alex_dvornichenko написав:Не балабольство, а предвыборная агитация, что за некорректная терминология. Часть политикума в мыслях уже всё победила и выстояла, и думает о будущей электоральной борьбе
Притула попив чай президентом, в чому питання, але потім з'явилась петиція Нотевського
Нотевський зареєстрував петицію до Київради про відсторонення Віталія Кличка з посади Олександр Нотевський, один із найближчих до Притули медійників, — помічник депутатки Київради Аліни Михайлової (“вдова” Да Вінчі) Саме Нотевський є ведучим медіа "Ґрунт", яким керує Меланія Подоляк дружина фотографа тцк, подруга Михайлової та помічниця Притули, у якого є пес Князь 😤Для виборів їм потрібен Київ
Letusrock написав:Як там писав Хотаб, "треба було просто оновити дані, ги-ги"
Сергій Колядюк ........... В краіні війна. Війна з ворогом, який вдерся в нашу краіну. Це не війна з чоловіками. Не війна з колишніми військовими. Не війна за те, хто крутіший, у кого більше прав і повноважень. Не війна за те, хто сильніший у грі зі слабшими. Але з такими «військовими» і ворога не треба...
На форуме достаточно не військових, а вполне гражданских, которые точно так же предпочитают воевать не с врагами на фронте, а с согражданами, которые хоть в чём-то с ними не согласны. Можно проявить патриотизм, при этом совершенно безопасно.
"Я веду переговори з Путіним, і, я думаю, він хоче укласти угоду. Я веду переговори з президентом Зеленським, і, думаю, він теж хоче укласти угоду", – сказав американський президент.
ЛАД написав:На форуме достаточно не військових, а вполне гражданских, которые точно так же предпочитают воевать не с врагами на фронте, а с согражданами, которые хоть в чём-то с ними не согласны.
Schmit написав: Те, що відбувається, напевно страшніше, ніж міфічне "посилиться і знову нападе", та й бути щитом Європи в кредит - ну таке. "А можна було у квітні..."
_hunter написав:Тут Блумберг забавную статью выпустил: похоже, "еще 2-3 недели - и рассыпется"
Кремль заробив на зростанні цін на золото суму, еквівалентну замороженим в ЄС активам
За підрахунками агентства, вартість золотих запасів Центрального банку Росії збільшилася більш ніж на 216 мільярдів доларів від лютого 2022 року
Загальний обсяг міжнародних резервів РФ на кінець 2025 року оцінюється близько у 755 млрд доларів, з яких понад 326 млрд доларів припадає саме на золото.
А Мілов казав(десь рік-два тому) що то золото майже нереально продати. Вони його продають, але продати не можуть ніяк. І кому в тому світі вірити.... хз