prodigy Давай так. Я вже це писав, але напишу ще раз. Мені потрібен водій в один екіпаж. Контракт на рік, якщо можеш виконувати обовязки, ВЛК можна нарішати.
Востаннє редагувалось sashaqbl в Сер 31 гру, 2025 09:57, всього редагувалось 1 раз.
UA написав:Профффесорка)) 10,5 млн га держ. земель було до 1 січня 2024.
Хочу подивитись, як відбиратимуть землі у Міноборони, Міносвіти, КМДА та іже з ними, щоб роздавати захисникам
Розмова про землі сільгос. призначення. Пахотні. По яким трактори їздять. Картоплю саджають. Ти трактор з автобусом не переплутаєш? Розумієш? Яке КМДА? Кличко на Джон Дірі Хрещатик перепахує?
Розумнику, вивчи спочатку матчасть В Україні налічується близько 806 тисяч гектарів державних земель сільськогосподарського призначення, якими управляє Фонд державного майна та інші відомства. Ці землі включають землі, що перебувають в управлінні ФДМУ (386 тис. га), Академії наук (277 тис. га), Мінюсту (99,2 тис. га) та інших міністерств. Оті 10 млн га, про які ти співаєш, якраз Кличка і враховують)))
заезжаю на парковку , осматриваю -где прикарковаться , в пи, зде , всё занято. А СЗАДИ ИНТАМГРАМКИ ГУБАСТЫЕ с боди билдерами сигналят де билы конче нные , если нету мест то стой молча и жди или пи** на ,й задом в другое место и тут это чмо женского рода влезает на то место парковки которое я ждал ещё и эта соска возмущается
Востаннє редагувалось Vadim_ в Сер 31 гру, 2025 13:49, всього редагувалось 4 разів.
fler написав:Розумнику, вивчи спочатку матчасть В Україні налічується близько 806 тисяч гектарів державних земель сільськогосподарського призначення, якими управляє Фонд державного майна та інші відомства. Ці землі включають землі, що перебувають в управлінні ФДМУ (386 тис. га), Академії наук (277 тис. га), Мінюсту (99,2 тис. га) та інших міністерств. Оті 10 млн га, про які ти співаєш, якраз Кличка і враховують)))
Це просто черговий злочин Зеленізму в 2019 було 10,4 млн га в державній власності стало 0,8 млн "продано" міжнародним спекулянтам за 1-3% реальної ціни Данні на 2019 рік
Земля України: скільки її, кому належить і хто на ній працює