Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1648216483164841648516486 ... 16492>
Повідомлення Додано: Нед 18 січ, 2026 17:08

ЛАД
ми ж вас вже зрозуміли - будь-яке заперечення буде визнано таким, на яке не варто відповідати... ;)

з приводу порівняння з срср. так звісно є різниця - на нас напала країна, яка значна більше за нас, яка мала дурні гроші за нафту, але витрачала їх не на розвиток країни, а на зброю, власне як мала й купу радянського брухту (вже немає). тому завдань перемогти Рашу ніколи не було, це все такі вигадки зрадофілів. власне, як й ніхто з форумчан не розповідав - до останньої верби - це брехливі дописи зрадофілів, й ЛАД один з них.

допомога срср від Заходу була велика, це так. невідомо чи впоралась би вся промисловість срср без допомоги. но то таке.нам теж чимало допомагають, але так ядерну зброю не дають, як й сучасні зразки зброї.

якщо так любитесь повторюватися - то кажіть чому допомога Заходу обмежена. причина -це ядерна зброя, яка дісталась Раші в спадок від срср. її стан невідомий, але перевіряти звісно ніхто не ризикує. сама по собі Раша мало що з себе представляє. літаки вона може виробляти далеко не всі. навіть якіст су чи міги, про великі й мови немає. те саме з танками. якщо зараз перекрити імпорт з Китаю - не буде ані ракет, ані навіть дронів. все, що є на Раші - це м'ясо, й те закінчується.

багато води, спробуємо виокремити явні викривлення - втрати 10% від мобрезерву - це панічна вигадка, в нас мобілізовано 10% від загального мобрезерву.

те, що Європа не буде допомагати - чергова лякалка, але тут не буду переконувати - життя покаже. зараз же допомагають? й потім будуть.

друк коштів. зараз Раша так воює, бо в них теж Москва та Пітер не відчувають війни, це так. а от гіперінфляція - це вже зовсім інше. московити почнуть питати - навіщо нам 90 роки? через якийсь Донбас? він на Раші нікому не потрібен, це лише фетиш однієї людини. яка так, коли крякне, то виявиться, що Донбас нікому не потрібен - хіба що чеченцям, які його будуть грабувати...

тому проукраїнські форумчани... до речі, чомусь дехто собі дозволяє іронізувати, проукраїнську позицію намагаються маргіналізувати - з якого це переляку на українському форумі намагаються виступати ухилянти та зрадофіли... але це був відступ, так проукраїнські форумчани кажуть про перемовини. можна обговорювати різні умови, але розмови йдуть саме про перемовини. й до речі - реалії на землі - це лінія фронту. так закінчуються переважна більшість війн та конфліктів. а руські волають про реалії, але самі звісно не хочуть визнати, що весь їх наступ наносить їм більше шкоди, ніж здобутків. а от зрадофіли, як заслані козачки, так й місцеві ідіоти - їх реальні перемовини не влаштовують, вони волають - треба здаватися. інших умов від них за ці роки не почув. окрім міфічної Фінляндії - але теж НІХТО не зміг сформулювати - а що це таке в НАШИХ умовах. розповідати про фінів не треба, вони воювали не на тій стороні. в наших умовах, що це?

я не бачу зі сторони Раші жодного бажання домовлятися. їх мета на поточний момент - відмовитися від перемовин, але звинуватити в цьому України. й наші ідіоти готові це підтримати. бо схоже Раша повірили у власну брехню рпо свої здобутки. вони вже й Куп'янськ захопили, й щось площу захоплених територій роблять х2, й головне не бачать, скільки вони втрачають під час цього наступу.

якось так

й ЛАД, я досі чекаю відповіді - що робити, коли ми ще не домовилися, й ведемо перемовини? де відповідь, ЛАД? чи її немає, бо єдина відповідь - це те, що ми робимо зараз
Shaman

Подякував: 810 раз.
Подякували: 1711 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 18 січ, 2026 17:12

Хорошим стартом было бы наконец-то доработать "готовый на 90% План"... А там уже Трамп в процесс включится.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 493 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 18 січ, 2026 17:20

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Shaman написав:так проукраїнські форумчани кажуть про перемовини. можна обговорювати різні умови, але розмови йдуть саме про перемовини. й до речі - реалії на землі - це лінія фронту. так закінчуються переважна більшість війн та конфліктів. а руські волають про реалії, але самі звісно не хочуть визнати, що весь їх наступ наносить їм більше шкоди, ніж здобутків
Питання до Форумчан
При всьому негативі який я на себе беру..
Хтось буде заперечувати факту що я
а- Прагматик до останньої кістки
б - людина цифра
в - ніколи нічого від влади не отримував і ні в яких гешефтах з владою не був помічений.???

Так от
Як думаєте, якщо я з владою не співпрацював, але чогось досяг - то чи міг я ( з точки зору опонентів) витратити ту саму кількість зусиль , але отримати кращий результат за межами України ?
Більшість тут присутніх - вважає що я ВТРАТИВ залишаючись в Україні...

Алеж за те що я ЗАЛИШИВСЯ і ЗАЛИШАЮСЬ тут - говорять як мої здобутки так і дописи..
Отже висновок має бути наступний..
Навіть прагматик Будівельник і той бачить більше перспектив в Україні ніж за межами України ... і навіть в найважчі моменти ризикує стійкістю невеличкого (але на який витратив ВСЕ життя) бізнесу - для того щоб Держава втрималась.

Тому може ті хто зараз на роздоріжжі -нехай трошки прикинуть
Якщо я тут ДО ОСТАННЬОЇ ВЕРБИ
то може й Вам треба трошки свою позицію скорегувати?
Може це правильніший вибір , ніж плакати на чужині з халявними 500 євро за яких тебе все одно за людину ніхто не приймає?
Може краще(вигідніше) бути КИМОСЬ тут - ніж НІКИМ там(але з халявними 500 євро)?
budivelnik

Подякував: 294 раз.
Подякували: 3001 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 18 січ, 2026 17:25

budivelnik написав: то чи міг я ( з точки зору опонентів) витратити ту саму кількість зусиль , але отримати кращий результат за межами України ?

Лично я утверждаю - 50/50: могло ровно так же повезти. Могло - не повезти.
Доказательств обратного - не было, насколько я помню.
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 18 січ, 2026 17:42

_hunter написав:могло ровно так же повезти. Могло - не повезти.
Це коли лежиш на дивані то придумуєш вигідний для себе варіант
50% - повезе
50% -не повезе

Якщо працюєш , то розбиваєш свої дії на тисячі маленьких кроків ,
на кожен з яких 70% повезе-30% не повезе ( вища ймовірність позитивного результату зумовлена тим що ти прикладаєш зусилля напрямлені на позитивний результат)
При цьому , рішення які привели до негативного результату-аналізуються і створюється алгоритм по якому ймовірність не вірного рішення різко знижується.

Тому
Повезло/не повезло -це для лоха... якому все одно не повезе, бо ймовірність хорошого/поганого-однакова, ... але час йде завжди в одному напрямку, тобто сума позитиву -за рахунок зменшення часу - також зменшується.
Якщо ж працювати то головне щоб зменшення часу перекривалось зростанням досягнень.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 18 січ, 2026 18:05

budivelnik написав:
  Shaman написав:так проукраїнські форумчани кажуть про перемовини. можна обговорювати різні умови, але розмови йдуть саме про перемовини. й до речі - реалії на землі - це лінія фронту. так закінчуються переважна більшість війн та конфліктів. а руські волають про реалії, але самі звісно не хочуть визнати, що весь їх наступ наносить їм більше шкоди, ніж здобутків
Питання до Форумчан
б - людина цифра
в - ніколи нічого від влади не отримував і ні в яких гешефтах з владою не був помічений.???

Так от
Як думаєте, якщо я з владою не співпрацював, але чогось досяг - то чи міг я ( з точки зору опонентів) витратити ту саму кількість зусиль , але отримати кращий результат за межами України ?

Алеж за те що я ЗАЛИШИВСЯ і ЗАЛИШАЮСЬ тут - говорять як мої здобутки так і дописи..
Навіть прагматик Будівельник і той бачить більше перспектив в Україні ніж за межами України ... і навіть в найважчі моменти ризикує стійкістю невеличкого (але на який витратив ВСЕ життя) бізнесу - для того щоб Держава втрималась.

пане budivelnik, ви не один тут залишились свідомо
pesikot

Подякував: 546 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 18 січ, 2026 18:11

pesikot написав:
  budivelnik написав:
Питання до Форумчан
б - людина цифра

Так от

пане budivelnik, ви не один тут залишились свідомо
Моє питання було направлене в сторону тих хто малює страшилки майбутнього України, а не тим хто бореться за Майбутнє України
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 18 січ, 2026 18:24

_hunter написав:
  budivelnik написав: то чи міг я ( з точки зору опонентів) витратити ту саму кількість зусиль , але отримати кращий результат за межами України ?

Лично я утверждаю - 50/50: могло ровно так же повезти. Могло - не повезти.

50/50 - але інші.
Shaman

Подякував: 810 раз.
Подякували: 1711 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 18 січ, 2026 18:25

budivelnik написав:
  _hunter написав:могло ровно так же повезти. Могло - не повезти.
Це коли лежиш на дивані то придумуєш вигідний для себе варіант
50% - повезе
50% -не повезе

Якщо працюєш , то розбиваєш свої дії на тисячі маленьких кроків ,
......

Постфактум - обоснование можно какое угодно придумать.
В 2009 году шимпанзе Рэйвен занесен в Книгу рекордов Гиннеса как «Самый успешный шимпанзе на Уолл-стрит». Он выбрал акции для покупки, бросив дротики в список из 133 интернет-компаний. Эта тактика успешно сработала,: благодаря ей Рэйвен попал на 22 место в списке самых успешных управляющих капиталом в Соединенных Штатах. Рэйвен создал собственный индекс под названием «MonkeyDex». В 1999 году MonkeyDex показал прирост на 213%, опередив более 6000 профессиональных брокеров на Уолл-стрит.

Доказательством могло бы быть:
- взять "подмастерье" - и показать его бизнес, "поднятый с 0" (тут мимо)
- взять "поломанный" бизнес - и починить (и тут мимо)
- открыть с 0 еще один бизнес (и даже тут мимо)
Поэтому как-то так... - 50/50.
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 18 січ, 2026 18:31

Тевтонський дух VS стук залізних копит
Це ж було вже, у 2СВ
теж десь 15 фріців бігали від американців по острову
А сама Данія тоді пішла на колаборацію з німецько-фашистськими окупантами
Місія Бундесверу в Гренландії була завершена достроково на тлі загострення міжнародної напруженості навколо арктичного острова. Як повідомляє Welt, німецькі військові вирішили повернутися після заяв президента США Дональда Трампа щодо можливого встановлення американського контролю над Гренландією, а також через активізацію військової присутності окремих країн НАТО в регіоні.

Розвідувальний підрозділ Бундесверу вже сьогодні залишить Гренландію. За інформацією представника Оперативного командування збройних сил Німеччини, 15 військовослужбовців вилетять з острова цивільним рейсом у напрямку Копенгагена. Раніше про це також повідомляло видання Bild.
fox767676

Подякував: 426 раз.
Подякували: 214 раз.

Профіль

#<1 ... 1648216483164841648516486 ... 16492>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор