть розповідати КОМУ і ЩО робити - будуть враховувати СВОЇ інтереси а не інтереси конкретного громадянина. Ба більше Інтереси різних людей-різні.. саме тому воєнпенс вважає що протер штани не даремно а в будівельника з шаманом на цю тему інша думка. А якби до влади прийшов Будівельник? воєнпенс був би щасливим копаючи лопатою рів заради щасливого майбутнього лада?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 03 сер, 2025 16:52
Banderlog написав: pesikot написав:Давай аргументи на свою користь, я почитаю )
Сформулюваннями радив б трохи акуратніше, але почитай) Я в цю гру грати не хотів, правил гри я не встановлював, но я в неї програвати не збираюсь.
Тобто, красти ти хочешь продовжувати, за кордон виїхати продовжуєшь хотіти ... але саджати потрібно не тебе, а когось іншого ... Я правильно зрозумів ? )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 03 сер, 2025 16:53
budivelnik написав:Ще раз це тобі до воєнпенса Тільки він тут переконаний що розуміє проблеми економіки бо прочитав пяток книжок класиків...
Ти сплутав з собою, чудаче. Це ти себе вважаєш знавцем, бо маєш ларьйок та мільйонер гривневий після 30 років важкої праці та життя на 1/3 від трьох мінімалок. Ще й тому, що п.1 Будівельник завжди правий. п.2 якщо... Це, клоун, саме твої, твої правила. Особисто виставлені тобою, тобою. Це факти..
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
|