|
|
![]() новітні енкаведисти закатували 33-річного чоловіка
![]() ![]() офіційна версія бандитів... ТЦК: В пункті збору мобілізованих на Рівненщині від серцевої недостатності помер чоловік ![]() Кулеба заявляє себе борцем за реал.
Чудак, який на посаді співав в березні 2022: «Найкраще рішення, яке зараз може ухвалити Європейський Союз — це негайно взяти Україну до свого складу, – заявляв голова МЗС України Дмитро Кулеба. – Просто зараз зробити Україну повноправним членом ЄС. Історичні часи вимагають великих та історичних рішень, які здатні докорінно змінити динаміку подій. Це рішення — саме таке». А три дні тому у інтерв'ю вище прямо каже, що тільки дві новини будуть ознакою прийняття до ЄС. Тільки дві ці, а ВСЕ ІНШЕ білий шум, який не має ніякого значення. 1. Новина, що ЄС реформує процедуру прийняття рішень в ЄС. 2. Що ЄС узгодив з Україною всі питання по аграрці. Так прямо і каже, що на все інше, окрім цих двох пунктів, не звертайте уваги. А потім, як Пристайко... котрий вже на пенсії, тихенько проспівав, що та то пересічні короткозорі. ___________________________ Хоча і толкове він вказав: нема сенсу боротися з негативними новинами в інтернеті. Потрібно збільшувати кількість позитивних. Потрібно більше популізувати справжніх героїв. Саме болюче питання в суспільстві зараз - мобілізація. В наступних виборах лише одна надія -- на мудрість українського народу, що не повірить популістам. Інакше це ризики для країни в перші 10 років. Надія на мудрість народу... каже чудак борець за реальність 😁😁😁 ___________________________ Український народ не гірший за будь-який інший в світі. І мудрість (тобто колективний розум) має такого ж рівня, як і будь-які інші народи... Куплялися, купляються і будуть ще довго куплятися на уловки шулерів-можновладців. Вибори... Да для народу це гра в наперстки. Вгадування з... визначеним результатом. "Результати виборів визначаються до виборів. Через визначення модальності виборів (тобто мажоритарка-пропрорційніть які; нарізка округів; совмєщьонность з місцевими; і т.д.), часу проведення та 3-й фактор" (с) експерт. Британські 5 місць в парламенті партії Фараджа тому найяскравий приклад абсурду. Зміни (модальності) ... да виправляють...трохи((( як ото крокодили літають, але низенько-низенько. А Матриця транслює заворожене спостереження підрахунку голосів. Рахуюють хоть навіть абсолютно чесно, але результат вже визначений характером організації цих самих виборів. Під кого визначили модальності, час і 3-й фактор, той і буде переможцем. Все начебто по-чесному ж --- кожен абсолютно самостійно, сам ... обирає під яким стаканчиком шарик.
![]() Пів життя вчитись/тренуватись/"хавати" податки, що би що???По-перше: снаряди я НІКОЛИ не мив(в нас було четверо людей, які цим в основному і займались на міні-складі) По-друге: не хз скільки від фронту, а в основному 5-7км від ЛБЗ, а копати їздив, то взагалі за 800м від ЛБЗ(або 1,5км від окопів піхоти орків) ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуТак ми теж "всецело и полностью" за їх фізичне устанєніє)). Нехай оповіщенням займаються тільки 58-річні тричі контужені, разом з синами депутатів з відірваними ногами ![]() Даша, ШКМ і таблиці Брадісаwhois2010
Я не забороняю вам так вважати, хоча он у Кендела з Дашою є якісь особливі таблички/пропорції, по яким вони удвох гигикаючи розказують про недостатню оцінку послуг військового навіть в ролі мийщика снарядів чи заповнювача журналу. Уявляєте скільки в тій табличці коштує послуга бойового пілота?? Але то незручні для Кендела дані, він сюди їх не принесе 😅 Ми можемо лише самі пофантазувати, скільки коштує послуга цивільного пілота, по табличкам Кендела перерахувати на коефіцієнти ризику, ненормованого робочого часу і тп. Щось там має вийти і можливо навіть не на вашу користь 😅 Та да, то щось за кілька днів мовчання накопилось)) Більше не буду) Востаннє редагувалось Hotab в Вів 26 сер, 2025 11:55, всього редагувалось 1 раз.
![]() Це що за брєд? Тобто при відсутності відмазки від мобілізації - зустріч з ТЦК це максимум "нервное напряжение". Людина явно дуже далека від сьогоднішніх український реалій.
![]() За крок до перевороту думок©Так отож!!! >>> В кінці квітня - то я вже мав перший виїзд на бойову! А пішов я 26.02.2022 у військомат... Але там тоді протирчав до ночі і нам сказали приїхати завтра зарнку на 9:00. Тож, наступного дня я приїхав у військомат і нас повезли у ВЧ(де потім за +/- місяць, туди поблизу прилетіла ракета... - але я вже тоді/на той час був під кордоном бульбашів) ![]()
Был слив или нет - я не знаю. А вот относительно иранской неоднозначности примеры есть. В июне посол Ирана в Армении Мехди Собхани заявляет об использовани территории Азербайджана для нанесения ударов израильскими беспилотниками. А в августе секретарь Высшего совета нацбезопасности ИРИ Али Лариджани подчеркивает, что обвинения в адрес Азербайджана об оказании военной помощи Израилю не подкреплены никакими доказательствами.
Зараз переглядають цей форум: Shaman і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|