|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 07 лют, 2026 11:40
sashaqbl написав: _hunter написав:Ок, плюсы из ответа "знакомого полковника" - понятны: добровольцы добровольно сбили на Н целей больше, чем если бы добровольцев не было. А минусы "знакомый полковник" в чем видит - учитывая озвученный возраст?
По мінуси "вільних мисливців" можна розказувати багато. Забивають канали, не ділячись з іншими, ускладнюють планування, тому що не зрозуміло, чи вони є чи нема, світять позиції. Одним словом, в контексті "тут і зараз" разом з ними можна уразити більше цілей. В контексті місяця - через ускладнення планування цілей сумарно буде уражено менше, ніж було б без них, витрати БК і дронів на уражену ціль будуть більші. Це стара добра задача оптимального розподілу ресурсів зі стохастичним ресурсом. Хто вчив математику трохи більше, ніж шкільний обсяг - зрозуміє суть проблеми.
БК и дроны - у них свои. "Забивають канали" - В ЗСУ до сих пор нет протоколов анти-РЭБ? "тому що не зрозуміло" - так планировать нужно исходя из "их нет". И позиции они светят - свои. В результате - в худшем случае - выход на "ноль пользы". В реалистичном случае - Бурштынская ТЭЦ устояла бы скорее всего...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 493 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 07 лют, 2026 11:57
_hunter написав:"Забивають канали" - В ЗСУ до сих пор нет протоколов анти-РЭБ?
До чого тут РЕБ? Я про РЕБ навіть не згадував. Ти хоча б в школі фізику вчив? Є радіоканал - частота, на якій відбуваєтсья передача даних. Обєм передачі даних обмежений за одиницю часу обмежений. Відповідно, кількість операторів, які можуть працювати на певній частоті на одній території - теж обмежена. _hunter написав:и позиции они светят - свои.
На жаль ні. Вільні мисливці люблять прийти і зайняти позиції, які викопали інші. І дуже успішно засвітити їх. І забити канали, коли мої пілоти виходять на ціль. Це перевірена реальність, те, що я бачив, а не твої фантазії. _hunter написав:БК и дроны - у них свои.
Де ті чарівні добровольці зі своїм БК і дронами? Навіть не треба свої - можна на брейв маркеті безкоштовно отримати. Але щось я їх не бачу. Покажеш, хто їм забороняє? Чи може сам підеш парочку шахедів зібєш? _hunter написав:В результате - в худшем случае - выход на "ноль пользы". В реалистичном случае - Бурштынская ТЭЦ устояла бы скорее всего...
В гіршому - не нуль, а втрата своїх бортів. Але я про це навіть не пробував писати. Я виходжу з того що є - заборони збивати шахеди я не бачу. Як і бажаючих їх збивати.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 лют, 2026 12:06
Banderlog написав: Shaman написав: Banderlog написав: кордон і буде на замку. За запашну каву як в відні так і ялті можете забути на найближчих 10 років.
ніхто не знає, що буде протягом десяти років. кордон на замку протягом десяти років- чергова вигадана лякалка...
чого ж не знає? Хіба ти не знаєш що буде якщо відкрити кордони зараз? Чоловіки масово поїдуть. Значить скоро їх закриє і для жінок.
А для чого вони зачинені? Офіційний контракт за кордоном, чому я не можу поїхать за запрошенням партнера за кордон? В мене зірвалось підписання нового вигідного контракту, а це також гроші в бюджет. Все елементарно просто- подивились скільки часу я працюю, де саме, є запрошення. Беріть заставу, якщо я здуру не повернувся- забирайте гроші в бюджет. Чи я повинен шукать когось шоб за гроші виїхать? Ну так це не питання, останню суму я чув 40 тисяч негривень. Не хочете гроші в бюджет- не питання, будуть і інші Муміндичі. Але при таких розкладах я більше ніколи не повернусь. Жінки нікуди масово не поїхали. Чому? Тому-що. Так само і чоловіки. Чи ти вже до кума не хочеш? Які конкурентні переваги України перед білорусією? Електрика буде дешевша? Паливо?
Тиж збирався торгувать з аднімнаротом череб балку, бо в них паливо, папіроси та електрика дешевше.
-
Water
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 260 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 лют, 2026 12:10
BIGor структура де все чітко дисципліновано і по наказам допустила
Що саме незрозуміло? Як одна організована структура допустила знаходження на своїй території іншої організованої, але потужнішої структури? Чи незрозуміло навіщо роздали автомати? Якщо «друге», то в ситуації «на межі» недоліки і втрати від такої роздачі можуть бути меншими, ніж втрати, якщо «не роздати». Не беруть судити, яку роль зіграли неорганізовані цивільні з автоматами . Не хочу применшити їх роль . Недоліків і втрат було також повно від їх дій. Я лише про френлі фаєр. Які там наслідки криміногенні - нічого не знаю
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2565 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
6
4
Додано: Суб 07 лют, 2026 12:18
Banderlog написав:їх продали в карти до 60 років, а ти будеш потужно потужнічати на дивані?
у 2014 нація підписала колективний контракт на це коли одні волали понадусе, а інші (бетони, шміти) стояли поруч і навіть не подумали вибити зуби, переламати руки-ноги волальшикам якраз тоді і підвищили мобвік майже до посмертного
-
fox767676
-
-
- Подякував: 430 раз.
- Подякували: 220 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 07 лют, 2026 12:20
sashaqbl Я виходжу з того що є - заборони збивати шахеди я не бачу. Як і бажаючих їх збивати.
Hunter казав що всі хто не в першій лінії окопів - то тиловики і обоз, і йому особисто не вистачає такої обозної посади . А так би він повернувся і допомагав. Коли я йому показав в резерв+ тисячі «обозних» вакансій, на його вибір, він невдобно опустив очі і згадав про 500 ойро
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 07 лют, 2026 12:23, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2565 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
6
4
Додано: Суб 07 лют, 2026 12:23
sashaqbl написав:[quote="5930069:_hunter"математику трохи більше, ніж шкільний обсяг - зрозуміє суть проблеми.
Всі ці потужні мисливці просто не були у пі..здо.. резе Один постріл , вибух , кров , викрик пораненого , та будь що ……нормальні не завжди належно реагують, а тут “мисливці —земляки” які зібали , а зараз з розумним ыбалом питання задають .
Востаннє редагувалось холява в Суб 07 лют, 2026 12:28, всього редагувалось 1 раз.
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4146 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Суб 07 лют, 2026 12:25
sashaqbl написав: _hunter написав:"Забивають канали" - В ЗСУ до сих пор нет протоколов анти-РЭБ?
До чого тут РЕБ? Я про РЕБ навіть не згадував. Ти хоча б в школі фізику вчив? Є радіоканал - частота, на якій відбуваєтсья передача даних. Обєм передачі даних обмежений за одиницю часу обмежений. Відповідно, кількість операторів, які можуть працювати на певній частоті на одній території - теж обмежена. _hunter написав:и позиции они светят - свои.
На жаль ні. Вільні мисливці люблять прийти і зайняти позиції, які викопали інші. І дуже успішно засвітити їх. І забити канали, коли мої пілоти виходять на ціль. Це перевірена реальність, те, що я бачив, а не твої фантазії. _hunter написав:БК и дроны - у них свои.
Де ті чарівні добровольці зі своїм БК і дронами? Навіть не треба свої - можна на брейв маркеті безкоштовно отримати. Але щось я їх не бачу. Покажеш, хто їм забороняє? Чи може сам підеш парочку шахедів зібєш? _hunter написав:В результате - в худшем случае - выход на "ноль пользы". В реалистичном случае - Бурштынская ТЭЦ устояла бы скорее всего...
В гіршому - не нуль, а втрата своїх бортів. Але я про це навіть не пробував писати. Я виходжу з того що є - заборони збивати шахеди я не бачу. Як і бажаючих їх збивати.
>>> До чого тут РЕБ? К тому, что это: >>> Обєм передачі даних обмежений за одиницю часу обмежений. И вот это: >>> І забити канали, коли мої пілоти виходять на ціль. -- основы РЭБ... А вот это: >>> Вільні мисливці люблять прийти і зайняти позиції, які викопали інші. и это: >>> а втрата своїх бортів Да - реальные минусы.
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 07 лют, 2026 12:27
Water написав: А для чого вони зачинені? Офіційний контракт за кордоном, чому я не можу поїхать за запрошенням партнера за кордон? В мене зірвалось підписання нового вигідного контракту, а це також гроші в бюджет. Все елементарно просто- подивились скільки часу я працюю, де саме, є запрошення. Беріть заставу, якщо я здуру не повернувся- забирайте гроші в бюджет. Чи я повинен шукать когось шоб за гроші виїхать? Ну так це не питання, останню суму я чув 40 тисяч негривень. Не хочете гроші в бюджет- не питання, будуть і інші Муміндичі. Але при таких розкладах я більше ніколи не повернусь. Які конкурентні переваги України перед білорусією? Електрика буде дешевша? Паливо?
цікава в тебе позиція- про не хочем гроші в бюджет. ) А з якого я б їх мав хотіти в бюджет?  лічно мені до бюджету діла нема. Як і до твого контракту. Закрили щоб ви не порозбігались. Мені в відпустці їхати за кордон дозволяють. Може й поїду.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 07 лют, 2026 12:28
Hotab написав:sashaqbl Я виходжу з того що є - заборони збивати шахеди я не бачу. Як і бажаючих їх збивати.
Hunter казав що всі хто не в першій лінії окопів - то тиловики і обоз
Брэхня и провокация: казав (и продолжает говорить), что обозный стрелочник - то обоз. Всякие кабинетные писари и прочие очень важные перекладыватели бумажек к ним тоже относятся...
-
_hunter
-
-
-
-
Профіль
-
-
2