|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 27 сер, 2025 21:26
ЛАД написав: Shaman написав: ЛАД написав: Может, хватит об "израильском варианте"? Израиль с самого начала пытается установить нормальные отношения с окружающими арабскими странами. И постепенно это удаётся. К сожалению, медленно. Но целью "вечную войну" Израиль точно не ставит.
а що в нас є плани вічної війни? вигадка. в нас взагалі були нормальні відносини з сусідами, й з Рашею теж. доки вони не вирішили, що треба довести, що України не існує, й її треба окупувати.
До 2014 они такого не доводили. Уже не раз писал - обвинять Путина можно и нужно, но повлиять на него мы толком не можем. Только так, как это происходит сейчас на фронте. А вот разбираться с собственной политикой и рассматривать, какие ошибки мы совершили необходимо. Хотя бы для того, чтобы не повторять их в будущем.
помилка лише одна - треба було рухатися в Європу одразу. а не намагатися й вашим, й нашим але перемовини Ізраіль проводить по-різному. з тими, хто визнає його право на існування, - то домовляється. з тими, хто не визнає - ХАМАС, Хезбола - який там план перемовин? повне знищення? та й Іран бачите ефективно побомбили. нагадаю, поки Раша не визнає право України на незалежне існування - якщо відкинути словесну мішуру.
Израиль ведёт переговоры со всеми. И изначально все арабские страны не признавали "його право на існування". В т.ч. и Египет, и ОАЭ, и саудиты, и все прочие.
найбільш результативні перемовини в Ізраіля зараз з Хамасом та Хезболою. й з Іраном перемовин не ведеться, не вигадуйте тому гадаю з європейською частиною Раші теж налагодимо стосунки - років через 20-40  за умови адекватної влади там, а не руського міра.
Почему только с "європейською частиною Раші"? А куда вы денете "азійську частину"?
я вже казав - рано чи пізно керувати за Уралом буде Китай Вчера вечером тут слегка обсудили интервью Кулебы, где он говорил, что: "Я проти шельмування фінляндського варианту". И о вероятности "внутрішнього вибуху в Росії", на що активно розраховують деякі тутешні дописувачі (51.25-51.45): за ступінню вірогідності... оце в мене там умовно на передостанньому місці. На останньому місці Путін прокинувся і передумав. Ну, типа, і бог з нею, з цією Україною, хай живе, як хоче.
Т.е. Кулеба рассматривает возможность какого-то сосуществования и сотрудничества с РФ даже в условиях сохранения её в сегодняшней форме. Вы не согласны с этими высказываниями Кулебы?
з цим - не згоден. в поточному вигляді, з поточними настроями Раша буде намагатися завоювати Україну. але питання, коли зміниться влада - а вона зміниться. там й подивимось, чи можливі перемовини
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1645 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
5
Додано: Сер 27 сер, 2025 21:28
Shaman написав: _hunter написав: Shaman написав:немає таких планів, це твоя вигадка.
А что, уже озвучили план завершения?  Или то нужно читать как "нет никаких планов вообще"? 
особисто вам може й ні. а Раші неодноразово - але вони все хочуть пропетляти
Снова забыл о чем разговор был?.. Banderlog написав: так, в нас плани вічної війни.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 489 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 27 сер, 2025 21:45
Маркарова - давайдосвідінья
-
flyman
-
-
- Подякував: 1607 раз.
- Подякували: 2854 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 27 сер, 2025 22:09
Интересно, что такое с рейтингом случилось?  Якби цієї неділі відбулись вибори президента, то в другому турі на них переміг би генерал Валерій Залужний. За нього проголосували б 71%. За чинного президента - 28,9%
Такі дані соціологічного опитування Київського міжнародного інституту соціології серед киян. Опитування провели наприкінці липня-початку серпня цього року.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 489 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 27 сер, 2025 22:13
detroytred написав: budivelnik написав: detroytred написав:За віконце глянь --- капітали тупо скирдують в Біток тощо...
1 Я скирдую....не в біток , поки що є куди розвиватись.... 2 Ти що робиш? що і куди скирдуєш? і як твоє НЕскирдування тобі допоможе? 3 Як допоможе НЕскирдування тим 90% які НЕскирдують? Вони на чому своє життя поращать? На обслуговуванні МОЇХ капіталів - так я не проти... чим менше капіталів в них... тим менше я ЇМ заплачу за обслуговування моїх. Тому ти можеш й далі натягувати сову на глобус про можновладців/країни які якимось фантастичним чином знайдуть капітал на інструменти для того щоб ці інструменти роздати НЕскридувальникам... Це похлєще теорії комунізму буде.
Нарешті. Хоч в одному елементі прогрес. Ти, як отой індєєць, побачив, що твоє бохатство в значній мірі базується на отих роботягах... Ти кумедний. Навіть після років повторення тобі, що від можновладців-управлінців-регуляторів потрібен не капітал, як ти от тільки що приписав-збрехав мені, а створення сприятливих умов в ринку для подальшого розвитку.
Як все запущено Бідні туркмени з якими ти спілкуєшся З такою кашею в голові і відсутністю логічних ланцюжків я навіть не уявляю що і де ти міг викладати військовим.. Давай по порядку 1 Я погоджуюсь з твоєю тезою що працівник приймає участь в обороті чужого капіталу чим допомагає його наростити. 2 Якщо ти й сам так вважаєш - то дай мені відповідь якщо працівник збільшує МІЙ капітал - то чи може він збільшувати СВІЙ ? 3 Якщо він може збільшувати свій - то чи можна заявити що я й можновладці ( я надаючи інструменти/технології/керування а можновладці створюючи закони - допомагаємо працівнику створити свій ? 4 Якщо допомагаємо я за рахунок інструментів даю можливість покращити продуктивність праці а можновладці за рахунок законів - зробити більш справедливий перерозподіл створеного працівником То чи має ПРАВО(можливість) працівник частку СВОЄЇ праці направляти не на споживання а на створення власного капіталу який в подальшому дозволить йому не користуватись моїм( а значить не платити мені за використання) ? Передостаннє Що там писав рікардо про справедливий розподіл результатів праці між капіталом-працею-рентою ? Тобто Якщо мій капітал збільшує продуктивність праці працівника на якусь величину - то яку частку з цієї величини працівник згідно рікардо повинен віддати за використання капіталу? Якщо закон прийнятий можновладцями створив справедливі норми перерозподілу створеного до капіталу-працівника-бюджетників то яку частку від створеного працівник повинен заплатити можновладцям за ці створені умови І останнє Чи погоджуєшся ти що я отримуючи тільки частку від збільшення продуктивності праці за використання свого капіталу - несу відповідальність перед працівником виключно на розмір виплаченої мені частки? Точно так само Якщо можновладці створили якісь умови ( які НІКОЛИ не зможуть бути справедливими з точки зору усіх учасників ринку як виробника так і капіталіста чи споживача) - то чи повинні вони нести відповідальність більшу від отриманого за свою працю по створенню умов. Прості логічні запитання Тільки давай без своїх тупих єралашики-туркмени-ти нічого не тямиш.. Ти покажи що тямиш ти.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 27 сер, 2025 22:26
Shaman написав: andrijk777 написав: Shaman написав:постійно треба тикати носом. Україна готова проводити перемовини. власне саме Раша поки що проти просто перемовин, я вже не кажу про якийсь домовленності 
А нащо мені ця інфа? Ти пиши що ти пропонуєш? - Воювати далі. Ти завжди пропонуєш одне - воювати далі. Я це знаю. Нафіг ти це пишеш в мільйонний раз?
а ти брешеш як завжди я пропоную дотискати разом з партенрами Рашу на перемовини. а поки тиснуть, так немає вибору, будемо воювати. але Раша набагато ближче до перемовин, ніж ти розповідаєш - пуйло не просто так облизує Трампа - розуміє, що жорстких санкцій Раша може вже не витримати...
Що значить "брешеш"? Дотискати це хіба не воювати далі? Над логікою тобі це треба попрацювати. Shaman написав:чого ти постійно розповідаєш брехню, що Україна не хоче перемовин? 
Де я таке розповідаю, фантазер?
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 сер, 2025 22:30
_hunter написав:Интересно, что такое с рейтингом случилось?  Якби цієї неділі відбулись вибори президента, то в другому турі на них переміг би генерал Валерій Залужний. За нього проголосували б 71%. За чинного президента - 28,9%
Такі дані соціологічного опитування Київського міжнародного інституту соціології серед киян. Опитування провели наприкінці липня-початку серпня цього року.
перший тур ніс в ніс
-
flyman
-
-
- Подякував: 1607 раз.
- Подякували: 2854 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 27 сер, 2025 22:34
detroytred написав:А ти, ішачиш 30+ років, і маєш ... 14 млн. грн.
Ще раз для тих в кого рація на бронепоїзді Скажи мені , скільки у відсотках з 380 000 000 населення країн першої десятки по доходам змогло за 30 років ВКЛАСТИ 0,35 млн доларів Список населенні і середньодущовий дохід(ВВП) прикладаю Нагадаю - я цікавився в тебе чому ти не відкладав ВСЬОГО 4%.... Давай я тобі трошки модернізую табличку і покажу скільки відсотків треба було відкладати кожному конкретному жителю країни щоб за 30 років досягнути накопичення капіталу в 350 000 доларів ( я беру без нарахування відсотків на відсотки по тій простій причині що в цих країнах депоставки близьконульові.. або 1-3% , тому їх враховувати як би тільки зайвийраз плутатись Отже модернізована табличка _______країн_річний дохід на особу___к-сть населення___% заощаджень(річний) 1 __Люксембург Люксембург _135 682____0,7млн осіб___350000/30*135682=8,59% 2 __Ірландія Ірландія ______99 152____5,83 млн________350000/30*99152=11,76% 3 __Швейцарія Швейцарія ____93 457____9млн осіб_____350000/30*93457=12,48% 4 __Норвегія Норвегія ______89 202____5,57млн осіб____350000/30*89202=13,07% 5 __Сінгапур Сінгапур ______72 794____6,03млн осіб____350000/30*72794=16,02% 6 __США США ________________69 287____340млн_____350000/30*69287=16,83% 7 __Ісландія Ісландія ______68 383____0,4млн__________350000/30*68383=17,06% 8 __Данія Данія ____________67 803____6млн__________350000/30*67803=17,20% 9 __Катар Катар ____________61 276____2,8млн________350000/30*61276=19,04% 10 __Швеція Швеція __________60 239____10,6млн______350000/30*60239=19,36% Як бачиш , якби я навіть жив в країнах з найвищим середньодушовим доходом в світі, то і там що зібрати 350 000 доларів-міні б приходилось стрибати вище голови як мінімув в 50% мешканців цих країн. Тому твої постійні заявки про те що мої досягнення мізерні - повязані з тим що в тебе немає зеленої уяви що таке ДОСЯГНЕННЯ і надіюсь ця табличка трошки тобі мізки прочистить щоб ти зрозумів в яких масштабах робиться бізнес і що таке добре(успіх) і що таке нормально (+3-5% в рік-це супер для 30% мешканців приведенної десятки найкращих країн)
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 27 сер, 2025 23:10
budivelnik написав:Як все запущено Бідні туркмени з якими ти спілкуєшся З такою кашею в голові і відсутністю логічних ланцюжків я навіть не уявляю що і де ти міг викладати військовим.. Давай по порядку 1 Я погоджуюсь з твоєю тезою що працівник приймає участь в обороті чужого капіталу чим допомагає його наростити. 2 Якщо ти й сам так вважаєш - то дай мені відповідь якщо працівник збільшує МІЙ капітал - то чи може він збільшувати СВІЙ ? 3 Якщо він може збільшувати свій - то чи можна заявити що я й можновладці ( я надаючи інструменти/технології/керування а можновладці створюючи закони - допомагаємо працівнику створити свій ? 4 Якщо допомагаємо я за рахунок інструментів даю можливість покращити продуктивність праці а можновладці за рахунок законів - зробити більш справедливий перерозподіл створеного працівником То чи має ПРАВО(можливість) працівник частку СВОЄЇ праці направляти не на споживання а на створення власного капіталу який в подальшому дозволить йому не користуватись моїм( а значить не платити мені за використання) ? Передостаннє Що там писав рікардо про справедливий розподіл результатів праці між капіталом-працею-рентою ? Тобто Якщо мій капітал збільшує продуктивність праці працівника на якусь величину - то яку частку з цієї величини працівник згідно рікардо повинен віддати за використання капіталу? Якщо закон прийнятий можновладцями створив справедливі норми перерозподілу створеного до капіталу-працівника-бюджетників то яку частку від створеного працівник повинен заплатити можновладцям за ці створені умови І останнє Чи погоджуєшся ти що я отримуючи тільки частку від збільшення продуктивності праці за використання свого капіталу - несу відповідальність перед працівником виключно на розмір виплаченої мені частки? Точно так само Якщо можновладці створили якісь умови ( які НІКОЛИ не зможуть бути справедливими з точки зору усіх учасників ринку як виробника так і капіталіста чи споживача) - то чи повинні вони нести відповідальність більшу від отриманого за свою працю по створенню умов. Прості логічні запитання Тільки давай без своїх тупих єралашики-туркмени-ти нічого не тямиш.. Ти покажи що тямиш ти.
Ну от що тобі дати і відповісти? Якщо ти в: *3 Якщо він може збільшувати свій - то чи можна заявити що я й можновладці ( я надаючи інструменти/технології/керування а можновладці створюючи закони - допомагаємо працівнику створити свій ?* ----- фіг зна йщо нагородив. Про яке надання тобою твоєму працівнику інструментів/технологій/керування для створення чи збільшення ним собі капіталу, ти кажеш??? Це якась абракадабра... От що ти наліпив?! _______________________ А от тут: *Якщо мій капітал збільшує продуктивність праці працівника на якусь величину - то яку частку з цієї величини працівник згідно рікардо повинен віддати за використання капіталу?* --- це по третьому колу за останні дні. Я ж тобі відповідав вже, а ти знов. То ще раз: нема прямого зв'язку між результом праці робітника (тим що ти повищиш його продуктивність праці за рахунок своїх хоч капіталовладень, да хоч нової організації праці - наприклад, удосконалиш процес) і збільшенням твого доходу від цього. Бо ти купляєш в робітника його робочу силу. Яка визначається не його працею, а ціною даної робочої сили на ринку (співвідношенням попиту на неї та пропозиції). До чого ти тут взагалі оту справедливість тулиш? Якщо тут справа суто в рості вартості робочої сили в ринку. В рості, бо при зростанні технологічності процесу та відповідальності роботяги в цьому процесі -- які відбуваються з розвитком рівня виробництва (про яке ти наводиш), відповідно буде зростати вартість робочої сили. Бо і попит на такого рівня робсилу буде зростати. Грубо -- ти новий верстат або ускладненне взбиття коктейлю даш більш кваліфікованому, відповідальному працівнику чи менш? Або, наприклад, тому ж самому робітнику підвищиш зп, щоб він підвищив свій рівень кваліфікації та відповідальності. Тобто це все пов'язано, а не просто ти взяв і підвищив продуктивність праці у робітника. Без змін з його боку. Ну по якому колу-то???? Тому й кажу: хоч вважай так по-своєму... Я вважаю інакше. Не згоден, то і нехай. Ну дійсно ж набридло вже колами... Відповів тобі зараз на твої ці по колу тільки тому, що ти хоч зараз обійшовся без перекручень моїх тверджень. Хоча(( Стосовно відповідальності можновладців, так мова ж не про відповідальність, а про їх роль. Роль. Я кажу, що їх роль вирішальна, визначальна. Їх функція в загальному процесі, що відбувається в країні, ринку, визначальна, вирішальна. А ти щось наворотив про "то чи повинні вони нести відповідальність більшу від отриманого за свою працю по створенню умов."
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
|