Hotab написав:Технології вже прийшли Просто ціна для населення не ринкова, тому і не вигідно все ще
Якщо рахувати вартість підключення до енергомереж ( а це мінімум 500 доларів помешкання) і абонплату за ніщо... То ціна у нас ВЖЕ ринкова Просто населення чекає поки прийде чарівний можновладець і все вирішить.
fox767676 написав:філіпінки - ефіопки в 12 вже бувають ого-го в мене перша любов ефіопка ну замовиш з випускного альбома
звичайна школа, звичайні носії і носійки R1a гаплогрупи, а не інтернаціональний клас інтернаціональної школи на Печерську ім. Лумумби з виприсками партійної та нкаведешної еліти що сексотили з ясельної групи
fox767676 написав:філіпінки - ефіопки в 12 вже бувають ого-го в мене перша любов ефіопка ну замовиш з випускного альбома
звичайна школа, звичайні носії і носійки R1a гаплогрупи, а не інтернаціональний клас інтернаціональної школи на Печерську ім. Лумумби з виприсками партійної та нкаведешної еліти що сексотили з ясельної групи
ну і шо значить не 12 а 14
я ще в роки коли на печероську було багато гостинок, комуналок був пролетаріат і мажори я сину депутата вру купоно-карбованці до рота запхав може жорстко, але і він був надто духовно незрілий цінував людей скільки у кого модної техніки а мене дівчата цінували за талановиті коментарі з приводу укр.літератури
В "компенсацію за втрачене житло", позволяющую приобрести новое, простите, не верю.
Та і не потрібно в неї вірити. Не буде стільки. Але отримавши певну суму, люди хіба поїдуть саме на старе місце? З чого б це? Хіба що там хтось безкоштовно щось буде надавати
Але з оглядкою, а що там робити? Де там заробляти?
ЛАД написав:А при таком делении, как у прапорщика, на МЫ и вы, вообще говорить не о чем.
Слухай старий парторг 1 Ти розвалив Державу яку я відбудовую 2 ТИ як нехлюй який все просрав дивуєшся що я від тебе відокремлююсь?
В тебе з мозгами все нормально... ПС мій молодший зустрічається з дівчинкою з Тимчасово Переселених , так вона чому російську не використовує... Вона чомусь у Львові подала заявку на Грант щоб якось відновити свій бізнес який в неї був на тимчасово окупованих територіях.
І ця її ДІЯЛЬНІСТЬ - викликкає ПОВАГУ а твоя поведінка - тільки гидотний рефлекс на тебе.
Hotab написав:«Риночок підрегулює» Значить з/п буде не 20 , а 40 А ми додамо по 1 грн за кожний кВт купленої е/е..
) чому не 60?
Ринок може і так нарішати. А ми додамо по 2 грн за квтгод в місячну платьожку Скільки там зараз найдешевша е/е в Європі? грн 10 і то в сонячних країнах? Так чому у нас 4 і 2 вночі?
«Риночок підрегулює». Только в этом случае 90-е покажутся раем.
Это зависит не от Украины, а от технологии. Достигнет ли она такого. Сильно сомневаюсь.
Технології вже прийшли Просто ціна для населення не ринкова, тому і не вигідно все ще
Пока что во всём мире "зелёная энергия" дороже старой. Или у вас другие данные?
Hotab написав:Скільки там зараз найдешевша е/е в Європі? грн 10 і то в сонячних країнах? Так чому у нас 4 і 2 вночі?
За кіловатт у ойро для населення: Bulgaria 0,09 Hungary 0,09 Poland 0,09 Albania 0,08 Montenegro 0,08 Bosnia and Herzegovina 0,07 Serbia 0,07 Kosovo 0,06
Пока что во всём мире "зелёная энергия" дороже старой. Или у вас другие данные?
Глибоко не копав, але в південних країнах сонячна вже перетнула цю межу рентабельності. Може хіба де домінує атомна, але там спробуй порахуй правильно собівартість з врахуванням і будівництва станції, і утилізації ядерного палива. А не вчистяк рубати гроші на готовій.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 11 жов, 2025 20:36, всього редагувалось 1 раз.