fler написав:hunter, чего уж там мелочиться, подсчитаем за 2022-2025:
Зачем? - я просто указал на ошибку: не
fler написав:Лише 1 червня 2025 під час операції "Павутина" знищили 15 літаків + 25 пошкодили.
а "в том числе и с помощью Паутины - знищили 15 літаків".
28 січня на ресурсах СБУ з'явилось відео серії спецоперацій зі знищення авіації Російської Федерації. Відомство повідомило, що вдалось підірвати 15 літаків на п'яти аеродромах.
hunter, тобто вам не вдалося зрозуміти, що літаки знищує не тільки СБУ
Так я и не утверждаю, что "літаки знищує не тільки СБУ" - я просто указал на ошибку: не
fler написав:Лише 1 червня 2025 під час операції "Павутина" знищили 15 літаків + 25 пошкодили.
а "в том числе и с помощью Паутины - знищили 15 літаків".
Отак бува сидиш собі в Європі з готовим громадянством, муж чорногорець, а тут рррраз - і не пускають в Європу до своєї хатки. Бо не треба про Україну казати гадості.
Добре що Хантер в Німеччині перебуваючи не світить тут на форумі свої особисті данні, німці ніколи не дізнаються що він тут пише 😅
Shaman написав:.......... от коли ви знайдете хоч мій один допис, що я за війну - тоді накидайте. а поки не знайшли (бо їх немає), припиняйте на мене накидати. або тоді вже на всіх - це форумчани винні, що ви 4 роки на фронті. ані руські, ані ваш патріарх тут ні до чого...
Да, прямо такую глупость вы не говорите. Но вы регулярно пишете, что никакие договоры с РФ невозможны, никаким договорам с ними доверять нельзя. И любой мир/перемирие закончится через год-два новой войной. Это не означает, что надо воевать до...? не знаю до чего. Вы не пишете, а додумывать за вас не буду - вы обижаетесь. Да, в том, что Banderlog"у и другим приходится воевать, виноват Путин (патриарх только косвенно - не он принимает решение воевать или нет). Но вот в том, что нашим солдатам и офицерам приходится воевать уже 4 года без смены и единственные варианты для них уйти от войны это 3-й ребёнок или по уходу, тяжёлые ранения или (тьфу-тьфу) гибель виноваты и вы, и другие диванные патриоты. И само собой откровенные ухилянты. Но, уже писал, с откровенными ухилянтами всё понятно и вопросов нет. Они честно пишут, что воевать не хотят и не будут (по возможности). И выступают за прекращение войны. А вот что мешает тем, кто за продолжение заменить на фронте Banderlog"а и других?
й знову перекручування. я кажу, що довіряти не можна (а ви це досі не зрозуміли?) - але в поточних умовах домовлятися доводиться (але треба завжди бути готовими, що Раша договір може порушити).
ще раз вже ж визнали - за продовження війни немає нікого. ви так називаєте тих, хто проти капітуляції тут й зараз. чергове перекручення.
а у відсутності мобілізації - напевне треба запитати у верховного головнокомандуючого, чого він забив на це питання? й не прирівнювати тих,х то ухиляється, до тих, кого не мобілізують...
ЛАД написав:Кстати, о нефти. flyman сообщает, когда цена падает, но молчит, когда она растёт. Создаётся впечатление о непрерывном падении. Сейчас цена брента 70,14 долл. И даже любимый flyman"ом WTI 66,08 долл.
брент росте, а уралс падає
Востаннє редагувалось flyman в Чет 29 січ, 2026 21:28, всього редагувалось 1 раз.