Vadim_ написав:А я придбав давно Moser primat , бриюсь нею і дружина стриже , дуже зручно і дешево, то це як до ВВП + чі -?
Це не впливає на ВВП. Але точно знаю такий прикол що в США накручували ВВП таким чином: що якщо ви живете в своєму житлі, то рахують що ви платите оренду самі собі, тобто з повітря з'являється ВВП у розмірі оренди вашого житла.
andrijk777 написав:[quote="5905116:Vadim_"] А я придбав давно Moser primat , бриюсь нею і дружина стриже , дуже зручно і дешево, то це як до ВВП + чі -?
Це не впливає на ВВП.
Це прямо впливає на ВВП, просто не буде пораховано. Економіка натурального господарства, 7 клас.
Тобто мені вигідно а шо там до ВВП і державі то мені пох як і їй ще потужніше на мене[/quote] Якщо ви зекономлене захомʼячите, це зменшить ВВП, от і все. Спочатку ще як купівля імпортного товару зменшить. Якщо витратите на щось інше - то не зменшить (за виключенням витрати на саму машинку)
BIGor написав:Це прямо впливає на ВВП, просто не буде пораховано. Економіка натурального господарства, 7 клас.
Тобто мені вигідно а шо там до ВВП і державі то мені пох як і їй ще потужніше на мене
Якщо ви зекономлене захомʼячите, це зменшить ВВП, от і все. Спочатку ще як купівля імпортного товару зменшить. Якщо витратите на щось інше - то не зменшить (за виключенням витрати на саму машинку)
Виходить шо економити на сім'ю то є погано для держави? , нахіба така держава..., пусть откроет бесплатные барбершопы и я не буду заморачиваться покупать машинку и напрягать жену моей стрижкой или как?
alex_dvornichenko написав:hxbbgaf Зрада на пустом месте. Единственое жилье по прежнему не смогут забирать. Прямо бах бах и не единственные квартиры массово на аукционе - теоретически наихудший возможный, но маловероятный вариант. А вот массовые обтяжання будут, у меня в этом сомнений мало. Арест и аукционы конечно у самых злостных тоже будут, спустя определенное время мытья и катанья.
Чогось Юлька і купа юристів кажуть, що будуть.
багато виїхало за кордон, дома їх стоять пусті і комуналь вони не платять. Самі гляньте скільки вікон в деяких районах без світла ввечері. Так що конфісковувати будуть. Інша справа як потом реалізовуватимуть. Згоден що масових аукціонів не буде, Держава може продавати а може і роздати силовикам, там є деклароване право на отримання житла в співробітників МВС, СБУ, ДБР, ДСНС, Нацполіції, Нацгвардії, погранічників і зсу. Вродь і багато кому положено, но отримують Не тільки лиш всі.
Vadim_ написав:А я придбав давно Moser primat , бриюсь нею і дружина стриже , дуже зручно і дешево, то це як до ВВП + чі -?
Це не впливає на ВВП.
Це прямо впливає на ВВП, просто не буде пораховано. Економіка натурального господарства, 7 клас.
Може на ваше ВВП і ВВП підручника 7 класу це і впливає, але по логіці це враховуватись не має. Інакше, я пограв в комп'ютерні гонки F1, а в ВВП має враховуватись що я реально орендував болід F1 і реально на цьому поїздив. Очевидно це абсурд. Або я поміг своїй дитині з уроками, або просто порадою - це також має враховуватись в ВПП, бо я ж надав консультацію. А цікаво моя порада має бути дешевше ніж аналогічно порада американського батька чи ні? Це також очевидний абсурд.
Faceless написав:Якщо ви зекономлене захомʼячите, це зменшить ВВП, от і все. Спочатку ще як купівля імпортного товару зменшить. Якщо витратите на щось інше - то не зменшить (за виключенням витрати на саму машинку)
Це вірно, економія дійсно зменшує ВВП. Але мудрі американці використовують це на свою користь - вони не економлять і тим самим збільшують ВВП. Це працює.
Правда ВВП не рівний рівню життя. Як економія впливає на рівень життя - питання складне.
Vadim_ написав:----------------------------- BIGor Це прямо впливає на ВВП, просто не буде пораховано. Економіка натурального господарства, 7 клас. ----------------------------- Тобто мені вигідно а шо там до ВВП і державі то мені пох як і їй ще потужніше на мене
Якщо ви зекономлене захомʼячите, це зменшить ВВП, от і все. Спочатку ще як купівля імпортного товару зменшить. Якщо витратите на щось інше - то не зменшить (за виключенням витрати на саму машинку)
Виходить шо економити на сім'ю то є погано для держави? , нахіба така держава..., пусть откроет бесплатные барбершопы и я не буду заморачиваться покупать машинку и напрягать жену моей стрижкой или как?
Насколько понимаю, вы не миллиардер и на сэкономленные на барбершопе деньги не покупаете золотые слитки в швейцарском банке, чтобы положить из там же в ячейку. Эти деньги вы тратите на еду, одежду, развлечения в Украине. Так что это посчитается в ВВП, а государству, в общем, безразлично, потратите вы деньги на стрижку в барбершопе или на лишний пирожок с капустой.