й схоже вже не так вільно дихається у "звільненому" Арканарі...
тому хто може - тікайте звідти, хто не може - вас попереджали...
|
|
Re: Напад росії і білорусі на Українуй схоже вже не так вільно дихається у "звільненому" Арканарі...
тому хто може - тікайте звідти, хто не може - вас попереджали... Востаннє редагувалось Shaman в Нед 18 січ, 2026 21:15, всього редагувалось 1 раз.
Shaman Достатньо ввести lapay в пошук всіх повідомлень і маємо понад півсотні серед всіх
search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&author_id=124987 Якщо це не спілкувався і не пам'ятаю, ну складний випадок.
визнаю, була переписка 5 листопада 2024 року тому так, формально спілкувався - але для мене lapay все одно ноунейм. їх таких з проросійською позицією знаєте скільки за роки війни з'явилося? половина зрадофілів. визнаю, що забув, що мав місце цілий діалог аж на кілька повідомлень 5 листопада 2024, а до цього в лютому 2024 року з того що прочитав - ніякого плана в lapay не побачив, лише звинувачення України, що ми на щось не погодилися. я йому й тоді відповідав - окрім капітуляції Раша нічого не пропонувала. цитата з того 5 листопада знову я щось пропоную, а інший пропозицій немає. upd ну що, хто перший напише, що lapay поспілкувався з Шаманом й отримав безстроковий бан? Востаннє редагувалось Shaman в Нед 18 січ, 2026 21:35, всього редагувалось 1 раз.
й головне. з чого почалося? якщо ви так люб'язно підказали, як шукати повідомлення, то нехай ЛАД уважно їх подивиться, й покаже мені, де я "разоблачал его как москаля". а коли не знайде, то подумає, що визнавати - чи то помилився, чи то збрехав? Як все засрано в головах тих хто не може відрізнити Вал і те що залишилось... Ну продали за рік 2 млн тонн по 200 доларів тонна= 400 млн доларів виручки Ну ВИТРАТИЛИ на вирощування хай по 150 доларів = 300 млн доларів затрат.. То що вигідно витратити 100 млрд в рік на війну щоб отримати додаткових 100 млн від експорту з захоплених територій?
А навіщо ти писав приклад який не дотягує до 1/1000 витрат? Ти давай, починай з таких які можна хоч приблизно порівняти. Як правило Перших 30% прикладів - закриває 70% всієї проблеми.. Якщо в тебе перший - це 1/1000 , то десятий це 1 /1000 000 Так що давай, старайся, я в тебе вірю. Можу парочку прикладів страшного успіху педерації підкинути Захопили за рік 4000+км квадратних що становить 1/4000 до територій які мала чи втратили за 2025 рік 300 000-400 000 солдат тобто кожного 1 з 350 жителів Далі продовжувати перечислення досягнень великого пуйла? Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 18 січ, 2026 22:22, всього редагувалось 1 раз.
Звісно не міг - країн де можна наймати працівників на мінімалку, та безнаказанно порушувати трудове законодавство, наприклад заставляючи їх "мінятись та відробляти" не надаючи лікарняних, про що ти тут вихвалявся - не так вже і багато, і в жодній з них в тебе немає зв"язків щоб домовлятись... Допуск до продажі підакцизних товарів, де держава по суті гарантує прийнятний для тебе прибуток - це ж не "співпраця з владою"? А те що твій "бізнес" досі існує, в той час як бізнес Долярчика та десятків тисяч подібних дрібних підприємців було знищено - теж мабудь випадковість, а не результат "співпраця з владою" та "вміння домовлятись"? Яка така "Більшість тут присутніх"? Я наприклад впевнений, що втратила саме Україна. А твої шанси побудувати аналогічний "успішний бізнес" за її межами - нульові, і саме тому ти і "залишився".
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||