АндрейМ А може глянеш сам хто вимирає? статистика срср національність 1926 рік____1939 рік____1959 рік ____1970 рік___1979 рік____1989 росіяни ____77791124_______99951520_____114113579___129015140 __137397089_145155489 українці __31 194 976______28 111007 ____37252930 ___40753246 ___42347387___44186006
Статистика УРСР і України ______________________1989рік________________________2004 рік національність ____чисельність__________________ українці____________37 419 053___________________37 541 700 росіяни ____________11 355 582____________________8 334 100
То хто ВИМИРАЄ В УКРАЇНІ ? РОСІЯНИ чи УКРАЇНЦІ
І після війни чия чисельність сильніше зменшиться в Україні? росіян чи українців?
тому розганяєш зраду - розганяй її правильно Це повинно бути щось типу Ой-вей, що твориться , за совка було 3,3 українці на одного росіянина до війни в Україні було 4,5 українця на одного росіянина а після війни буде 10 українців на одного росіянина.. і як тоді раССейській мІр будувати?
Долярчик, щодо твоєї служби в мене тільки одна претензія: нахіба ти йшов на курси дронщиків, якщо вже мастив лижі? А так претензій нема. Інше питання: нахіба ти агітував за довбойобів, які зараз керують країною? За фінансову піраміду? А щодо твого питання: всіх не можна. Все одно хтось має бути в тилу. Просто це можна було зробити адекватніше, а не "хто попався і не зміг відкупитися". Могли за 3 роки налагодити мобілізацію і поступову демобілізацію. Демобілізували б тих, хто мав контракт до війни, потім окремим наказом тих, кого мобілізували в лютому. Якщо навіть цього забагато, то розбили б мобілізованих в лютому 22 на декілька партій. Показали б що демобілізація можлива, це б сильно зменшило напругу.
Schmit написав:Якщо не доходить вже навіть примітивний натяк, то поясню прямо, про що був мій пост. Ракети фламінго там же, де і трембіти/пекла/паляниці і українська балістика. Думав, це повинно дійти навіть до бовдурів після заяв про одну ракету на добу вже сьогодні. Але помилився. Все ж Карло Чіполла був правий.
Для особливо ТУПИХ повторюю: виробник "Фламінго" - основний спонсор черг на російських заправках. І їм я довіряю більше ніж зродойобу з німецьким ніком. Вони роблять досттаньо велику кількість далекобійних дронів, і якби хтось роззув очі, і шукав новини не тільки в прокацапських помийках, то певно бачив би і про наші влучання.
sashaqbl написав:Для особливо ТУПИХ повторюю: виробник "Фламінго" - основний спонсор черг на російських заправках. І їм я довіряю більше ніж зродойобу з німецьким ніком. Вони роблять досттаньо велику кількість далекобійних дронів, і якби хтось роззув очі, і шукав новини не тільки в прокацапських помийках, то певно бачив би і про наші влучання.
А хіба мова йшла про дрони?
То дійсно, про дрони ти і не пишешь. Взагалі, мовчання
Лише за останній тиждень Сили безпілотних систем (СБС) ЗСУ уразили два російські нафтопереробні заводи (НПЗ) та дві нафтоперекачувальні станції (НПС). Командувач СБС Роберт "Мадяр" Бровді у своєму телеграм-каналі підбив підсумки військових операцій.
Він наголосив, що після удару НПЗ у Новошахтинську Ростовської області палає вже понад 60 годин. За словами "Маляра", його атакували дрони 14 полку СБС та групи "Граф" СБС.
Про це ти, дійсно не пишешь. Ти шукаєшь тільки погане.
Schmit написав:Якщо не доходить вже навіть примітивний натяк, то поясню прямо, про що був мій пост. Ракети фламінго там же, де і трембіти/пекла/паляниці і українська балістика. Думав, це повинно дійти навіть до бовдурів після заяв про одну ракету на добу вже сьогодні. Але помилився. Все ж Карло Чіполла був правий.
Для особливо ТУПИХ повторюю: виробник "Фламінго" - основний спонсор черг на російських заправках. І їм я довіряю більше ніж зродойобу з німецьким ніком. Вони роблять досттаньо велику кількість далекобійних дронів, і якби хтось роззув очі, і шукав новини не тільки в прокацапських помийках, то певно бачив би і про наші влучання.
А хіба мова йшла про дрони?
Пан великий авіаційний спеціаліст може пояснити чим ракета відрізняється від дрона? особливо в контексті використання ардупайлота?