Бетон написав:Ей адвокат сказал срочно ехать за бусом, пока не уволокли на подвал какой-то. Потому что потом уже не вытащат. Тцк его приняли по дороге в садик. Решил ногами прогуляться. Там около километра идти. Я поехал на такси, естественно.
Мне очень любопытно злорадство и всеобщее ликование. Надеюсь люди почитают и сделают выводы, кто вы все. Что это вообще за общество. Кто на самом деле - буряты
Адвокат по телефону з чорного буса "Військовий адвокат"? Дуже гарна історія, ви нянька на 20 хвилин були? Дитина норм? Про дружину ми в курсі ви піклуєтесь. Коли неповнолітні у небезпеці я вперше бачу хороброго чоловіка на таксі і жінку яка подзвонила у дитсадок, потім істерика, дитина у кімнаті звуконепроникній, все зрозуміло, Бетон.
Shaman написав:як тут люблять казати - раніше коли я про це казав, на мене накидували. а що тепер?
Раніше видання Politico писало, що в Німеччині, а також у Польщі, які прийняли найбільше українських біженців у ЄС, політики заговорили про можливість перегляду умов перебування українців через різке збільшення кількості молодих чоловіків, що приїжджають з України.
У Німеччині члени консервативної коаліції канцлера Фрідріха Мерца зазначали, що, хоча країна й надалі прийматиме українців, суспільна підтримка може зменшитися, якщо чоловіків призовного віку сприйматимуть як тих, хто уникає служби.
так це правляча партія. уявляю, що кажуть праві опозиціонери...
Могу добавить.
«Ми повинні контролювати й значно зменшити стрімке зростання припливу молодих чоловіків з України. Тому ЄС і Берлін повинні вплинути на Україну, щоб вона знову змінила пом’якшені правила виїзду. Нікому не допоможе, якщо все більше молодих чоловіків з України приїжджають до Німеччини, замість того щоб захищати свою батьківщину», — розповів очільник Баварії.
А вы сами не можете ограничить "приплив молодих чоловіків з України"? Почему для этого надо "впливати на Україну"? Или вы, как настоящие демократы, этого сделать не можете, а Украина так себе демократия, ей позволительно? Зато у вас потом будет ещё один повод рассказывать, что Украина ещё "не дозрела" до вступления в ЕС.
Я молился за здравие новобусифицированного и было мне видение- отринутся врата геены огненной и спасется душа грешника! Господь (УПЦ) велик и милосерден, помилует его. Бетон, если мое видение сбудется, пусть жена (чуть не написал "вдова", бес путает) отнесет и зажжет в храме самую дорогую свечу!
candle645 написав:яке ж воно мерзенне... посилання на вкид щодо "Сотні тисяч послужили і дома" буде?
Це поранення, полон і 26 стаття ЗУ. Тому так, там не одна сотка тисяч вже є. Здорових не з 26 статті ніхто не відпускає.
Проста статистика нашого форуму: більша половина тих, хто був мобілізований в перші місяці війни - вже не служать. Дома. Одиниці дійсно нюхали порох. Решта «кендели» флудливі.