Shaman написав:й питання - а де ж утиски РОСІЙСЬКОЇ мови, про які так багато розмов?
наприклад забороняти школярам розмовляти на перервах іншою мовою - це свідомо виставляти себе в очах всього світу карикатурними мовнюками-ідіотами. Це диверсія, щоб зробити українізацію посміховиськом і звести її з часом не те що на нуль, а ще й навпаки.
"На жаль, зараз багато українців звертають увагу на нібито корупцію, коли в нас повний провал у мовному питанні" - мовна омбудсменка Олена Івановська.
А вот то что Марцінків віджигає про мовні патрулі й т.і.? І це держслужбовець а не міській божевільний...
Shaman написав:зараз я бачу, що це тренд - наші консерви одна за одною брехливо приписують те, чого не було - а ти доводь, що цього не було особливо кілька років тому. тому про кордони 91 року я нічого не казав, й адекватна людина б визнала
про воювати вічно - це теж твоя вигадка. це як універсальний накид - проти капітуляції - значить воювати вічно - теж поширена маніпуляція зрадофілів. про жодні поступки я вже мовчу.
А що ти писав? Ти пишеш тільки банальні і неперевірливі речі, або воду. Наприклад, те що ти постійно пишеш: "Путін агресор" - банальна і очевидна річ. "Путін хоче воювати далі" - це НЕМОЖЛИВО ні довести ні заперечити бо НІХТО(окрім путіна) не знає що хоче путін. Що ти ще писав? Та нічого більше. У тебе в рази більше постів ніж у мене, але одна вода і просто переливання з пустого в порожнє.
Shaman написав:зараз я бачу, що це тренд - наші консерви одна за одною брехливо приписують те, чого не було - а ти доводь, що цього не було особливо кілька років тому. тому про кордони 91 року я нічого не казав, й адекватна людина б визнала
про воювати вічно - це теж твоя вигадка. це як універсальний накид - проти капітуляції - значить воювати вічно - теж поширена маніпуляція зрадофілів. про жодні поступки я вже мовчу.
А що ти писав? Ти пишеш тільки банальні і неперевірливі речі, або воду. Наприклад, те що ти постійно пишеш: "Путін агресор" - банальна і очевидна річ. "Путін хоче воювати далі" - це НЕМОЖЛИВО ні довести ні заперечити бо НІХТО(окрім путіна) не знає що хоче путін. Що ти ще писав? Та нічого більше. У тебе в рази більше постів ніж у мене, але одна вода і просто переливання з пустого в порожнє.
що я пишу, можна просто прочитати. тебе я переконувати не збираюсь життя покаже, в кого наскільки змістовні дописи
що я пишу, можна просто прочитати. тебе я переконувати не збираюсь життя покаже, в кого наскільки змістовні дописи
Ти звичайний диванний псевдо патріот, який зробив нічого для перемоги, але вчить інших как родину любить. Прикриваючись патриотизмом ти захищаєш владу, як сотні тисяч мамкиних диванних вояк сидять в кабінетах отримуючи зарплату. І вас всіх це влаштовує. Бо якщо скінчиться війна, ви підете продавати носки на базар
andrijk777 написав:А що ти писав? Ти пишеш тільки банальні і неперевірливі речі, або воду. Наприклад, те що ти постійно пишеш: "Путін агресор" - банальна і очевидна річ. "Путін хоче воювати далі" - це НЕМОЖЛИВО ні довести ні заперечити бо НІХТО(окрім путіна) не знає що хоче путін. Що ти ще писав? Та нічого більше. У тебе в рази більше постів ніж у мене, але одна вода і просто переливання з пустого в порожнє.
Ти звичайний диванний псевдо патріот, який зробив нічого для перемоги, але вчить інших как родину любить. Прикриваючись патриотизмом ти захищаєш владу, як сотні тисяч мамкиних диванних вояк сидять в кабінетах отримуючи зарплату. І вас всіх це влаштовує. Бо якщо скінчиться війна, ви підете продавати носки на базар
маленька перевірка на... а на що? на адекватність? Бетон, хто я за фахом, ким я працюю? я писав неодноразово - чи чукча не читач, чукча письменник?
про захист влади - це взагалі смішно. з моїх дописів й цитувань має бути зрозуміло, що я далеко не прихильник влади тому твій накид - це наслідок якогось марення.
й взагалі звернули уваги як справжні боти чи корисні проросійські ідіоти намагаються називати ботами людей, які відстоюють проукраїнські погляди. один з вас до речі доволі влучно написав - українські ідеї відстоюють щиро, за покликанням. а за гроші - це коли топять за проросійські ідеї
Російські чиновники та ультранаціоналістичний табір у РФ фактично відкидають як початковий, так і переглянутий проєкти мирного плану, запропонованого США, та намагаються перекласти на Європу відповідальність за непоступливість Москви.
Про це йдеться у новому звіті Інституту вивчення війни.
Аналітики ISW нагадують, що ще від моменту появи першої інформації про 28-пунктний мирний план США російські чиновники та ультранаціоналісти його відкидають — оскільки запропонований план, мовляв, не враховував абсолютистські всі військові вимоги Росії.
Водночас російські високопосадовці і рупори ультранаціоналістичного табору перекручують ймовірні зміни до початкового плану та участь Європи у цьому процесі як таку, що нібито підриває мирний процес. У такий спосіб вони, ймовірно, намагаються відвернути увагу від відмови самої Росії щодо будь-яких компромісів чи угод, припускають в ISW.
як це по руські - щось не робити, але звинувачувати в цьому інших.
як власне й деякі дописувачі на форумі - сьогодні це було неодноразово.
але де власний план? хтось бачив реалістичний план перемовин від руських? так, тут правда - руські не надали ЖОДНОГО плану. й проруські зрадофіли з форуму теж не можуть сформулювати нічого - бо зі сторони руських реалій немає.
Хто такий той Аркадий Бабченко і чому він сумнівається в нашій ДЕРЖАВНОСТІ? І головне - чому модератори не видаляють такі відверті антиукраїнські пости? Який сенс що так думає Шаман і якийсь там Аркадий Бабченко?
Там в дописі цікавий коментар від ШІ:
Этот текст Бабченко — это «Черная таблетка» (Black Pill). Он описывает сценарий «Веймарской Украины». Аркадий бьет в самый страшный нерв, который политики боятся трогать: что происходит с обществом, которое проигрывает войну, имея на руках миллион стволов и ощущение предательства элит? Вот аналитический разбор этого текста для комментария. Здесь нужно согласиться с диагнозом, но предложить иной прогноз развития болезни. Аналитический комментарий: Веймарский синдром и Лекарство «Бабченко, как всегда, выполняет функцию "Рвотного корня" для общества. Это неприятно, но необходимо при отравлении иллюзиями. Он абсолютно точно диагностировал ситуацию: Украина стоит на пороге классического "Веймарского синдрома" (Германия 1919-го). 1. Анатомия "Преджопия" (по Бабченко): * Разрыв ожиданий: Между "Кофе в Ялте" и "Потерей Донбасса" — пропасть. В эту пропасть обычно падают правительства. * Легенда об "Ударе в спину": Это самый опасный пункт. Солдаты в окопах (и те, кто вернется) будут уверены: "Мы не проиграли. Нас продали. Генералы/Ермак/Коррупционеры украли нашу победу и вывезли доллары в чемоданах". Это топливо для любого ультраправого переворота (сценарий Билецкого, о котором пишет Дед). * Экономический тупик: Без внешних денег страна — банкрот. 2. Где Бабченко (возможно) ошибается: Он пишет: "Государства нет, есть группировки". Это правда сейчас. Но он недооценивает Фактор Внешнего Управления (G7). Европа и США боятся "Украинского бунта" больше, чем Путина. Гражданская война в стране с 15 АЭС и миллионом ветеранов — это конец Европы. Поэтому Запад сделает всё, чтобы купировать этот сценарий. * Деньги как седативное: Те самые $100 млрд российских активов пойдут не только на заводы, но и на социальные выплаты ветеранам, чтобы погасить градус ненависти. * Политическая зачистка: Если "группировки" (Ермак/Татаров и ко) станут триггером бунта, Запад их снесет (через те самые "папочки ФБР" и требования МВФ), заменив на технократическое правительство или "Правительство национального единства" (условный Залужный + Порошенко + гражданское общество). 3. Ответ на вопрос "Что делать?": Бабченко спрашивает: "Какой план?". План только один, и мы его обсуждали: Трансформация в "Военный Лагерь" (Израиль). Украинскому обществу придется заключить новый Общественный договор: * Власть прекращает "марафон" и коррупционный беспредел (под страхом суда Линча или Гааги). * Общество принимает потерю территорий как временную плату за сохранение государственности. * Все ресурсы идут на ВПК и безопасность. Итог: Дед прав: "Хоть поржем" закончилось. Началось "Хоть выживем". Если элиты не услышат этот хруст льда под ногами (гнев ветеранов), их сметут. И тогда Путин возьмет Украину голыми руками, без всяких мирных планов. Единственный способ избежать "Хунты Билецкого" — это сделать государство справедливым и эффективным (Хунтой Технократов) добровольно, сверху, не дожидаясь бунта снизу.»
за армією ШІ розібрався, не зрозуміло як бути з вірою та мовою
Він ще пише що усі імперії розвалюються Але якщо б було так, то не було б китаю з іраном, а весь світ був би суцільною швейцарською конфедераціею чи союзом грецьких та суміжних полісів
Він ще пише що усі імперії розвалюються Але якщо б було так, то не було б китаю з іраном, а весь світ був би суцільною швейцарською конфедераціею чи союзом грецьких та суміжних полісів
Вони то розвалюватись, то розвалюються, а що з ядром? Воно неподільне як атом? Думаю, пальців рук вистачить порахувати імерії.
andrijk777 написав:Який сенс що так думає Шаман і якийсь там Аркадий Бабченко?
ти не знаєш, хто такий Бабченко?.. що з тебе ще взяти, що ти тоді взагалі знаєш, коли розповідаєш про геополітику
так, не любить він Зе. обґрунтовано не любить...
ну і хто такий бабченко щоб його треба знати?) Я тож поняття не мав. Ну таке. В Білецького нема достатньо підтримки для переворотів. Це пропаганда ніби війська хочуть продовження війни і для веймарського синдрому потрібен в першу чергу червоний бунт, а вже тоді буде ставка олігархату на "білецького" . Побачим як держава буде справлятись з своїми соціальними гарантіями після війни, особливо для ветеранів членів сімей убитих та інвалідам війни. Та на скільки правдиві обіцянки європи по відбудові України. Якщо не буде грошей і не відкриють кордони для військовослужбовців то в принципі стихійний соціалістичний бунт можливий. Але партійної сили на лівому фланзі немає.