муха може теж в підвалі дулі путіну крутить, це не є наближенням перемоги.
Флайман був настільки трусливий і хитрий в своєму підвалі , що війна у нього викликАла не панічні атаки, а панічну оборону.
ти теж начебто обороняєш фронти Африки та Чорногорії, так що "не преумєньшай" заслуги мухи )) захисник підвалу +- = захисник умовного Сомалі, реальної користі приблизно однаково.
Інша справа Стасюк. Потужно увірвався на форум з томагавком. Жаль не надовго, Ірина вже зарядила свій Стасюко-нажаблювач з проворотом, якраз для таких буйних диванних революціонерів .В кінці провороту на екрані загорається «555», що означає повне задоволення Стасюку.
Hotab написав:Інша справа Стасюк. Потужно увірвався на форум з томагавком. Жаль не надовго, Ірина вже зарядила свій Стасюко-нажаблювач з проворотом, якраз для таких буйних диванних революціонерів .
ну да, забанити за правду - це потужно! "вєрним путьом ідьотє таваріщі"!!!
Hotab написав:Інша справа Стасюк. Потужно увірвався на форум з томагавком. Жаль не надовго, Ірина вже зарядила свій Стасюко-нажаблювач з проворотом, якраз для таких буйних диванних революціонерів .
ну да, забанити за правду - це потужно! "вєрним путьом ідьотє таваріщі"!!!
яка ще правда? Ти просто буйний дебіл. Лише за це. Добре хоч фази місяця, по яким ти буйствуєш, трапляються нечасто
молодець, херой африки, ти спромігся мене обізвати. чергову медаль заслуговуєш ))
Та я «герой» багато де. Як української війни, так і Африки. А ти?)) Лише форуму?) Але муху сьогодні потужно ти атакував, досі ніяк не вгамується, дрижачою рукою тицяє скарги))
а муху мені просто жалко, він, як і інші ухилянти, просто хоче вижити в цій війні. так само як і ти, заброньований шаман, пес та інші тутешні турбопатріоти.
............... За рахунок чого відбувся ріс - ДЕМОГРАФІЯ+переселення... в загублені голодом пусті села... 1939 -31,3 + 10 млн проживало за межами совка на території СЬОГОДНІШНЬОЇ України ........ друге падіння і ТРЕТІЙ ріст 1950 - 36,6 млн 1959 - повернулись на довоєнний рівень 41,6 млн
И где по вашим выкладкам возврат "на довоєнний рівень", если в 1939 31,3 млн., а в 1959 - 41,6 млн.?
на початок Другої світової війни, 1939 року — 39 мільйонів осіб
Здесь - - приведена цифра 40 468 800 человек. Последняя цифра по результатам переписи. И как это согласуется? 3 заметно разные цифры 40,5 млн, 39 млн и 31,3 млн.? Откуда они? Вам не кажется, что вы занимаетесь манипуляциями? А 10 млн "проживало за межами совка на території СЬОГОДНІШНЬОЇ України" это украинцы? Вряд ли. Там было много поляков, венгров, румын,... Миллионы погибли в войну. миллионы выехали с этих территорий, после войны и установления новых государственных границ. Только в Польшу по официальным данным с февраля по 31 октября 1946 из СССР было переселено почти 1,1 млн чел. Это массовое организованное переселение. Сколько переселилось самостоятельно во время войны, думаю, не знает никто.
Сделать реальный и серьёзный анализ демографии значительно сложнее.