Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Чет 30 жов, 2025 20:59

ЛАД написав:Shaman
Вы там что-то писали об "аргументах".
У вас сегодня уже 12 постов.
И ни одного аргумента. Только личные выпады.
Вы уже вполне достигли уровня песикота. С чем вас и поздравляю.
Вы уже даже не способны понять связь социальной справедливости с высокой преступностью в фавелах Рио.

а давайте конкретно, де не вистачило аргументів? у побрехеньках Letusrock? так напевне знаєте прислів'я про великі очі у страху. чи коли треба зі мною посперечатися, ви вже починаєте погоджуватися з активними ухилянтами? ;) тому так, до цієї людини пієтету немає.

ви на дописи до себе краще відповідайте. та пам'ятайте - що злитися - це визнати, що аргументів немає, й наступного разу цю маячню казати не треба ;)
Shaman

Подякував: 790 раз.
Подякували: 1667 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Чет 30 жов, 2025 21:04

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав:https://www.skeptik.net/pseudo/feynman1.htm
К сожалению, это не всегда выполняется даже учёными.
И практически никогда политиками, пропагандистами и "идеологами".

чесно кажучи не зрозумів, чому пафосні заяви деяких балаболів є, а уточнення, що якраз вони так й не роблять - це не комільфо...

Интересно, что вы называете пафосной заявой - цитату Ричарда Фейнмана? :) И можете не расстраиваться, удалили не только ваши "уточнення", но и мой ответ. Удалили быстро, вы, видимо, прочитать не успели. Не собирался повторять, но раз вам неймётся...
Я не называл вас, но вышло: "На воре и шапка горит". Вы сами совершили каминг-аут.
Я вам уже писал - спорить с инструктором райкома по идеологии мне не интересно.
Вы, похоже, решили устроить на форуме срач по аналогии с тем, что между Успихом и Хотабом. Ещё освойте его вопрос: "Як так?" Но Успиху простительно - воевал и образования не хватает. Вы же, вроде, квалифицированный экономист с верхним образованием.
Меня такой срач не увлекает.
Будете продолжать в том же духе, к меня есть простой выход - поставлю вас опять в чс, где вы долго были.

у Феймана нормальна цитата - це була людина з цілісними поглядами. але ви не Фейман, хоча теж вивчали фізику (хоча й не так успішно). й пафосно вона у вас звучить, тому що ви самі відразу відкидаєте те, що протирічить вашим ідеям - особливо якщо це пов'язано з срср. ви досі не можете визнати, що ідея виявилася нежиттєвою, й ті декілька країн де це ще культивується - зазвичай повний треш ;)

й можна дізнатися, в чому срач? чи це так - вживаєте слова без відносно про що йде мова? ;)
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Чет 30 жов, 2025 21:10

pesikot написав:
  Shaman написав:а тут бачу дискусія про інфляцію... :lol:

Ну так війни ж немає ...

нема чого агітувати за Рашу - значить правильно все роблять. щось навіть про Покровськ не пишуть.
Shaman

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Чет 30 жов, 2025 21:12

Shaman написав:
  pesikot написав:
  Shaman написав:а тут бачу дискусія про інфляцію... :lol:

Ну так війни ж немає ...

нема чого агітувати за Рашу - значить правильно все роблять. щось навіть про Покровськ не пишуть.

Перейшли в режим "2-3 тижні" )
pesikot

Подякував: 545 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 30 жов, 2025 21:16

Hotab написав:Успіх

Яке ти далеке від того

А ти? Ти на передовій ніколи не був. І якщо в тебе з арти може і по 2 тікають, то з передової біжить більше.
Але питання не в цифрах і принципі: на того, хто біжить , був розрахунок (на відміну від умовного ухилянта). Навіть на такого ухилянта як ти менше розрахунок, бо поки твої документи на липове звільнення гуляли десь, про твою заміну щось там думали кадри і командири . (Хоча не обовʼязково що щось придумали). А от СЗЧ це людина, яка в будь якому разі підвела інших. Як мінімум виконанням кимось обовʼязків за нього , як максимум раптово і безальтернативно послабивши якусь ділянку.

Незамінні підлеглі бувають лише у зовсім поганих керівників.

А якщо людина перед тим як вирішила в такий спосіб відстояти свої невід"ємні громадянські права - понад 3 роки цілодобово була примушена овертаймити по 17 годин - то судити варто командира.
candle645

Подякував: 39 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 жов, 2025 21:20

candle645

Незамінні підлеглі бувають лише у зовсім поганих керівників.

І навіть якщо штат вже укомплектований лише на 50% (з різних причин) і решта несе подвійне навантаження?

то судити варто командира.

За що саме?
Hotab

Подякував: 398 раз.
Подякували: 2526 раз.

Профіль

5
4
4
Повідомлення Додано: Чет 30 жов, 2025 21:23

Shaman написав:
  ЛАД написав:Shaman
Вы там что-то писали об "аргументах".
У вас сегодня уже 12 постов.
И ни одного аргумента. Только личные выпады.
Вы уже вполне достигли уровня песикота. С чем вас и поздравляю.
Вы уже даже не способны понять связь социальной справедливости с высокой преступностью в фавелах Рио.

а давайте конкретно, де не вистачило аргументів? у побрехеньках Letusrock? так напевне знаєте прислів'я про великі очі у страху. чи коли треба зі мною посперечатися, ви вже починаєте погоджуватися з активними ухилянтами? ;) тому так, до цієї людини пієтету немає.

ви на дописи до себе краще відповідайте. та пам'ятайте - що злитися - це визнати, що аргументів немає, й наступного разу цю маячню казати не треба ;)

Мне не понятно, сколько раз я вам должен повторить, чтобы до вас наконец дошло?
Вы не способны даже понять, почему вчера удалили ваш пост и в чём заключается срач, хотя я вам даже пример привёл.
Повторяю в последний раз - мне не интересно общаться с инструктором райкома по идеологии.
Я сказал - считайте, что во всех разговорах с вами я слился и для вас у меня аргументов нет.
Еще раз - мне с вами общаться н-а-д-о-е-л-о и не и-н-т-е-р-е-с-н-о.
Чао, бамбино.

P.s. Вы себе нашли достойную пару - песикота. Рад за вас. Вот и общайтесь с ним.
Встретились два одиночества.
ЛАД
2

Подякував: 5371 раз.
Подякували: 4870 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 30 жов, 2025 21:39

Трамп дає добро

Трамп дає добро:
flyman

Подякував: 1618 раз.
Подякували: 2867 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 30 жов, 2025 21:44

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Shaman написав:у побрехеньках Letusrock?

чомусь побрехеньки Letusrock зазвичай стають новою нормальністю за півроку, вже 4-й рік поспіль
- спочатку заперечували сам факт планів мобілізації - а потім хтось злив нараду житомирських воєнкомів про "добові поставки"
- потім заперечували "бусифікацію" коли я про неї начав писати в лютому 2023
- далі побрехеньками була тотальна корупція в ТЦК, "ТЦК як злочинні угруповування для вибивання грошей" поки про це не почали кричати з кожної праски
- Хотаб гигикав про "стрибають з потяга" і "100тис СЗЧ", а тепер ловіть 300тис СЗЧ і навіть телемарафонні штурмовики визнають що з 10 бусифікованих до в/ч доходять 1-2, а втекти з навч. центру стає мейнстримом
- смерть в тцк була іпсо і "епілепсією", а зараз через день-два і це тільки розкручені в медіа чи адвокатами випадки
- що ще забув, помічники-виловлювачі "тітушня в цивільному", убитий в спину цивільний на молдавському кордоні (ги-ги тапілі в Тісє).
Кому що ще наворожити на 26-27 рік?
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 30 жов, 2025 22:53

ЛАД написав:
  Shaman написав:а давайте конкретно, де не вистачило аргументів? у побрехеньках Letusrock? так напевне знаєте прислів'я про великі очі у страху. чи коли треба зі мною посперечатися, ви вже починаєте погоджуватися з активними ухилянтами? ;) тому так, до цієї людини пієтету немає.

Мне не понятно, сколько раз я вам должен повторить, чтобы до вас наконец дошло?
Вы не способны даже понять, почему вчера удалили ваш пост и в чём заключается срач, хотя я вам даже пример привёл.
Повторяю в последний раз - мне не интересно общаться с инструктором райкома по идеологии.
Я сказал - считайте, что во всех разговорах с вами я слился и для вас у меня аргументов нет.
Еще раз - мне с вами общаться н-а-д-о-е-л-о и не и-н-т-е-р-е-с-н-о.
Чао, бамбино.

P.s. Вы себе нашли достойную пару - песикота. Рад за вас. Вот и общайтесь с ним.
Встретились два одиночества.

ви вдалися до цього аргументу "нецікаво", бо я на ваші головні побрехеньки наводжу аргументи, які ви не в змозі спростувати. а у вас в голові "найсмачніший пломбір" та "негрів лінчують". тому ТРЕБА домовлятися з Рашею, бо без Раші українець не зможе жити. зможе, й чим швидше оця маячня й популізм в головах закінчиться, тим легше буде далі жити. що руські й розуміють, тому й намагаються нам максимально нашкодити - а дехто все шукає, як же їм догодити.

тому так, довести щось зазомбованому совку НЕМОЖЛИВО. та й не маю такої мети - а от цю вашу маячню та брехню буду все одно спиняти... 8)
Shaman

Профіль

1
4
5
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему