Hotab я же в первом предложении написал что комбинация экономических, психологических,мировозренческих, интеллектуальных и моральных факторов не тупня, а попытка разобраться это ты экстраполируешь сразу на социальные группы целиком, я лишь подсветил возможную мотивацию части из них. среди бегунцов могут быть как те, так и эти т.к. группа непопулярная в народе, ты ее взял как пример почему среди них могут быть за форсированное завершение я же - почему они им может быть, мягко говоря, "не к спеху" как бы счет сравнялся
Це капець, заявляти про неймовірні виробничі потужні та 3000 км можливості фламінгів, точно знати локацію виробництва ударних дронів і досі туди не в... І при цьому неймовірно потужнічати і незламнічати. Оце війна, оце точно буде перемога.
Востаннє редагувалось Schmit в П'ят 16 січ, 2026 14:36, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД написав:Риски для финансовой устойчивости По его оценке, дефицит бюджета, запланированный на уровне 1,6 процента ВВП, может вырасти до 2,5-2,7 процента ВВП. Для покрытия выпадающих доходов правительству, вероятно, придется использовать средства Фонда национального благосостояния (ФНБ).
Крах блізок, особєнно при дефбюджеті 2.5..2.7% ВВП
комбинация экономических, психологических,мировозренческих, интеллектуальных и моральных факторов
І їх комбінацій так багато, що пробувати розібратись можна, але навряд вийде. Для багатьох людей «особисто вигідно» зовсім не на першому місці. А на першому почуття помсти , почуття справедливості. І навіть серед тих, хто безпосередньо там і ризикує , таких теж чимало . Ну і ясна справа серед тих хто «не там».
Тут люблять закидати «ага, ти хочеш продовжувати, але ж це не тобі страждати від війни!» А ті, хто це каже, страждальці? Чи точніше «більші страждальці»? (Ну за винятком коли це питання ставить діючий військовий)
Тут нещодавно прийшли до простого висновку: можливість перехопити ціль, яка летить по твоїй території 100 і 1000 км зовсім різна. Кратно. Але Шміт прозівав цю розмову і не зрозумів, що за 3000 км ті фламінгі (навіть якщо вони є і стільки літають) перехоплять раз 10 . Як не ППО , так винищувачі. Навіщо їх впусту туди відправляти?
комбинация экономических, психологических,мировозренческих, интеллектуальных и моральных факторов
І їх комбінацій так багато, що пробувати розібратись можна, але навряд вийде. Для багатьох людей «особисто вигідно» зовсім не на першому місці. А на першому почуття помсти , почуття справедливості. І навіть серед тих, хто безпосередньо там і ризикує , таких теж чимало . Ну і ясна справа серед тих хто «не там».
Тут люблять закидати «ага, ти хочеш продовжувати, але ж це не тобі страждати від війни!» А ті, хто це каже, страждальці? Чи точніше «більші страждальці»? (Ну за винятком коли це питання ставить діючий військовий)
страждальці тут не пишуть. По перше в них в масі нема грошей, по друге трохи не той контент у форума щоб сюди заходили з окопів. Но повір мені на слово, їм є шо сказати не тільки патріотичним ухилянтам, но і мені щодо почуття справедливості . ти певен що бусифіковані вважають справедливим що вони будуть воювати до кінця війни а ті хто відкупився будуть сидіти дома?
...... Тут люблять закидати «ага, ти хочеш продовжувати, але ж це не тобі страждати від війни!» А ті, хто це каже, страждальці? Чи точніше «більші страждальці»? (Ну за винятком коли це питання ставить діючий військовий)
Обычно - да: выехаевшие - не могут встретиться с невыехавшими друзьями. Забарикадировавшиеся викинги - не могут спокойно перемещаться по родному городу...
flyman чесно кажучи ви мене підзадовбали з своєю конституцією. Понятно що не стосується. Я знаю таких пару що воювали, вже відвоювались. Нових добровольців серед жінок нема як і серед чоловіків. Просто жінок не бусифікують. А добровольців навіть в тилові підрозділи чи медицину нема. В медроті всі жінки з 22.