|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 23 лис, 2025 21:40
flyman написав:По правилам жанру, ще має бути план Китаю.
так план КНР-Бразилии был отвергнут в марте 2024 когда бывший глава рнбо данилов назвал спрецпредставителя КНР "каким-то х..." Си сказал "ну удачи вам ребята..." после этого Москва подняла планку целей
-
fox767676
-
-
- Подякував: 426 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 лис, 2025 21:41
thenewepic написав:Бо якщо в Квебеку виїхати з Монреаля кудись в глибинку, можна наткнутися на людей, які не розуміють англійської
В самом Монреале тоже можно, не надо никуда ехать. Это французская провинция. Могу рассказать страшнее историю. В США, как правило ниже і40, без труда можно найти ресторан, где никто из персонала не говорит по-английски. И никаких санкций. Народ ухитряется объясниться на пальцах и радуется возможности отведать настоящую мексиканскую кухню (без адаптации к вкусам гринго).
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6504 раз.
- Подякували: 21697 раз.
-
-
Профіль
-
-
135
82
38
2
Додано: Нед 23 лис, 2025 21:43
Сибарит написав: thenewepic написав:Бо якщо в Квебеку виїхати з Монреаля кудись в глибинку, можна наткнутися на людей, які не розуміють англійської
В самом Монреале тоже можно, не надо никуда ехать. Это французская провинция. Могу рассказать страшнее историю. В США, как правило ниже і40, без труда можно найти ресторан, где никто из персонала не говорит по-английски. И никаких санкций. Народ ухитряется объясниться на пальцах и радуется возможности отведать настоящую мексиканскую кухню (без адаптации к вкусам гринго).
От кляті москалі! - до чего страну довели 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 23 лис, 2025 21:54
З прізвища?  Ну від вас я не ожидав... Стєсняюсь спросіть а Світлана Гринчук симпатична лічно Вам?  про шо говорить її прізвище?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 108 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 23 лис, 2025 22:01
Banderlog написав:З прізвища? Ну від вас я не ожидав...
Так вона народжена ДрейфусВона є дочкою акторки Паскаль Одре та музичного продюсера Френсіса Дрейфуса, а також племінницею співака Юга Офре та фізика Жан-Поля Офре.
Дрейфус — це прізвище, яке має єврейське походження і пов'язане з німецьким містом Трір (Drei-fluss) або з німецьким ідишем Dreifuss, що означає "триногий". Це прізвище відоме завдяки відомій "Справі Дрейфуса" та Альфреду Дрейфусу, а також іншим видатним особистостям, таким як актор Річард Дрейфус, філософ Хьюберт Дрейфус та колишня президентка Швейцарії Рут Дрейфус.
євреї можуть брати гоє-подібні прізвища, а навпаки наврядчи  Banderlog написав:Стєсняюсь спросіть а Світлана Гринчук симпатична лічно Вам?
Cпитали б вже краще про юлю, а то я олдскульний Світлану довелось гуглити 
Востаннє редагувалось fox767676 в Нед 23 лис, 2025 22:10, всього редагувалось 3 разів.
-
fox767676
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 лис, 2025 22:04
thenewepic написав:Це дані того ж рівня достовірності, що і один мільйон загиблих кацапів, про які репортує український генштаб.
ви про що взагалі? ні про який мільйон+ дохлих кацапів Генштаб ніколи не писав. Генштаб ЗСУ повідомляє про загальні бойові втрати, куди входять не тільки загиблі, але й поранені, полонені та зниклі безвісти.
поранених в різні періоди і на різних ділянках від 50% до 75%. кстаті, хто знає скільки у кацапів сзч?
-
sergey_stasyuk555
-
-
- Подякував: 37 раз.
- Подякували: 35 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 лис, 2025 22:23
Shaman написав:........ я зрозумів, пропагандист - це не образа. добре. але як на мене звертання на ти теж не образа, так що 
звертання на ти не образа. Но мы не англичане, у которых сегодня есть только "you". У нас есть "ты" и "вы". И есть вполне определённые правила их употребления. Что называется этикет. Можно, конечно, наплевать. Но я априори считаю, что здесь собрались приличные люди, а не дворовые босяки. Хотя это, к сожалению, не всегда оправдано. Так что смотрите... нізменні інстинкти - це так. що ж тоді сказати про сучасну руську пропаганду? радянська базувалася хоч на утопічних, але красивих ідеях
Современная росс. пропаганда построена на лжи. Тут нечего обсуждать. тепер я нагадаю про Квебек. якось же співіснують, й з перекладами впоралися. тому нчого не заважало Україні в срср бути як Квебек в Канаді. але щось не склалося. тому зараз просто відновлюємо рівновагу, а далі подивимось. для молоді українська мова взагалі не проблема, в них немає цього - всі мають розмовляти зі мною по руські
К сожалению, аналогия не годится. В Канаде всего 2 основных языка, которые обладают официальным статусом. Есть ещё масса языков, но они не обладают никаким статусом с точки зрения законов. Больше всего людей (более миллиона), для которых родной язык — севернокитайский язык и кантонский диалект. При населении 40 млн. При этом 18 % — билингвы, в равной степени владеющие обоими (англ. и фр.). Самая высокая пропорция билингвов — в Квебеке (46,4 %). Не знаю, какой % владеет обоими языками, пусть не в равной степени. Думаю высокая. А среди тех кому нужно, так, наверно, все. И не знаю, как в действительности решается вопрос с документами и пр. Возможно, в связи с хорошим знанием обоих языков вопрос вообще не стоит. Но это 2 языка. В Союзе, если говорить только о языках "республиканского значения", их было 15. Уж не говоря о всяких татарах. А вот сегодня, действительно, "нічого не заважає". це ж Раша - гадаю, не беруть в школу, й все. будуть вчитися на дому. хто у мусульман найбільш освічений - мулли? я гадаю, ці правильному навчать 
А, может, не надо гадать? "це ж Раша" это, безусловно, сильный аргумент. Я не знаю, вы не знаете. Лучше не писать. Или сначала узнать. Кроме того, это может быть специально для того, чтобы мигранты не приезжали с семьями. Возможно, РФ в этом не заинтересована. ви свідомо перекручуєте. порівнюєте наших заробітчан зі схожою ментальністю, й хлопів з Центральної Азію з трошки нижчим рівнем освіти. й рівень володіння мови набагато вищий. проблема ще з релігійністю, яка провокує трошки неадекватну реакцію мусульман, особливо по відношенню до жінок - це одна з головних проблем. а хлопцям простіше дати собі раду. як там в шахах - декілька атак за білих .....
Я ничего не перекручиваю Вы слишком преувеличиваете достоинства наших заробитчан. Да, у мусульман есть некоторые особенности, но тоже люди. Далеко не все из них преступники. Так же, как наши далеко не все ангелы. А насчёт рівня володіння іноземними мовами вы что-то увлеклись. Разве что русским матерным. Это в совершенстве. Правда, не уверен, что среднеазиаты (бывшие наши) владеют хуже. P.s. Пока писал был очередной налёт и наблюдал очередной пожар.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5376 раз.
- Подякували: 4877 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 23 лис, 2025 22:27
fox767676 написав:Вона є дочкою акторки Паскаль Одре Banderlog написав:Стєсняюсь спросіть а Світлана Гринчук симпатична лічно Вам?
Cпитали б вже краще про юлю, а то я олдскульний Світлану довелось гуглити 
старієте. Гуглити раніше треба було, коли вона з захисту соросясного захисту довкілля в міністри енергетики з освітою економіста. нє, я понімаю що в них є інші таланти) но відчуйте матрицю... хоть задайтесь питанням шо то за таланти?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 108 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 23 лис, 2025 22:28
fox767676 написав: ЛАД написав:На такой план я бы согласился. Но вряд ли он удовлетворит РФ. Очень сомневаюсь.
Семен Семеныч, для того и писался 14. Членство Украины в НАТО зависит от консенсуса внутри Альянса. 15. Украина становится членом Европейского Союза.
бредовые пункты 14 - морковка ослику на минном поле, 15 - вранье (если становится т.е. present сontinious - то процесс уже идет и он необратимый, а они глотку орбану не могут закрыть)
Выгонят Орбана и примут нас. 
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5376 раз.
- Подякували: 4877 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 23 лис, 2025 22:37
Banderlog написав:я понімаю що в них є інші таланти) но відчуйте матрицю... хоть задайтесь питанням шо то за таланти?
зовнішньо середнячок, бува і красивіше але можливо ділова та інші харизми на зорі трудової діяльності працював в середньому банку там дівок було причому без дрескоду одна в леопардовій сукні допомогала щось там шукати під столом що я уронив оінша була в кожаних щтанах та ошийнику двір тримали на поверх поки я неспошаючи зі сходів спускався але самий сок там була віце-президент по роботі з віп-клієнтамиє майже правління не красуня , але дуже харизматична, особливо голос на ДР вона по офісному телефону зателефонувала поздоровити і говорила , говорила, говорила так що я кончив під кінець розмови,хоча рука тримала трубку, інша в зощиті помітки робила. Так шо вони вміють.
-
fox767676
-
-
-
-
Профіль
-
-
|