|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 11 лис, 2025 10:15
Letusrock написав: whois2010 написав:Хтось чув заяву Верховного Головнокомандуючого стосовно можливих випадків корупції, інформацію про які вчора оприлюднило НАБУ, серед затверджених ним міністрів та десятків мільйонів доларів, які передавалися сенатору РФ? Є взагалі в цій країні президент? Чи він як Янукович непоміченим виїхав на Ростов? - Коселёк, коселёк... не было никакого коселька...
Прогнозовано Президент Зеленський у вечірньому зверненні заявив, що підтримує розслідування НАБУ і САП щодо корупції в енергетиці, де фігурує і його соратник, втім не назвав жодних імен.
Нагадаю - "Якщо у моєму оточенні буде такий, як Свинарчук, я піду у відставку", – Зеленський.
Цікаво, скільки відсотків набрав Зеленський на Закарпатті?
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 лис, 2025 10:18
Banderlog дожимать ніззя. А я б їм дав більше трохи прав. І розширив штат. І можливість перевіряти недоторканних.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 лис, 2025 10:21
sashaqbl написав:Banderlog дожимать ніззя. А я б їм дав більше трохи прав. І розширив штат. І можливість перевіряти недоторканних.
То ж іронія була (сподіваюсь), червоним курсивом.
-
whois2010
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 11 лис, 2025 10:28
Hotab написав:За хребтом кажуть , що життя на окупованих прекрасне? Не саджають за проукраїнську позицію, не забирають житло у «розумників»
Якщо за хребтом думають що вони за останні 1000 років тільки 19 років були не в окупації? як тобі такий переворот думок? Але не будемо влізати в історічні дебрі, які йдуть в розріз з генеральною лінією партії Чому всі зациклились на питанні житла чи його відбирання, це взагалі не аргумент. Інакше б ті в кого цього майна найбільше, були б на фронті (чи їх діти) а не розкрадали бюджет чи служили в батальоні монако.
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 лис, 2025 10:45
sashaqbl написав: Letusrock написав:Прогнозовано Президент Зеленський у вечірньому зверненні заявив, що підтримує розслідування НАБУ і САП щодо корупції в енергетиці, де фігурує і його соратник, втім не назвав жодних імен.
Нагадаю - "Якщо у моєму оточенні буде такий, як Свинарчук, я піду у відставку", – Зеленський.
Цікаво, скільки відсотків набрав Зеленський на Закарпатті?
я думав мене важко запідозрити в любові до Зе... P.S. Ці закиди про 73% (від багатьох форумчан) просто мега-"конструктивні" і служать ніби як амулетом/універсальною відповіддю стосовно існуючих проблем Це як пиляти все життя свою 40-річну дочку "чого ти вийшла заміж за цього нездару, а я казав"
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 лис, 2025 10:56
sashaqbl написав:Banderlog дожимать ніззя. А я б їм дав більше трохи прав. І розширив штат. І можливість перевіряти недоторканних.
Це розвалить державу. Є ген прокуратура є сбу хай борються з корупцією. Для чого ще треба набу яке хз кому підконтрольне?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 100 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 11 лис, 2025 11:00
Banderlog написав: sashaqbl написав:Banderlog дожимать ніззя. А я б їм дав більше трохи прав. І розширив штат. І можливість перевіряти недоторканних.
Це розвалить державу. Є ген прокуратура є сбу хай борються з корупцією. Для чого ще треба набу яке хз кому підконтрольне?
НАБУ і САП займається виключно високопосадовцями. Все гаразд. У корупційній державі спіймали, але одного не втримали, найбільшу на сьогодні корупційну схему. СБУ взагалі має бути не при ділах, у них інші завдання. Прокуратура вступає після НАБУ і САП.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 лис, 2025 11:03
Banderlog написав: sashaqbl написав:Banderlog дожимать ніззя. А я б їм дав більше трохи прав. І розширив штат. І можливість перевіряти недоторканних.
Тому що Міндіча ні Генпрокуратура ні СБУ не чіпатиме. Бо він друг Верховного. Якраз для нормальної роботи системи потрібна незалежність система, яка контролює владну вертикаль.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 лис, 2025 11:09
stm написав:НАБУ і САП займається виключно високопосадовцями. Все гаразд. У корупційній державі спіймали, але одного не втримали, найбільшу на сьогодні корупційну схему.
ніяке не гаразд. Кому підконтрольне набу? "Міжнародним партнерам"? Ця вічна боротьба з корупцією вже начинає піднапрягати 30 р боротьби а її не менше і нікого не посадили крім лазаренка в сша. Ну янукович ще садив луценка і юлю але це ж була диктатура?)
Востаннє редагувалось Banderlog в Вів 11 лис, 2025 11:13, всього редагувалось 1 раз.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 100 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 11 лис, 2025 11:10
sashaqbl написав:Якраз для нормальної роботи системи потрібна незалежність система, яка контролює владну вертикаль.
Для нормальної роботи системи - потрібна максимальна лібералізація.... Тому Потреба в додаткових силових структурах які будуть контролювати вже існуючі силові структури -якраз і показує на те що розруха не в клозетах - розруха в головах....Пояснення просте Чим більше кожен з нас візьме на себе - тим менше буде делеговано Державі А чим менше комусь делеговано -тим менше можливостей вкрасти..(бо красти нічого)
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 3000 раз.
-
-
Профіль
-
-
1