ЛАД написав:Выучить язык партнёра это нормально. И вы говорите, что ничего не хотите мне доказать?
Тобто, ви заперечили слова Бабченка і питаєте мене шо я хочу вам довести? Я- нічого, просто кажу шо ви не знаєте всієї специфіки, але кажете шо цього не буває. Їхала сім`я, вони розмовляли між собою українською, такого нєможєтбить? Якийсь покидьок питає пачєму нє на вєліком могучєм? Ви заперечуєте шо швейцарець не міг розмовляти з партнером українською, при цьому всьому кажете шо вивчити мову партнера це нормально?
Вы занимаетесь откровенной демагогией по пустому поводу. Вы пишете, что ехала швейцарская семья и разговаривала "між собою українською" и тут же предъявляете мне, что я "заперечую шо швейцарець не міг розмовляти з партнером українською". Но мне надоело вам что-то объяснять. Считаете, что статья и Бабченко не противоречат, пусть будет по-вашему. Соглашусь, что в Швейцарии такие полиглоты, что на улицах разговаривают даже на суахили.
Я зрозумів у чому питання. Ви мене не зрозуміли. На Заході не прийнято називать чоловік/дружина, в них прийнято Partner/Partnerin. Тобто, спокійно можно почуть шо хтось зі своїм(єю) Partner/Partnerin кудись на вихідних їздили і шось цікаве бачили. Цеж саме стосується Kollege, Freund. Теж є велика різниця, при чому, Kollege це не обов`язково колега по роботі.
❗️ Трамп намагався вмовити Зеленського на ультиматуми путіна, бо той "знищить Україну", - Financial Times
▪️ Як пише Financial Times, Дональд Трамп на зустрічі цього тижня закликав Володимира Зеленського прийняти умови росії щодо припинення війни. Він нібито попередив, що під час розмови путін пригрозив "знищити Україну", якщо вона не погодиться. ▪️ Зокрема, у Білому домі Трамп нібито ще й відкинув мапи, які привіз Зеленський, і наполягав, щоб той "здався" путіну. ▪️Хоча Україні врешті-решт вдалося схилити Трампа до схвалення заморожування поточних ліній фронту, ця гостра зустріч, здається, відобразила примхливий характер позиції Трампа щодо війни та його готовність підтримати максималістські вимоги путіна.
▪️ Як пише Financial Times, Дональд Трамп на зустрічі цього тижня закликав Володимира Зеленського прийняти умови росії щодо припинення війни. ▪️...примхливий характер позиції Трампа щодо війни та його готовність підтримати максималістські вимоги путіна. https://www.ft.com/content/7960c6aa-dbf ... 44601842ec
Чомусь згадалися наші дебати перед виборами в США)) Скільки разів Фоксу76-му і Ко про це говорилося..
▪️ Як пише Financial Times, Дональд Трамп на зустрічі цього тижня закликав Володимира Зеленського прийняти умови росії щодо припинення війни. ▪️...примхливий характер позиції Трампа щодо війни та його готовність підтримати максималістські вимоги путіна. https://www.ft.com/content/7960c6aa-dbf ... 44601842ec
Чомусь згадалися наші дебати перед виборами в США)) Скільки разів Фоксу76-му і Ко про це говорилося..
Мене щось повинно не влаштовувати ? Що намагаються зупинити незламопотужність за мій рахунок раніше 2035? Я багато конкретніші попередження давав у 2013 та 2019, хтось хотів мене почути ? У 2023 я питав переможників - до чого ви тягнете, до президенства Трампа якого ненавидите? Я не деміург, не я поствив Трампа американцям, але я трошки шарю в історичних процесах і може більш-менш передбачити у якому напрямку ідуть спрвви.
Востаннє редагувалось fox767676 в Нед 19 жов, 2025 21:55, всього редагувалось 1 раз.
Hotab написав:Якщо я , раптом надумавши виїхати жити кудись на Адріатику, почну звідти вести себе отак тіпілкувато як «хорват» УА чи недонімець хунтер, стріляйте зразу на звук.
fox767676 написав:Я не деміург, не я поствив Трампа американцям, але я трошки шарю в історичних процесах і може більш-менш передбачити у якому напрямку ідуть спрвви.
Трамп мягко действует.В основном пугает и патякает. Так мира не добиться.