Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Пон 13 жов, 2025 14:25

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав: Вы понимать прочитанное окончательно разучились?
UA, вообще-то, написал об РФ, а не Украине.

й де там написано слово РФ? якщо про РФ - ок. питання знімається. але щось автор про це не написав...

й все одно це вигадка - немає такого завдання на раші. це просто наслідок цієї бездумної війни коли не рахують втрати - знищення населення...

Ну, я же говорю - понимать прочитанное вы окончательно разучились.

маячню не розумію, визнаю. й коли не можуть зв'язно писати - ІНКОЛИ не розумію. а ви щось останнім часом взагалі нічого написати не можете на мої аргументи - не можете прочитати чи нема що відповісти? ;)
Shaman

Подякував: 786 раз.
Подякували: 1662 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Пон 13 жов, 2025 14:40

Успіх написав:Якщо артилерист копав

- Ты где работаешь?
- В аэропорту, туалеты мою.
- Ну и зачем тебе такая работа, брось её!
- ЧЁ! Вот так просто ВЗЯТЬ И уйти из авиации???!
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6486 раз.
Подякували: 21661 раз.

Профіль

133
82
38
2
Повідомлення Додано: Пон 13 жов, 2025 15:02

Hotab написав:
  ЛАД написав:
  Сибарит написав:.........
И выключают мозг 😁
Совсем не обязательно.
Достаточно иметь соответствующую мощность электропитания. :)

Ну, утюг и стиралка, может, и лишнее. Достаточно духовка+плита+кондиционер. Но, в принципе, если человек не один, а семья, то реально и такое, как я написал, когда люди хотят побыстрее справиться с бытовыми делами и отдохнуть.
Или надо создавать для квартиры инструкцию по технике безопасности с учётом имеющейся в квартире техники и под подпись ознакомить с ней. Как на производстве.

Таке «комбо» можливе, але все ж з низькою ймовірністю.
Пралка підігріває воду кілька хвилин , потім лише крутить, там низька потужність
Плитка на «бусті» теж недовго, потім стоїть помірний режим підтримки.
Конд, якщо інверторний , то теж поступово скидає потужність.
Тобто співпасти все разом може , але малоймовірно
Оно-то так.
Но в принципе вся эта техника работает в периодическом режиме - и дужовка, и электроплита, и утюг. Вот не знаю, как стиралка - греет только один раз?
А так и духовка греет не постоянно - догнала до нужной температуры, нагрев отключился, чуть остыла, опять включился. В какие моменты это произойдёт, не угадаешь. Так что, возможно, не так уж маловероятно.
ЛАД
2

Подякував: 5364 раз.
Подякували: 4867 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 13 жов, 2025 15:11

Якщо Безугла не вклалася в криптовалюту, то вона мудра

Якщо Безугла не вклалася в криптовалюту, то вона мудра жінка.
flyman

Подякував: 1615 раз.
Подякували: 2861 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 13 жов, 2025 15:16

ЛАД
Но в принципе вся эта техника работает в периодическом режиме - и дужовка, и электроплита, и утюг. Вот не знаю, как стиралка - греет только один раз?

Якщо охолоне вода, то підіграє. Загалом в годинному циклі програми 40 град нагрівач працює 10-15 хв
З духовкою інтервали нагріву ще менші. Ну коротше, «перекриття» одне одного можливо, але … ))
Hotab

Подякував: 395 раз.
Подякували: 2518 раз.

Профіль

5
4
4
Повідомлення Додано: Пон 13 жов, 2025 15:30

Hotab написав:ЛАД

Якщо охолоне вода, то підіграє. Загалом в годинному циклі програми 40 град нагрівач працює 10-15 хв
З духовкою інтервали нагріву ще менші. Ну коротше, «перекриття» одне одного можливо, але … ))
10-15 мин. за час не так мало. У духовки и у плиты тоже включения не надолго (кроме начала работы), но тоже какое-то время занимаю. Так что, думаю, вероятность не настолько уж мала. Тем более, пользуются всей этой техникой достаточно часто. Так что когда-то пики совпадают. И иметь запас мощности в расчёте на это надо.
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 13 жов, 2025 17:03, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5364 раз.
Подякували: 4867 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 13 жов, 2025 16:51

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Water написав:Звісно ще бувають "ентузіасти" зі зварювальними апаратами, заряджальщики електромобілів, але це також вирішується, графік покаже в якій квартирі дуже високе нетипове енергоспоживання.
Заряджальщики автомобілів як правило збалансовують енергосистему а не розбалансовують....
В мене три електромобіля , які споживають 500 квт*год /місяць , + саме житло споживає ще 200-300, але при цьому 80% енергоспоживання електромобілів в період 23,00-7,00
Бо вночі ми як правило електромобілями не користуємось.
budivelnik

Подякував: 293 раз.
Подякували: 2991 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 13 жов, 2025 16:56

Сибарит написав:
  ЛАД написав:Легко может быть ситуация, когда одновременно включают духовку и плиту + включён кондиционер, в то же время утюг и стиральная машина, ну и ещё что-то по мелочи.

И выключают мозг 😁
А які проблеми для будинку - поведінка однієї сімї..
Пару разів ввімкнуть більшу потужність ніж пропускає ЇХ автомат, і залишать себе без енергії поки не догадаються його вручну ввімкнути...
А кожне вимкнення/ввімкнення під навантаженням - скорочує життя автомата...
Спалять його і будуть чекати пару днів сервісну бригаду обленерго яка цей опломбований автомат замінить.

ПС
повідомленням вище про електромобіль
В мене встановлена потужність 7 квт , в сина 5 квт , вмикання електромобіля на зарядку потужністю в 2 квт - не вибиває ні в мене ні в нього ....
а 2 квт *10 годин зарядки=100 км пробігу...
На добу це в рази більше ніж наїзжає середньостатистичний споживач.
budivelnik

Подякував: 293 раз.
Подякували: 2991 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 13 жов, 2025 17:12

Автомат С25 до години може пропускати 7475Вт

budivelnik
Пару разів ввімкнуть більшу потужність ніж пропускає ЇХ автомат, і залишать себе без енергії поки не догадаються його вручну ввімкнути...

Там же є нюанс по алгоритму спрацювання автоматів . Тобто автомат на 25А не вимкне миттєво при загальній потужності на нього 25*230=5750Вт . (це до бесіди з ЛАДом про можливий вихід сумарного навантаження на макс)
Для серії С (С25) - це треба 1.3х від номіналу (при більших перевантаженнях - там інші сценарії вимкнення, швидші) , тобто давати 7475Вт на протязі до години.
Очевидне, що за цей час або пралка вимкне тен, або духовка, і автомат повернеться до звичного режиму, не розімкнувши нічого.
Раптом хто не знав))
Hotab

Подякував: 395 раз.
Подякували: 2518 раз.

Профіль

5
4
4
Повідомлення Додано: Пон 13 жов, 2025 17:26

Re: Напад росії і білорусі на Україну

оце по темі

але зараз ті, хто розповідає, що треба слухати різні точки зору, почне волати, що Портнікова він не слухає :D хоча без Портнікова казати про різні точки зору - це просто смішно 8)
Shaman

Подякував: 786 раз.
Подякували: 1662 раз.

Профіль

1
4
5
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему